Beste iPhone SE-tilfeller i 2020: Beskytt din nyeste smarttelefon med stil

En mindre iPhone var lenge forventet av Apple, og merket oppfylte folks forventninger under Apple Event mars 2016. Så snart Tim Cook kunngjorde iPhone SE, begynte iPhone-entusiaster å planlegge budsjettet sitt for å kjøpe dette fantastiske stykke.

Men før du bestiller din favoritt-iPhone, bør du være like bekymret for beskyttelsen mot mulige skader. Dette har inspirert oss til å presentere denne listen over de beste iPhone SE-tilfeller hittil. Vårt redaksjon har valgt en sak for å lage denne potpurri av saker laget av beste tilbehørsprodusenter av iPhone.

Beste iPhone SE-tilfeller i 2019

#1. Supacase

Supacase presenterer en robust profil av iPhone SE-saken, som er utviklet for tung bruk. Saken er spesielt laget for brukere som treffer ofte utendørs. Til tross for sin robuste natur, gir saken full kontroll over iPhone-portene, funksjonene og følsomheten. Sett pris på dobbeltlagsbeskyttelsen som sparer din iPhone mot dråper og støt. Saken har også et belteklipshylster for å bære iPhone SE på en enkel måte.

Pris: $ 17.78 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon.com

RELATERT: Beste iPhone SE-støtfangervesker

# 2. OtterBox SYMMETRY SERIES

Et meget holdbart deksel i en stilig formfaktor. OtterBox SYMMETRY SERIES er den typen sak som merker av de fleste bokser.

Den beste delen med dette dekselet er ganske god byggekvalitet. Den har et dobbeltlags foringsrør og sportsvennlig design. Så dekselet kan glatt glatt inn og ut av den lille lommen.

Det er ikke alt, SYMMETRY SERIES-deksler kommer også i noen få flotte farger som blå, rød, hvit og den stilige sorte.

Pris: $ 14.94 på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon.com

REFERER OGSÅ: Beste iPhone SE lommebokvesker

# 3. Maxboost

Skjønnhet ligger i enkelhet. Etter dette ordtaket opprettet Maxboost en enkel, men elegant iPhone SE-veske til deg. Dekselet tilbyr helårsbeskyttelse med dekkede hjørner og hevet kant som beskytter skjermen på telefonen. Selv om du legger iPhonen med ansiktet ned, vil skjermen forbli sikret. Det indre av saken er laget av mykt stoff, og dette forhindrer riper på iPhone SE.

Pris: $ 29.99 [$ 13.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 4. Caseology

Hvis du er ute etter en stilig sak med tilstrekkelig beskyttelse, kan du slutte å søke. Vi har en perfekt sak for deg. Caseology har en ypperlig sak med elegant utseende for å legge en glasur til skjønnheten i iPhone SE. Det er en perfekt sammensmelting av skinn og plast, som er fin og holdbar. Du kan være trygg på sikkerheten til din iPhone SE så lenge den er i Caseology's hånd.

Pris: $ 44.99 [$ 13.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

# 5. Elago

Elago veske kan fungere som klassisk klut for din iPhone SE. Tilgjengelig i forskjellige farger, kan denne saken være det perfekte valget; hvis du kjøper alle farger, kan du legge til en wow-faktor til enhver fest du deltar på. Hold din iPhone SE fast i hendene, da saken har skridsikkert matt overflate belagt med ekstra mykt preg. Få enkel tilgang til alle porter, spor og knapper på iPhone SE med perfekt utskåret åpning av Elago-saken.

Pris: $ 19.99 [$ 13.98 på Amazon i skrivende stund dette.]

Kjøp det fra Amazon.com

Så hvilken favoritt fra listen over? Del valget ditt med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar