Ellen DeGeneres går an! Spill for iPhone, iPad og iPod - Nå tilgjengelig i App Store

Hvis du har sett Ellens show på røret, er du sannsynligvis kjent med det spillet hun og hennes gjester spiller. Spillet er et ord-gjettespill der du holder opp et kort på pannen (uten å se hva det har) og vennen din gir deg ledetråder om ordet på kortet. Du prøver å gjette det, og alle riktige gjetninger er et poeng du vinner.

Spillet inneholdt også - hvis jeg husker det riktig - på Inglourious Basterds, filmen, i en av de tavernescenene.

Ellen DeGeneres går an! Spill for iPhone, iPad og iPod

Så på gårsdagens show ga Ellen ut en iPhone / iPad-versjon av spillet som du kan spille med vennene dine.

Her er en video av Ellen som spiller spillet med sin gjest.

The HeadsUp! Spillet har noen ganske spennende funksjoner. Du kan velge emner (ganske mange av dem), og det kaster opp alternativene tilfeldig. Det er enormt enkelt å spille også.

Spillappen er utviklet av folk som skapte Clear, en fantastisk, gestbasert oppgave-app.

I spillet markerer du et riktig svar ved å vippe telefonen / iPad med forsiden nedover en gang. En passering merkes ved å vippe den bakover (opp over hodet).

Det er omtrent 18 temadekk for øyeblikket, og jeg antar at appen vil bli oppdatert for å legge til flere kortstokker i spillet.

Det mest imponerende er imidlertid at frontkameraet kan spille inn videoer av spillet som spilles, slik at du faktisk kan ha dem lagret for fonderminner.

Du får også dele spillet, videoene osv. Via Facebook og andre sosiale kanaler for mer moro.

The HeadsUp! spillet har også noen kjøp i appen for ekstra kortstokker. Jeg antar at de kunne ha gjort appen gratis med et par kortstokker og hadde hatt disse kjøpbare dekkene også, men av en eller annen grunn bestemte Warner Bros. seg for å selge appen for $ 0, 99. Det er til salgs, og du kan ta tak i det akkurat nå.

nedlasting

Det er alt for nå!

Har du spilt den? Del erfaringer med oss ​​i kommentaren nedenfor. Liker du å lese flere slike appanmeldelser? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar