Best Les det senere apper for iPhone fra 2020 for å bokmerke, lagre og bevare artikler

Når du surfer på nettet eller skanner gjennom nyheter eller topphistorier, kommer du over noen interessante historier. Men på grunn av mangel på tid, kan du ikke lese dem nå. Hvordan vil du kunne få tilgang til dem senere på din egen fredelige tid, lese dem til og med frakoblet eller bruke en personlig forteller til å lese disse favorittartiklene for deg? Veldig enkelt. Du trenger at disse best leser appene for iPhone for å få ting gjort for deg.

Selv om det er flere “les det senere” -apper i App Store, er disse ti appene klassen fra hverandre. Les mer for å finne ut hvorfor jeg er så glad i dem!

Best Read It Later-appene for iPhone og iPad i 2019

#1. Lomme

"Pocket" er der du kan lagre favorittartiklene, videoene og linkene dine for å få tak i dem på ditt eget praktiske tidspunkt. Du kan tilpasse appen etter dine preferanser for å få en bedre leseopplevelse. Takket være de tilpassede anbefalingene, vil du raskt oppdage artiklene som interesserer deg mest.

Siden det tilbyr ubegrenset lagring, kan du lagre så mange elementer du vil. Bruk tekst-til-tale-funksjonalitet for å lytte til artikler. Videre fungerer det ikke bare med Safari, men også med Google Chrome og Firefox.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Instapaper

Med "Instapaper" vil du raskt lagre historier og dra nytte av forskjellige verktøy for å få en morsommere leseopplevelse. Du kan velge mellom flere forskjellige fargetemaer, endre skrifter og bruke avstandsalternativer.

Sorter artikler basert på popularitet, dato og lengde. Organiser de lagrede artiklene dine pent i separate mapper. Tekst-til-tale-funksjonen lar deg lytte til artikler. Du kan også kontrollere tekst-til-tale fra Apple Watch.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Reeder 4

Reeder 4 kommer med støtte fra flere tjenester som Instapaper, The Old Reader, Fever, FeedHQ og mer. Du kan bruke forskjellige temaer som inkludert lys, mørk, hvit og svart for å gjøre lesingen mer praktisk.

Lagre eventuelle historier på Safari-leselisten, og les dem senere. Del topphistoriene dine via Facebook, Twitter og Mail. Med et rikt brukergrensesnitt og høykvalitetsfunksjoner, er denne appen grunnlagt for å livliggjøre lesevanene dine.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 4. InstaWeb

InstaWeb kan få deg til å bli forelsket i å lese !. Appen presenterer de lagrede artiklene dine i et rent format, slik at du kan lese dem med fullstendig sinnsro. Det er også en nettleser i appen som lar deg surfe på nettet sikkert.

Med den innebygde PDF-omformeren kan du enkelt konvertere sider til PDF. Den lar deg synkronisere filene dine med Dropbox og Google Drive, slik at du kan få tilgang til dem fra hvilken som helst av enhetene dine. Dessuten vil du kunne dele PDF-en din via e-post og melding.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Outread

Outread er først og fremst en hurtigleser-app, men den fungerer også som en førsteklasses lese den senere app. Du kan legge til dine egne ebøker eller velge gode romaner å lese fra et stort bibliotek. Synkroniser det med Instapaper og Pocket for å få tilgang til alle lagrede artikler.

Sjekk lesestatistikken for å holde en oversikt over fremdriften. Juster hastigheten og markøren for å komme sammen med din egen lesehastighet. Appen lar deg lagre historier for lesing uten nett også.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 6. Raindrop.io

Raindrop er ganske flink til å administrere bokmerker. Med denne appen til disposisjon kan du lagre alt du vil hente senere, og også kunne holde dem fullstendig organisert. Appen la oss også legge til bokmerkene dine, slik at du enkelt får tilgang til dem.

Be vennene dine samarbeide med deg og dele arbeidet ditt med andre. Synkroniser også alle dataene dine for å få en mer strømlinjeformet opplevelse. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved denne Read It senere-appen er støtte fra flere språk som engelsk, armensk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. PaperSpan

PaperSpan er en leser glede! Det kommer med flere svært pene funksjoner som spiller en sentral rolle i å øke leseopplevelsen din. For meg er det som gjør denne appen så nyttig muligheten til å automatisk tildele de lagrede artiklene dine. Det betyr at du ikke trenger å bruke mye tid på å kategorisere historiene dine.

Du kan ganske enkelt starte appen og søke i den artikkelen du ønsker å lese eller gå inn i din foretrukne kategori. Du kan lese og administrere artiklene dine til og med frakoblet.

Uansett hvilke endringer du gjør, blir automatisk synkronisert når enheten din kobles til Internett på nytt. Hvis du ikke vil bruke øynene dine til å lese, kan du få appen til å lese historier for deg selv når du ikke er frakoblet. Det er ikke alt; PaperSpan lar deg også følge med på lesevanene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Offline Sider Pro

Denne appen er rangert som en nummer 1 offline-app, og er grunnet til å ta den offline nettlesingen til et annet nivå. Du kan laste ned hele nettstedet (opptil 50 000 sider) sammen med all formatering, videoer, bilder og dokumenter for å skanne gjennom alt på en fredelig måte.

Du kan organisere sider ved bruk av mapper og tagger. Med den raske sideinnlastingen sikrer det at du har det bra med å bla gjennom sider. Sikkerhetskopier, arkiver og bevar de spesifikke nettstedene. Videre lar appen deg importere eller eksportere nedlastede nettsteder også.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 9. Lesekø

"Reading Queue" er ikke en funksjonsrik lese-det-senere-app. Imidlertid er det mer enn greit å gjøre lesingen til en behagelig opplevelse. Appen fungerer perfekt med Safari, slik at du enkelt kan lagre historier for senere.

Når du har lagt artiklene til listen din, kan du sveipe gjennom dem og lese når du vil. Det lar deg arkivere artikler og til og med slette de som ikke lenger er nødvendig. I tillegg vil du også dele noen interessante historier med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. refind

"Refind" tilbyr en sømløs lese-det-senere opplevelse. Vel, jeg sier det fordi jeg har funnet appen veldig intuitiv og et praktisk verktøy for folk som vil holde organisert.

Utover den grunnleggende funksjonaliteten lar appen deg følge toppkildene som The Guardian, Tech Crunch, The Wired og mer. Når du har valgt favorittnyhetskildene dine, plukker den automatisk de siste historiene, slik at du kan holde rede på dem med letthet.

Du vil også dempe historier, bytte språk, importere bokmerker og eksportere data. I tillegg lar Refind deg opprette en sosial profil for å dele tankene dine og samhandle med likesinnede.

Pris: Gratis

nedlasting

Pakk sammen

Med disse appene tilgjengelige, vil du få en mye bedre leseopplevelse. Mens populære apper som Pocket og Instapaper er utmerkede, gjør andre apper som Lesbar lesing absolutt glede. Så hvilken av disse appene skal du bruke?

Du vil også gjerne ta igjen:

  • Beste ordbokapper
  • Beste leksikonapper
  • Beste Safari-utvidelser
  • Beste hurtigleser-apper

Liker du denne artikkelen? Gi oss beskjed om at i kommentarene og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike bedårende applister. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar