Alt du trenger å vite om iOS 7-trafikkfunksjon [Varslingssenter]

Du har sannsynligvis sett den nye trafikkfunksjonen i varslingssenteret til iOS 7. Hvis ja, er det ingenting mye å snakke om annet enn noen få små detaljer. Men hvis du ennå ikke ser trafikkinformasjon i varslingssenteret på din iPhone, er dette deg.

Den nye trafikkinformasjonen er designet for å konkurrere med Google Nå. Det er ikke veldig forskjellig fra andre personlige assistenter som støtter navigasjon (eller med andre ord smarte navigasjonsapper), men måten den er implementert på, etterlater mye tvil. Vi vil prøve å fikse dem her.

For det første er dette en funksjon som blir smartere ved bruk. For at trafikkinformasjonen faktisk skal hente informasjon, må du slå på lokasjonstjenestene, de hyppige stedene og også, viktigst av alt, bevege deg rundt. Hjem, kontor osv. IPhone plukker opp alle disse dataene, sorterer dem og begynner å gi trafikkinformasjon basert på hvor du er, ruten du vanligvis tar og trafikkdataene på det tidspunktet.

Det er et interessant stykke teknologi, uten tvil.

Slik aktiverer du trafikkinformasjon i varslingssenteret iOS 7:

  • Åpne Innstillinger- appen
  • Trykk på Personvern
  • Trykk nå på Location Services
  • Du bør se System Services . Trykk på dette.
  • Trykk nå på Hyppige lokasjoner
  • Vipp bryteren til PÅ

Hvis bryteren er PÅ i noen dager og du har beveget deg med iPhone, vil hyppige steder vise deg en liste over steder hvor du har vært, nylig (eller ofte). Dette er dataen din iPhone bruker for å skyve trafikkinformasjon til deg. Det er ikke klart om informasjonen går til Apple-servere, men Apple sier at denne informasjonen ikke vil bli sendt noe sted (inkludert Apple-servere) uten din tillatelse.

Hva om trafikkinformasjonen ikke vises i varslingssenteret?

Det tar litt tid før iPhone-en din akkumulerer og behandler dataene. Hvis du har Hyppige lokasjoner slått av, vises ikke trafikkinformasjon i varslingssenteret. Selv når du slo den på, vil det ta en tid - og et visst reisemønster - før informasjonen begynner å vises.

 

Legg Igjen Din Kommentar