De beste treningsappene for iPhone i 2020: Det er enklere å komme i form nå

Fitness er på hodet av alles. Sommeren er her, og alle anstrengelser du legger ned, må telle fordi solen vil tømme hver eneste unse energi med deg. Hvilken bedre måte å gjøre det på enn å ha noen av de beste fitnessappene for iPhone som sporer hver treningsøkt og hjelper deg med å velge riktig kosthold?

Trening handler om selvdisiplin og selvfølgelig mye motivasjon. IPhone er en av de beste enhetene når det kommer til treningsapper som hjelper deg å holde alt under ett tak. Med alt mener jeg alle milene du har løpt, alle kaloriene du har brent, alle treningsøkter du har hatt og alle de historiske kardiodataene.

Beste treningsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. MyFitnessPal

Som en fitness-elsker, bør du ikke gå glipp av "MyFitnessPal."

Du kan spore trening og kosthold raskt på mindre enn fem minutter. Den har den største matdatabasen - mer enn 5.000.000 matvarer. Du kan legge til flere matvarer samtidig. Det er en innebygd trinntracker som lar deg spore trinnene dine enkelt. Enda viktigere er at du kan koble til mer enn 50 enheter og apper inkludert Fitbit, Runtastic, Apple Health.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. RunKeeper

Dette er en app du ikke kan gå glipp av. RunKeeper er en av de beste appene når det kommer til sporing av utemiljøene dine. RunKeeper har vokst mer enn det det startet med: en app for sporingssporing.

Du kan sette deg mål, spore hvor mye av du har fullført. Takket være GPS vil du ha en klar idé om treningen din. Følg en streng plan og bruk påminnelser for å være finjustert basert på hva du ønsker å oppnå.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Aaptiv

Aaptiv hjelper deg å være på toppen av ånden mens du gir 100% under treningsøkten. Det gir deg ubegrenset tilgang til mange kondisjonstimer innen sykling, løping, turgåing, tredemølle, yoga, styrketrening og mer.

Appen har også full og halv maraton med 5k og 10k treningsprogrammer som er spesielt utviklet for å forberede deg på løpet. Den høye intensiteten intervalltreningen er utrolig nyttig for å miste vekt, bygge muskler og forbrenne kalorier. Med Health-appintegrasjonen vil du kunne lagre dataene dine i appen. Det er også et alternativ å la deg holde en oversikt over fremdriften.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Syv - 7 minutters trening

“7 Minute Workout” er rangert som den viktigste treningsappen i 127 land. Den inneholder video og beskrivelse av hver øvelse. Når det er taleoppfordring, vil du kunne utføre øvelsen uten å måtte sjekke ut enheten eller timeren.

Det er 12 krevende kroppsvektøvelser. Hver øvelse er på 30 sekunder. Du får 10 sekunder å hvile mellom øvelsene. Du må oppgradere appen for å låse opp flere funksjoner, for eksempel muligheten til å se treningslogg, lage tilpassede treningsøkter, angi resten mellom øvelser og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Trene

"Trening" er riktig for pengene når det gjelder å gi deg den rette guiden for å være super fit. Den inneholder både nybegynnere og pro treningsplaner dannet av eksperter. Det er en rekke øvelser med mer enn 3000 mulige variasjoner.

Du har muligheten til å velge mellom tidsbaserte, kroppsvektbaserte maskinøvelser eller gratisvektøvelser. Videoene av høy kvalitet på hver øvelse hjelper veldig godt til å lære teknikken for å utføre en hvilken som helst trening perfekt. De detaljerte beskrivelsene gjør det mye enkelt for deg å forstå hvordan du skal gå på den spesifikke oppgaven.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Ab & Core Sworkit

“Ab & Core Sworkit” består av ab-, rygg- og kjernetrening. Når du er ekstremt fokusert, kan det være veldig viktig for deg.

Du kan forberede dine egne tilpassede treningsøkter ved å bruke dine favorittøvelser for å få et bedre resultat. Det guider deg gjennom videoøvelser som forklarer alle de essensielle tingene som kan utgjøre en forskjell. Du kan synkronisere treningslengdene, treningstypen, kaloriene som er forbrent med lager-appen Oppgrader til pro-versjonen av appen for å bruke den uten annonser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Øyeblikkelig hjertefrekvens

Rangerte nummer 1-hjertefrekvensapp i flere land, inkludert USA, Storbritannia, Japan, Frankrike “Instant Heart Rate” er det du trenger for å overvåke pulsen. Det jeg virkelig setter pris på med denne appen er muligheten til å gi nøyaktig pulsmåling.

Dessuten viser det pulsbølgeformgrafer og fotoplethysmogram (PPG) graf. Den har både kontinuerlig og automatisk stopp-modus. Funksjoner som støtte fra Apple Health-appen, ubegrenset datalagring og muligheten til å eksportere data gjør det veldig nyttig for fitnessentusiaster.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 8. Sworkit

“Sworkit” er en enkel, men svært effektiv treningsapp. Den har et 6-ukers program designet for å hjelpe deg med å oppnå ønsket egnethet. Det er en enorm database med forskjellige øvelser.

Avhengig av behovet ditt, kan du lage din tilpassede treningsøkt ved å bruke dine favorittøvelser. Hvis du leter etter en personlig trener som ikke bare hjelper deg med å bli bedre og sunnere, men også holde deg motivert, er dette det riktige alternativet for deg.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. JEFIT PRO Trening

Kan du ikke få en personlig trener? Få denne appen. Det er en sofistikert og fantastisk app som presser deg til å sette deg mål og jobbe mot dem som personlig trener.

Det er omtrent 60 treningsrutiner du kan laste ned, som deretter kan planlegges ved hjelp av treningsplanleggeren og alle treningsøktene dine blir logget. Det er den perfekte appen for å trene på en disiplinert måte. Det er en gratis versjon også. Pro-en koster 4, 99 dollar, og jeg får forståelse for at det er absolutt verdt det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Daglige treningsøkter

"Daily Workouts" er din ideelle personlige trener som alltid holder deg oppladet for å sette din beste fot frem. Det inkluderer ti forskjellige 5 til 10 minutters målrettede treningsøkter og 10 til 30 minutter generelle treninger for hele kroppen.

Videoene viser deg den riktige måten å trene på. Instruksjonene på skjermen hjelper enormt med å perfeksjonere oppgaven. Enda bedre kan du bruke denne appen til og med frakoblet.

Pris: $ 9.99

nedlasting

Det er alt!

Bunnlinjen

Selv om de fleste av oss ønsker å holde oss i form og sunne, er det svært få av oss som er i stand til å svette det ut regelmessig. Det handler om å holde seg til det faste målet og prøve sitt nivå best mulig for ikke bare å oppnå ønsket kondisjon, men også kunne opprettholde det. Ved å bruke disse appene er jeg sikker på at du vil kunne forbedre kondisjonen din og holde deg oppdatert på oppgaven.

Ettersom vi snakker om helse og kondisjon, vil jeg anbefale deg å sjekke ut noen andre relaterte app-lister som de beste appene som kjører for iPhone og Apple Watch, de beste søvnsporerne og de beste oppskriftsappene for iPhone og iPad.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarfeltet, og følg med via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topplister med iOS-apper. Last ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar