iPhone 6s og 6s Plus Batterilevetid sammenligning med sine forgjengere

Det mest etterlengtede tech-arrangementet i århundret var akkurat avsluttet, men dilemmaenes alder har nettopp begynt. Tim Cook har nøye båret Apple-arven fra Steve Jobs og gitt verden de ultimate iPhones, noensinne. IPhone 6s og 6s Plus varmer opp den tekniske arenaen på forskjellige funksjoner, men batterilevetiden er toppens topp.

Begge iPhonene er fantastiske med de nye funksjonene som 5MP frontkamera, 3x frontblits, 3D Touch og mer. Og alle disse funksjonene er drevet på en sterk strømkilde. En sunn sammenligning er det alle søker å finne ut batterieffektiviteten til ikke bare de nye iPhonene, men også med iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Bildekreditt: AppleInsider.ru

#1. iPhone 6s og 6s Plus - Batterilevetid

Batteri-sikkerhetskopien er det egentlige kriteriet for å sammenligne den 'verdige'. Så her er den nøyaktige sammenligningen mellom de nye iPhonene, på grunnlag av forskjellige kriterier som bruker maksimal sikkerhetskopi av batteriet.

Sr.nr.kriterieriPhone 6siPhone 6s Plus
1Snakke tid14 timer mens du bruker på 3G24 timer mens du bruker på 3G
2Internett-bruk3G - 10 timer, LTE- 10 timer, Wi-Fi-11 timer12 timer i 3g, LTE og Wi-Fi
3HD-videoavspillingOpp til 11 timerOpp til 14 timer
4LydavspillingOpptil 50 timerOpptil 80 timer
5Standby-tidOpptil 10 dagerOpptil 16 dager

Jo større, jo bedre og slankere, smartere, det er hva man kan finne ut av sammenligningen av iPhone 6s og 6s Plus-batteriet. Nå kan du glede deg over lengre samtaler, uforstyrret surfing på internett og en fantastisk 14 timers HD Videoavspilling på iPhone 6s Plus.

# 2. iPhone 6s og iPhone 6- Batterilevetid

En sammenligning av de nyeste iPhone 6s og forgjengeren iPhone 6, på grunnlag av strøm brukt i forskjellige aktiviteter. Brukerne må bli ivrige etter å sammenligne det de allerede har, og det de planlegger å eie.

Sr.nr.kriterieriPhone 6siPhone 6
1Snakke tidOpptil 14 timer på 3GSamme
2Internett-bruk10 timer - 3G, 10 timer - LTE, 11 timer - Wi-FiSamme
3HD-videoavspillingOpp til 11 timerSamme
4LydavspillingOpptil 50 timerSamme
5Standby-tidOpptil 10 dagerSamme

Selv om forgjengeren til iPhone 6s er lik i alle kriteriene, kan man ikke benekte det faktum at iPhone 6s har samme batteribackup med forbløffende funksjoner som Force Touch, det nye avanserte kameraet og mye mer. Så velg den du elsker å ha med hvor som helst uten lader.

# 3. iPhone 6s Plus og 6 Plus - Batterilevetid

iPhone 6 Plus og 6s Plus, de to hakk tech-produktene er ett av deres slag. Power backup av begge iPhones er den samme, men iPhone 6s Plus er lastet med neste generelle funksjoner. Her er en kritisk analysert sammenligning mellom de to, slik at du kan ha den beste teknologien til disposisjon.

Sr.nr.kriterieriPhone 6s PlusiPhone 6 Plus
1Snakke tidOpptil 24 timer på 3GSamme
2Internett-bruk12 timer - 3G, 12 timer - LTE, 12 timer - Wi-FiSamme
3HD-videoavspillingOpp til 14 timerSamme
4LydavspillingOpptil 80 timerSamme
5Standby-tidOpptil 16 dagerSamme

Alle modellene er utstyrt med et oppladbart litium-ion-batteri som er innebygd. Batteriet kan lades via USB til en datamaskin og strømbank eller en strømadapter.

Dragkampen om bedre batteribackup og dilemmaet til å eie en iPhone med langvarig strømkilde kan komme til en slutt. Som jeg er ganske sikker på at du har en krystallklar idé over valget du vil ta.

 

Legg Igjen Din Kommentar