WinX MediaTrans: Det mest allsidige iTunes-alternativet for Windows

iTunes er en enorm mediespiller, mediebibliotek og radio-kringkaster. Dessuten fungerer det som et praktisk administrasjonsapplikasjon for mobile enheter. Apples mediespiller er imidlertid ikke perfekt og har noen ulemper. For eksempel er det ikke helt greit å la deg styre medier. Bortsett fra mangler det et intuitivt brukergrensesnitt; spesielt for å håndtere bilder, videoer og musikk mer effektivt.

Borte var dagene da iTunes var et ansvar for deg! Skriv inn WinX MediaTrans - den mest kompetente mediefilbehandleren for iPhone og iPad for Windows. Med det svært intuitive brukergrensesnittet og pålitelige funksjonaliteten, blir MediaTrans vurdert som et mer effektivt alternativ til iTunes for PC. Så hva gjør at denne iOS-mediesjefen skiller seg ut og om du prøver?

WinX MediaTrans - ikke bare et iTunes-alternativ, som muliggjør medieoverføring, konvertering og redigering

Administrer mediefilene dine med fullstendig sinnsro

Helt fra det øyeblikket jeg begynte å bruke MediaTrans, er det første som fanget øynene den brukervennlige funksjonaliteten. Det holder ting enkelt; slik at du kan utføre oppgaven din smertefritt. Brukergrensesnittet er designet for å være intuitivt slik at du føler deg hjemme mens du får arbeidet ditt og det er ikke noe bry.

Med WinX MediaTrans kan du administrere mediefilene på iOS-enheten mer komfortabelt. Det lar deg redigere, organisere og overføre filer enkelt.

Mange ganger har jeg ikke funnet at sangene mine som ikke er av iTunes, ikke ble spilt etter at jeg har synkronisert dem via iTunes. Men med denne mediesjefen er det ikke et slikt problem å overføre sanger fra datamaskin til iPhone eller omvendt.

Lynrask Fotooverføringshastighet

WinX MediaTrans overfører bildene dine med rask hastighet. Det betyr at enheten din ikke blir sittende fast når du flytter filer frem og tilbake. Den hevder å overføre 100 4K bilder på bare 8 sekunder. Og etter å ha gitt det et langt snurr, kan jeg trygt si at det lever opp til faktureringene som er bedårende.

Jeg har brukt andre populære iTunes-alternativer som AnyTrans og iTransfer. Men ingen av dem har tillatt meg å overføre bilder så raskt.

Siden det støtter flere formater som JPG / PNG / GIF / BMP / TIFF, kan du enkelt eksportere alle bilder i iOS Camera Roll og tredjepartsapper. Det utmerker seg i å få jobben jevnt.

Tilpass musikkbiblioteket ditt som ønsket

Du kan tilpasse musikkbiblioteket ditt etter beste smak. Den lar deg importere / eksportere sanger mellom PC og iDevice.

Du kan lage spillelister, ringetoner og kunne redigere artister så vel som albuminfo.

Det lar deg konvertere musikk til MP3 / AAC automatisk.

Ved hjelp av dra & slipp-funksjonen vil du kunne flytte sanger uten problemer. Du kan legge til, eksportere og lage iPhone ringetoner og til og med overføre talememoer med den viktigste bekvemmeligheten.

Det er en uhyre brukervennlig batchmodus for å gjøre oppgaven med å redigere spillelister, albumnavn og informasjon mer jevn seiling. Det hjelper deg ikke bare å utføre oppgaven mer hensiktsmessig, men også spare mye verdifull tid.

Konverterer og roterer automatisk videoer for jevn avspilling

Appen konverterer og roterer automatisk videoer for jevn avspilling. Derfor vil du kunne glede deg over medier på topp kvalitet.

For noen som har en spesiell smak for morsomme videoer, liker jeg virkelig denne funksjonen. Det gir akkurat den nødvendige lettheten for å få mest mulig ut av hi-res klippene uten å komme inn på problemer i det mest passende øyeblikk.

Du kan selektivt sikkerhetskopiere videoer av iOS-enheten din. Siden den har støtte fra flere formater som MP4, MKV, AVCHD, vil du kunne ta kontroll over favorittflikkene dine med ønsket teft.

Reduserer størrelsen på videoene med opptil 50% uten tap av kvalitet

Enda en vesentlig funksjon i denne programvaren er at den lar deg redusere størrelsen på videoene med opptil 50% uten tap av kvalitet. Muligheten til å optimalisere videoer uten å påvirke kvaliteten, gjør det enormt sentralt for folk som er glad i å se på videoer og elsker å ha mange av dem på enheten sin.

Den lar deg eksportere / importere 4K- eller 1080p HD-videoer og filmer mellom PC og iDevice i batch. Derfor vil du ikke ha problemer med å flytte masse Netflix- eller YouTube-videoer frem og tilbake. For meg er det en stor avtale å overføre videoer i batch da det tar mye stress bort.

Bruk iOS-enheten din som USB-stasjon

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til denne mediesjefen er at den lar deg bruke iPhone-en din som en nyttig USB-stasjon.

Det kommer med "Flash Drive" -funksjoner som lar deg dra og slippe filer til iPhone-minnet.

Ettersom den støtter alle filtyper, har du den nødvendige friheten til å overføre alle filtyper. Mer betydelig blir denne funksjonaliteten veldig nyttig når du ikke har tilgang til den eksterne harddisken.

Komplett iTunes-guide og en sjanse til å vinne $ 1200-prisen

Hvis du er en lojal iTunes-bruker og ofte må håndtere en rekke problemer relatert til guide, kan du henvise MediaTrans mer enn 100 spørsmål og svar. Guiden kan være svært nyttig i å fikse problemer som musikksynkronisering og gjenopprette feil.

Det er ikke alt, du kan også være Meme King, og vinne pengepremien på $ 1200. Hvis du har en forkjærlighet for å skape noe virkelig morsomt, kan du delta i denne konkurransen for å innkassere bonanzaen!

Pris og tilgjengelighet

Du kan prøve ut gratisversjonen av MediaTrans for å teste funksjonaliteten før du bytter til premiumversjonen. Det er tre premiumversjoner av denne programvaren: 1-års lisens for en PC er opprinnelig priset til $ 39, 95, men for øyeblikket er den tilgjengelig til $ 29, 95. Levetidslisensen for 2 PCer koster $ 35, 95 (opprinnelig priset $ 59, 95), mens levetiden for familiens lisens for 6 PCer er tilgjengelig for $ 65, 95 (opprinnelig priset $ 119, 95.)

nedlasting

Dommen

MediaTrans har faktisk fått opp ermet for å bli betraktet som et mer effektivt iTunes-alternativ! Det er ideelt for sikkerhetskopiering og synkronisering av medieinnhold mellom datamaskiner og iOS-enheter.

Hvis du er ute etter å finne et overlegen iTunes-alternativ for PC for å takle medier mer komfortabelt, vil jeg anbefale deg å bruke MediaTrans. Den er allsidig og lever opp til oppgaven med ønsket resultat. Dessuten har den enestående overføringshastighet.

Hva tenker du om det? Del tankene dine om det i kommentarene nedenfor. For å lese flere slike programvarevurderinger, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar