Slik blar du et bilde på iPhone eller iPad

Når det gjelder å ta en perfekt selfie på iPhone, leverer ikke et sett triks alltid det riktige resultatet, ikke sant? Derfor er det bedre å lete etter måter å avgrense bilder slik at de fremstår som mer attraktive.

Speiling er en flott måte å få et bilde til å se bedre ut. Og det som kan være en iøynefallende funksjon for skodder, iOS 13 tilbyr et eget verktøy for å bla eller vippe et bilde på iPhone eller iPad.

I tilfelle du ikke har mye å fotografere og lurer på hvorfor pokker du noen gang vil ønske å vende iPhone-bildet ditt, kan du fortelle deg at det er et ganske pent redigeringsverktøy som brukes av proffer til forskjellige formål. For eksempel, hvis et motiv på bildet ser mot venstre, men du vil at det skal se mot høyre, vil dette verktøyet være veldig nyttig.

For ikke å nevne at iPhone vipper selfies automatisk etter at du har fanget dem. Mens de fremdeles ser fine ut, liker jeg personlig å speile et bilde på iOS-enheten min for å forbedre estetisk kvotient. Så jeg er virkelig glad for at det har blitt mye enklere å gjøre på iOS 13 og iPadOS 13. La meg vise deg hvordan det fungerer på riktig måte!

Hvordan bla eller vippe et bilde i iOS 13 og iPadOS

Trinn 1. Start Bilder-appen på iPhone eller iPad, og velg deretter en selfie som du vil bla.

Steg 2. Nå, trykk på Rediger og trykk deretter på det lille beskjæringsverktøyet som ser ut som to kryssende rette vinkler.

Trinn 3. Deretter trykker du på trekantikonet øverst til venstre for raskt å snu bildet på iOS- eller iPadOS-enheten din.

For å bla ut bildet, trykk bare på dette ikonet igjen. Det er ganske greit, ikke sant?

Slik speiler du et bilde på iPhone og iPad ved hjelp av Photo Flipper-apper

Har du ikke kjørt iOS 13 eller nyere ennå? Ikke noe problem, for det er ganske mange apper som lar deg bla bilder på din iPhone eller iPad selv på eldre iOS-versjoner som iOS 12 / iOS 11 eller 10. Bedre ennå, de er tilgjengelige gratis og fungerer pålitelig også.

Noen av mine favoritt Photo Flipper-apper for iPhone og iPad er:

Adobe Photoshop Express: Det er uten tvil en av de beste fotoredigeringsprogrammer for iPhone og iPad, hovedsakelig takket være flere pro-verktøy. Videre lar det deg bla bilder enkelt.

Pris: Gratis / Pro-versjon kommer på $ 4.99 / måned

nedlasting

Photo Flipper: Det er en ganske enkel fotoflipper med grunnleggende verktøy. Og det fungerer pålitelig uten problemer.

Pris: Gratis / $ 2, 99 for proversjonen

nedlasting

QuickFlip: Det beste med QuickFlip er at det lar deg speile et iPhone-bilde med en enkel sveipe. Dessuten lar den deg også endre størrelse på bilder med raske bevegelser.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Photo Mirror Effects: Denne er for folk som elsker å bruke noen kule speileffekter. Med mange tilpassbare refleksjoner underveis, gjør det å bla bilder helt morsomt.

Pris: Gratis / $ 3.99 / måned for proversjonen

nedlasting

Vende et bilde ved hjelp av Photo Flipper

Trinn 1. Last ned Photo Flipper-appen på enheten din og åpne den.

Steg 2. Nå trykker du på fotoknappen nederst i venstre hjørne.

Sideanmerkning: Du kan også trykke på kameraknappen → og deretter klikke på et bilde.

Trinn 3. Velg deretter bildet du vil bla. Sveip deretter venstre / høyre på bildet for å snu eller vippe det øyeblikkelig.

Trinn 4. Neste opp, trykk på Del-knappen nederst til høyre på skjermen og velg deretter Lagre bilde i delingsarket.

Det er ganske mye det!

Pakk inn ...

Så det er den riktige måten du kan speile favorittbildene dine på iOS 13- eller iPadOS 13-enhetene dine. Hvis enheten din kjører den siste iterasjonen av iOS 13, er prosessen selvfølgelig litt mer oversiktlig. Selv om enheten ikke er oppgradert, får appene fra tredjeparts fotoflipper jobben enkelt. For ikke å nevne, noen av dem tilbyr også ganske kule speileffekter for å bringe noen morsomme elementer i blandingen.

Du vil kanskje også lese disse innleggene:

  • Hvordan finne størrelsen på filer på iPhone og iPad
  • Beste WiFi Analyzer-apper for iPhone og iPad
  • Slik bruker du kamerafiltre på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max
  • Slik bruker du nattmodus på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Hva synes du om forbedringene som stock photos-appen har fått i iOS 13? Vi vil gjerne vite tilbakemeldingene dine. Last ned iGB-appen vår og følg oss på Twitter, Facebook og Instagram slik at du enkelt kan holde oversikt over de siste innleggene våre.