Slik aktiverer eller deaktiverer du Turbo Boost på MacBook for å forbedre batterilevetiden

I tilfelle du ikke vet det, er Apple MacBooks lastet med Intel-prosessorer. Disse prosessorene har en teknologi som heter Turbo Boost, som fremskynder prosessene. Dessverre har Apple ikke gitt noen kontroll til brukeren med hensyn til å aktivere / deaktivere denne funksjonen. På den annen side spiser mye MacBook-batteri når du har denne funksjonen aktiv.

Hvis du deaktiverer Turbo Boost, kan du få ytterligere 25% av batteriets levetid, noe som er enormt. Så det er bedre å holde den av mens du er på farten og trenger å jobbe på MacBook. Bare følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du aktiverer / deaktiverer Turbo Boost.

Slik aktiverer / deaktiverer du Turbo Boost på MacBook

Før du skynder deg å lære prosessen, må du først sjekke om MacBook-en din har Turbo Boost-teknologi. For å gjøre det, skriv bare MacBooks modellnummer i support.apple.com. Her får du komplette spesifikasjoner for MacBook. Hvis enheten din støtter Turbo Boost, kan du fortsette med guiden.

Trinn 1. En aller første ting du trenger å gjøre er å laste ned Turbo Boost Switcher.

Steg 2. Etter at du har lastet ned, pakker du ut ZIP-filen og kjører “ Turbo Boost Switcher.app ”.

Trinn 3. I tilfelle du mottar en feil om en uidentifisert utvikler, går du til Systemvalg → Sikkerhet og personvern og merker av i boksen i nærheten " Hvor som helst ." Dette vil tillate deg å åpne alle apper, også de som ikke er signert av Apple.

Trinn 4. Etter at appen har lansert, vil du se torden som ikon i statuslinjen. Klikk på ikonet og fra rullegardinlisten, klikk på "Deaktiver Turbo Boost."

Det er det; Turbo Boost er nå deaktivert på MacBook. Du kan gjenta det siste trinnet og klikke på "Aktiver Turbo Boost" for å starte funksjonen på nytt.

Har du lagt merke til noen endring av batteriets ytelse etter å ha deaktivert Turbo Boost? Del tilbakemeldingene dine i kommentaren på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar