Slik eksporterer du notater som PDF på Mac

Notes-app for macOS har blitt veldig brukervennlig med tillegg av flere kraftige funksjoner. Men den ene avdelingen der det fremdeles henger, er begrensningen til å eksportere notater bare som PDF. Dessverre kan du ikke eksportere Apple-notatene dine som tekst eller HTML på Mac-en.

Imidlertid bør du ikke bli skuffet, da det er noen få alternativer som kan hjelpe deg med å omgå hinderet. Tredjepartsapper kommer godt med, spesielt når du bryter sjaklene. Og gjett hva, de kan hjelpe deg med å overvinne denne begrensningen også! Les videre:

Slik eksporterer du notater som PDF i macOS

Som nevnt over, lar Apple deg eksportere notatene dine bare som PDF. Og prosessen er ganske grei.

Merk: Du har muligheten til å importere tekstfiler til Notes. Du vil kunne importere filer i TXT, RTF, RTFD, HTML eller Evernote XML Export (ENEX) format.

Trinn 1. Åpne Notes-appen og velg merknaden du vil eksportere.

Steg 2. Nå, klikk på Fil-menyen og velg Eksporter som PDF.

Trinn 3. Velg deretter ønsket sted og klikk på Lagre.

Nå som du har konvertert lappen til PDF-format og lagret den på ønsket sted, fortsett og del den med AirDrop, e-post eller et annet foretrukket alternativ.

Det er alt det er å gjøre, folkens!

Din tur:

Jeg skulle ønske at Apple Notes for macOS hadde funksjonen til å eksportere notater i flere formater, inkludert tekst og HTML, før enn senere. Hva tar du for deg? Skyt synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Hvordan tilpasse nettstedinnstillinger i Safari på Mac
  • Slik forbedrer du batteriets levetid i macOS High Sierra
  • Slik stopper du autospillvideo i Safari på Mac
  • Slik aktiverer du Type til Siri på Mac

Fant du denne artikkelen nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar