Hvordan kontrollere Apple blyant batterilevetid for å bruke den sømløst med iPad Pro

Apple lanserte den enorme iPad Pro, som ville vært vanskelig å bruke uten pekepenn. For å lette brukerne lanserte Apple også en pekepinne kalt Apple Pencil, som ikke er en vanlig pekepenn; det er smart og nyttig. Apple Pencil bruker det ikke-flyttbare batteriet, og det har heller ingen indikatorer for å kontrollere batterinivået.

Apple Pencil har en fascinerende batterilevetid, lad den i 15 sekunder via iPad Pro sin lynport, og du kan ha en kjøretid på 30 minutter. Som sagt tidligere er det ikke noen batteriindikator; det betyr at du vet når du er tom for batteri bare når pennen din slutter å fungere.

Det er en måte å sjekke Apple Pencil-batteriet ved å bruke iOS 9 på iPad Pro. Bare sjekk guiden nedenfor for mer informasjon.

Slik kontrollerer du batterinivået til Apple blyant

Trinn 1. Sveip ned fra startskjermen for å få tilgang til varslingssenteret på iPad Pro.

Steg 2. Trykk nå på "I dag" og bla litt ned og trykk på "Rediger."

Trinn 3. Velg "Batterier" fra listen over tilgjengelige widgeter ved å trykke på plustegnet ved siden av. Du kan også ordne widgeten etter din komfort.

Nå kan du se hvor mye batteri Apple Pencil har; sveip bare ned fra startskjermen på iPad Pro, og du kan ha batterinivåer av begge deler: iPad Pro og Apple Pencil.

Denne funksjonen er ikke begrenset til Apple Pencil; Du kan også sjekke batterinivåene til Apple Watch og annet tilbehør som er sammenkoblet med iPad Pro ved hjelp av Bluetooth.

Hva er alt tilbehøret du har koblet sammen med iPad Pro? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor, eller hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.