Beste NFL-apper for iPhone / iPad: Må-ha-apper for fotballfans

Er du en stor fotballfan eller noen som elsker å holde en oversikt over alt som rister National Football League? Vi har laget noe ganske spesielt for deg. For å la deg være på toppen av alle de siste oppdateringene og de viktigste høydepunktene, sjekk ut denne fantastiske listen over de beste gratis NFL-appene for iPhone og iPad.

Utkast dine favorittspillere til å bygge et ultimativt lag. Delta i en fantastisk konkurranse for å vise frem klassen din. Hold en fane over alle de siste nyhetene, partiturene, historiene så enkelt som du ønsker. Vinn mye av belønninger, poeng og mer for å være et ikon for mange! La oss bla gjennom disse ti beste NFL-appene for iPhone og iPad for å finne ut mer!

Beste NFL-apper for iPhone og iPad

#1. stillingen

Denne appen er din endelige destinasjon for alle større idretter, inkludert MLB, NFL, NBA, NHL. Du kan få en inkluderende opplevelse av alle favorittidrettene dine med online score, nyheter, varsler, statistikk.

Interessant kan du tilpasse denne appen til ideelt å dekke dine spesifikke behov. Som for eksempel vil du lage en tilpasset feed for favorittlagene, spillerne og ligaene dine og aldri gå glipp av viktige nyheter eller nøkkelspill.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. NFL

NFL er den perfekte blandingen av score, nyheter, team tracking og mer for hver NFL-fan. Det er en komplett pakke i utgangspunktet. Du må tilpasse det meste av appen, slik at du får den nyeste scoopen om favorittlagene, spillerne eller ligaene dine umiddelbart.

Du kan stille inn tilpassede teamvarsler, se videohøydepunkter og så mye mer med denne kule appen. Du vil også glede deg over å lese analytiske artikler og interessante historier om NFL.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Fotballhelter PRO 2017

Football Heroes PRO 2017 er grunnlagt for store fotballfans. Det gir en fantastisk mulighet til å vise frem ferdighetene dine og være stjernen i konkurransen. Du kan utkast til favoritt NFL-spillerne dine til enhver tid for å få det beste fotballaget.

Du har mer enn 2000 spillere å velge mellom. Det lar deg absolutt frihet til å veksle mellom flere lag for å finne den dødelige kombinasjonen. Gi ditt beste for å vinne mange myntbelønninger for å være den ultimate starten på konkurransen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. NFLNation

NFLNation er nøyaktig hva du ønsker å få tilgang til alle de siste score, høydepunkter og nyheter relatert til NFL. Denne appen gir deg full dekning av live score og nyheter for å sikre at du ikke går glipp av noen viktige ting.

Du har muligheten til å aktivere pushvarsling for favorittlaget ditt eller spilleren for å enkelt finne ut de spesifikke nyhetene. Gjennom kuraterte videoer lar den deg se toppspill hver dag. Med den tilpassede nyhetsfeeden vil du holde deg oppdatert på alt du ønsker på en enklest mulig måte.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. NFL Fantasy Football

Dette er en offisiell NFL-fantasy-app designet for å gi deg en fantastisk gameday-opplevelse. Få med deg alle live-score med videohøydepunkter. Utkast til favorittlaget ditt til å bli verdensledende.

Du vil bli med og skape ligaer med full frihet. Følg enkelt lagene og stjernene dine. Det viktigste er at du får muligheten til å forbedre teamet ditt gjennom bransjer, fall eller ved å legge til noen av de mest etterspurte stjernene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. NFL Rush Gameday

NFL Rush Gameday er et must for barn som har den store lidenskapen for fotball. Du kan spille det morsomme spillet og til og med tilpasse avataren din etter ønske. Det er mange fantastiske videoer for å holde deg heklet på alt du liker å se på. Det er også et alternativ å låse opp digitale gir fra favorittlagene dine. Fremfor alt vil du fullføre noen utfordringer per passering, spark og løping for å finpusse ferdigheten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. ESPN

ESPN er uten tvil den beste sportsappen for alle brukere. For å holde deg oppdatert med de siste poengsumene og se live score, last ned denne appen på din iPhone eller iPad, og se feeds dynamisk endres basert på hva du vil se.

Denne appen opprettholder listen over de beste kampene for dagen, slik at du får se score til favorittlagene og ligaene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. NFL HUDDLE

NFL HUDDLE er et fantastisk kortspill for fotballhandel. Med denne appen vil du handle alle de beste NFL-spillerne i mange flotte kortdesign. Vinn så mange konkurranser som mulig, og bytt kort for å ha flere poeng for å ligge foran løpet.

Den har noen kunststiler fra utallige serier å samle på. Enda bedre, kan du bli med i det enorme samfunnet av fotballkortsamlere og kommunisere med andre toppspillere fra hele verden.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. NFL søndagsbillett

Med NFL Sunday Ticket kan du se alle NFL-spill hver søndag ettermiddag. Den direkte fantasy zone-kanalen gir live fantasianalyse og siste statistikk. Det lar deg holde oversikt over fantasirigaene dine. De øyeblikkelige høydepunktene lar deg fange opp alle de spennende tingene raskt. Du kan legge spillere til dine eksklusive lister for å få raske varsler når de skinner i løpet av spillet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Pro fotballplan og score

Hvis du vil holde en oversikt over alle fotballplanene og score, vil denne appen være et flott alternativ for å holde deg perfekt i synk. Den tilbyr tidsplaninformasjon for sesongene 1970-2016. Det er også et alternativ å oppgradere til sesongen 2017.

Du kan finne ut planene for favorittlagene dine og til og med sjekke timeplanene etter uke. Dessuten gir denne appen oppdateringer av spillet, poengspredning for å sikre at du er i stand til å holde deg i tempo.

Pris: Gratis

nedlasting

Pakk inn

Ti til en, har du likt disse NFL-appene, ikke sant? Hvilken har du valgt for å ta din kjærlighet til fotball til neste nivå? Det ville være fint å kjenne din favoritt NFL-app for iOS.

Det kan også være lurt å få et glimt av:

  • Beste Cricket-apper
  • Beste Tower Defense-spill
  • Beste arkadespill
  • Beste bilspillspill for iPhone og iPad

For å enkelt få tilgang til flere slike topplister på iPhone og iPad, last ned appen vår og følg med på Facebook, Twitter og Google Plus.