Slik sletter du bilder fra bildestrømmen din på iPhone / iPad

Noen ganger vil du bare slette et bilde fra iPhone Photo Stream. Det pleide å være litt komplisert, men med introduksjonen av iCloud Photo Library har det blitt ganske komplisert. Jeg må imidlertid innrømme: det er enkelt å slette bilder fra iPhone / iPad (og et hvilket som helst bildestrømalbum). Det er det som skjer. Deretter forvirrer det mange brukere.

Photostream og iCloud Photo Library er alle måter å synkronisere bilder mellom alle iOS-enhetene dine. Du klikker på et bilde på iPhonen din og deretter - med fotostrøm eller med iCloud Photo Library - får du dem synkronisert til alle andre iOS-enheter som iPad eller iPod touch. Men hva, om du vil slette bildet helt fra alle enheter? Hvordan virker det? Dette er hvordan:

Den gamle metoden (også når du har deaktivert iCloud Photo Library)

Hvis du vil slette bilder fra et album som er knyttet til bildestrøm:

Trinn 1. Åpne Bilder- appen.

Steg 2. Trykk på Album- menyen fra bunnen.

Trinn 3. Trykk på Min Fotostrøm

Trinn 4. Nå, trykk på Velg fra toppen og velg bildene du vil slette.

Trinn 5. Når bildene er valgt, trykk på sletteikonet (søppelikon.)

Trinn 6. Bekreft det deretter ved å trykke på Slett bilder.

Det som skjer i dette scenariet er at bildene i bildestrømmen din blir slettet - noe som betyr at de vil bli borte fra albumet for bilder fra ALLE enheter.

Men det originale bildet (som ble tatt på en enhet) vil forbli på enheten det ble tatt på. For eksempel tar du et bilde på iPhone-en din, legger den til i fotostrømmen som blir synkronisert med iPads og andre enheter. Når du sletter bildet fra bildestrømmen, vil originalen fremdeles være tilgjengelig i kamerarollen på din iPhone.

Hvis du har aktivert iCloud Photo Library

Med iCloud Photo Library endres måten bildestrømmer fungerer. Her er tre viktige ting å merke seg:

  • Når du aktiverer iCloud Photo Library, vil iCloud-lagringen bli brukt. Med normale fotostrømmer er dette ikke tilfelle.
  • Når du aktiverer iCloud Photo Library, bør du også aktivere det på andre enheter. Ellers blir ikke bildene synkronisert på alle enhetene.
  • Når du sletter et bilde fra biblioteket ditt iCloud Photo Library, forsvinner det helt uten spor.

Slett bilder fra bildestrømmen din når du har aktivert iCloud Photo Library:

Trinn 1. Åpne Bilder- appen

Steg 2. Trykk på Album- menyen

Trinn 3. Deretter trykker du på Alle bilder (du må merke at kamerarullen ikke eksisterer nå. Når du aktiverer iCloud Photo Library, blir alle bildene samlet i All Photos-albumet i stedet for en kamerarulle).

Trinn 4. Trykk på Velg og velg bilder du vil fjerne.

Trinn 5. Deretter trykker du på søppelikonet for å slette bilder.

Trinn 6. Trykk på Slett bilder for å bekrefte slettingen.

Når du har bekreftet slettingen, blir bildene fjernet. Men merk dette: de slettede bildene blir fjernet helt fra bildestrømmen og iDevice-en. Du vil ikke kunne få dem tilbake (bortsett fra albumet som nylig er slettet.)

Det er alt for nå!

Du ønsker å få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen din på din iPhone og iPad.