Slik spiller du iPhone- eller iPad-spill på Mac for å glede deg over fullskjermspilling

Bortsett fra helse, økonomi, underholdning og ringer, er det en mer spennende måte å bruke iPad og iPhone på; det er spill. iPhone og iPad er fullt utstyrt for å spille av høy kvalitet. En av favorittene mine er Need for Speed ​​No Limits by Electronic Arts.

Men det som hjemsøker meg er ønsket om å spille det på en stor skjerm for å få det beste ut av det. Det er en måte vi kan glede oss over slike spill av høy kvalitet på: spille dem på Mac ved hjelp av QuickTime-spiller. Det er den tryggeste og beste måten fordi det ikke er noen tredjepartsapper involvert.

Slik spiller du iPhone- eller iPad-spill på Mac-en din med QuickTime Player

Trinn 1. Koble iPhone eller iPad med Mac-en din med lynkabel.

Steg 2. Åpne QuickTime-spiller når enheten er koblet til Mac-en.

Trinn 3. Klikk “File” fra menylinjen i QuickTime-spiller.

Trinn 4. Klikk nå på "Ny filmopptak."

Trinn 5. “FaceTime HD-kamera” vil velges som standard; bare endre den til din iPhone eller iPad som ligger rett under dette alternativet.

QuickTime vil nå begynne å speile enhetsvisningen på Mac-en. For å få en fullskjermvisning, klikker du bare på det grønne ikonet på fullskjerm.

Det beste er at iOS-enheten din fungerer som en kontroller mens Mac-en din vil bli brukt som skjerm.

I tillegg vil QuickTime automatisk flytte fra liggende til stående modus avhengig av enhetens bevegelse. Så du vil glede deg over den samme spenningen ved å spille på Mac som på iPhone eller iPad.

Så? Hvilket er det første iPhone-spillet du spilte på Mac-en din? Del med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.