Beste iPhone XR tøffe tilfeller i 2020: Beskyttelse i alle farer

Vil du ikke at et tilfeldig fall skal minne deg om løftet om at du vil tilby den kompromissløse beskyttelsen til iPhone XR? Det lønner seg å være ekstra forsiktig og unngå å falle bytte for uventede dråper. Etter å ha utforsket en rekke beskyttende deksler som er tilgjengelige i markedet, har vi valgt de 10 tøffeste koffertene til iPhone XR. I tilfelle du vil utstyre smarttelefonen din til å overleve ujevnheter, kan disse forsvarerne være verdt å gi en sjanse.

Hater du å ha klumpete saker? Vel, mange tilfeller er usedvanlig holdbare, men har litt slank design. Så beskyttelse kommer ikke på bekostning av stil. Hvis du bestemmer deg for å sette forsvaret øverst på alt, er det selvfølgelig noen mektige holdbare saker som hjelper smarttelefonen din til å motstå alle slags utfordringer.

Topp 10 iPhone XR robuste tilfeller i 2019

#1. Supcase Unicorn Beetle Style

Et tilfelle så imponerende som “Supcase Unicorn Beetle Style” fortjener et skudd på iPhone XR. Til tross for at den er svært beskyttende, holder den elegansen til XR i live.

Den klare ryggen lar smarttelefonen flaude profilen sin. Med den myke TPU-støtfangeren har dekselet grep sider. Hevede kanter beskytter kameraet og skjermen.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved Unicorn Beetle Style er støtte for trådløs lading. Det betyr at den sømløst kan komme sammen med trådløse stativer eller puter, slik at du kan juice opp enheten komfortabelt.

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Supcase

# 2. Ringke Fusion-X

Dette tilbudet fra Ringke ser strålende ut. Utrolig slagfast, men likevel flott design, “Fusion-X” er en passende passform med smarttelefonen.

Saken har klar rygg for å la XR gløde med stil. De forsterkede hjørnene med det støtdempende ytre skallet gir en militær beskyttelse til enheten.

Takket være den trådløse ladestøtten kommer Fusion-X sammen med ladeteknologien på ny alder uten problemer. Dessuten kan du velge ut denne ergonomisk designede saken i tre farger: marineblå, svart og rubinrød.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. Spigen Tough Armour

Spigens Tough Armour er klargjort for å gi en fullstendig beskyttelse av smarttelefonen din. Dekselet har et hardt ytre skall av polykarbonat som gjør det mulig å spre støt.

Med TPU-interiøret kan saken holde skrap unna. Den medfølgende innebygde kickstanden lar deg glede deg over media i ønsket vinkel. Hvis du ofte bruker enheten håndfri, vil du sette pris på denne funksjonaliteten.

Den trådløse ladestøtten gjør Tough Armor godt tidsbestemt for regelmessig bruk. Til slutt kommer dette solide dekselet i to farger som gunmetal og svart.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 4. Zizo Bolt Series

Hvis du ikke har noe imot å ta på deg en masse til fordel for pålitelig skjold, ville Zizo Bolt Series være veien å gå. Den er mektig beskyttende og tåler ujevnheter opp til 12 fot.

Vesken kommer med belteklipshylster for å hjelpe deg med å bære XR med letthet. I tillegg kan du også bruke kickstand for å få forbedrede seevinkler mens du ser på film.

Den inkluderte skjermbeskytteren har 9H-hardhet for å forsvare skjermen mot skrap. Det er ikke alt; Bolt Series-tilfeller kommer i seks fargevarianter.

USP: Belteklipshylster

Sjekk ut på Amazon

# 5. Vproof

For å la XR holde elegansen intakt uten å sette beskyttelsesfaktor i kulden, kan “Vproof” være det rette alternativet. Saken gir en perfekt passform med smarttelefonen.

Blandingen av robust PC og myk TPU gjør den til en langvarig dress. Det er også et utklipp på baksiden for å sikre at Apple-logoen fortsetter å skinne gjennom.

Utklippene er på mål slik at du enkelt får tilgang til porter. Med tillatelse til de gripende sidene; dekselet føles behagelig i hendene.

USP: Slank men beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 6. URBAN ARMOR GEAR

“Stilig” er det rette ordet for URBAN ARMOR GEAR UAG. Det viser et iøynefallende design. Den gjennomsiktige ryggen sørger for at smarttelefonen ikke har noen begrensning for å vise frem sin klasse.

De pansrede hjørnene forsterker ikke bare konstruksjonen, men hjelper det også til å tåle sjokk. Takket være den kraftige konstruksjonen gir den sertifisert beskyttelse. Bortsett fra beskyttelse; UAG kommer i flere farger, slik at det å velge en perfekt match er enklere for deg.

USP: Stilig design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Spigen Neo Hybrid

En sak til fra Spigen! Neo Hybrid sport en ganske kompakt design og gjør et fint par med iPhone.

Selv om dekselet ser tynt ut, har det nok motstand til å hjelpe enheten til å overleve dråper. Leset med TPU- og PC-materiale av topp kvalitet, og kan også bekjempe brutale riper.

Knappene er veldig enkle å trykke på, mens utklippene er på plass. Videre kan du velge Neo Hybrid i tre bedårende fargevarianter: gunmetal, jet black og satinsølv.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 8. i-Blason Ares

Velsignet med flere lag med struktur, er i-Blason Ares det du trenger for å tilby en kompromissløs beskyttelse til iPhone XR uten å dekke det berømte designet. Med den robuste konstruksjonen er den helt støtsikker. Så din smarttelefon kan komme ut av selv ekle støt uten skade.

Har omfavnet trådløs lading? Vel, Ares er designet for å støtte trådløse ladere, slik at du ikke trenger å fjerne dekslet før du tar betalt. Dessuten har dekslet også en topp beskyttelsesskjerm for å gi ekstra forsvar på skjermen.

USP: Støtsikker konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 9. Speck Presidio Grip

Jeg synes ikke for mange saker av militær karakter ser like fine ut som Speck Presidio Grip. For meg er det beste med dette dekselet muligheten til å gi mye forbedret grep, hovedsakelig på grunn av myk berøring. Derfor vil du føle deg komfortabel med å holde en storskjerm-smarttelefon som iPhone XR.

En annen bemerkelsesverdig egenskap er muligheten til å spre støt opp til 10 fot. I de fleste tilfeller vil dette beskyttelsesnivået være godt nok for enheten. Bortsett fra kommer Presidio Grip i så mange som åtte attraktive farger.

USP: Soft-touch finish

Sjekk ut på Amazon

# 10. Caseology Bølgelengdeserie

Caseology er kjent for å produsere svært brukervennlige saker for iPhone. Og bølgelengdeserie-saken er grunnlagt for folk som ønsker å tilby den ønskede omsorgen til iPhone XR uten å ty til det tunge dekselet eller klumpete utseende.

Saken har doble lag med struktur som enkelt kan hindre utfordringene fra påvirkning. Med den geometriske 3D-designen lar den ikke smarttelefonen gli vekk fra håndflaten din. I tillegg vil du velge Wavelength Series-deksler i fire farger som svart, lyseblå, burgunder og lilla.

USP: geometrisk 3D-design

Sjekk ut på Amazon

Så dette er topp beskyttelsesdeksler for XR! Jeg håper du har funnet dem opp til merket.

Din favorittforsvarer?

Nå er det din tur å gi oss beskjed om dekslene som har sett lovende ut for deg. Fortell oss dessuten om de tingene du setter pris på i en holdbar sak.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste iPhone XR lommebokvesker
  • Beste iPhone XR-tilfeller
  • Beste iPhone XR lærvesker
  • De beste iPhone XR trådløse lader kompatible saker

Vil du lese flere slike tilbehørsoppdateringer? Prøv det med iOS-appen vår, og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar