Beste iPhone 8 Plus Folio tilfeller i 2020: Vintage Design med rik håndverk

For å forhindre at noen tar en titt på det jeg lytter til eller opp til på iPhone-en, foretrekker jeg å bruke en folio-sak. Den med kortspor og pengehylse forblir alltid min gå-alternativ når jeg er på farten. Når det gjelder design, liker jeg den med et stilig utseende. Dette er først og fremst basert på pent utførelse og slitesterk oppbygging, og dette er mine beste iPhone 8 Plus foliovesker.

Enten du vil gå for en premiumdrakt eller med et rimelig, men likevel imponerende deksel, inneholder listen en rekke alternativer slik at søket ditt oppfyller ønsket resultat. Dessuten er de fleste av disse topp 10 folio lommebokvesker for iPhone 8 Plus tilgjengelige i flere farger, slik at du kan få riktig profil for din premium phablet!

Beste iPhone 8 Plus Folio lommebokvesker i 2019

Rask tilgang:

 • SHIELDON
 • ZOVER
 • Dreem
 • TANNC
 • QIALINO
 • TUCCH
 • Maxboost
 • Icarercase
 • WenBelle Blazers Series
 • iPulse

#1. SHIELDON

Det som gjør SHIELDON folio etui til en topp dress for iPhone 8 Plus, er materialet av høy kvalitet beriket av overlegen håndverk. Kuskinnkonstruksjonen er fullt i stand til å motstå slag, mens TPU-interiøret gjør det mulig å motstå riper. Raffinert finish toppet med synlig søm gir det et betydelig utseende.

Denne skinn lommebokvesken har tre kortspor og en sidelomme hvor du vil være i stand til å forholde deg noen dollarsedler komfortabelt. Du kan også doble den opp for å se media mer praktisk. Til slutt kommer SHIELDON folio lommebokvesker med livstidsgaranti og er tilgjengelige i syv betydelige fargevarianter: svart, rød, brun og mer.

USP: Kuskinnskinn

Sjekk ut på Amazon

# 2. ZOVER

Jeg ser på “ZOVER” som en enkel folio lommebokveske. Den ekte lærkonstruksjonen gir den et stilig design. Med støtfangerutformingen kan saken hjelpe phabletten din med å overleve humper med letthet.

Tre spor for kort og en lomme for kontanter sikrer at du ikke trenger å ha en egen lommebok. Og med den sterke magneten holder det verdisakene dine trygge. I tillegg kommer ZOVER i åtte vakre fargetoner inkludert rød, marineblå og mer.

USP: Slagsikret design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Dreem

Dreem viser stilig design og er grunnlagt til å være en topp folio lommebokveske. Den ekte lærstrukturen er vakkert dekorert av det høye nivået av håndverk. Du kan stole på at denne foliovesken tåler støt og holder smarttelefonen din beskyttet mot skraping.

Det lar deg lagre opptil 3-6 kort og opptil 5-10 dollar regninger i interiørspaltene. Stand-funksjonen gjør det til et perfekt spill for en morsom medietid. Det er ikke alt; denne folio skinnvesken kommer med ett års garanti og er tilgjengelig i flere fargealternativer inkludert mørkeblå, teal, rød osv.

USP: Classy Design

Sjekk ut på Amazon

# 4. TANNC

Se ikke lenger etter en elegant lærveske til din iPhone 8 Plus. Tannc har fått deg dekket med et telefondeksel i vintage stil. Dessuten gir det tykke mikrolæret nok beskyttelse mot støv, skitt og mindre innvirkning fra dråpen.

Hva mer? Det kommer også med en herdet glassskjermbeskytter for å sikre skjermen også. Folio-designet har lommebok med tre spor for kort og en lomme for noen av regningene dine. Til slutt er den tilgjengelig i bare en farge - brun.

USP: Herdet glassbeskytter inkludert

Sjekk ut på Amazon

# 5. QIALINO

Det er den lette og kompakte designen som gjør QIALINO til en så god avtale for folk som foretrekker minimalistisk design. Laget av skinn av topp kvalitet, og har et raffinert utseende. Interiøret med mikrofiberforing gir din iPhone en viktig pleie ved å holde riper i god avstand.

Med tillatelse av den glatte overflaten, gir den et forbedret grep som ikke tillater noen slip-up. Den leveres med tre spor for kort og en pengehylse for å stash litt penger. Dessuten kan du velge denne sofistikerte foliovesken i tre farger: svart, brun og rosa.

USP: Microfiber Fôrinteriør

Sjekk ut på Amazon

# 6. TUCCH

Hvis du vil gå for en rimelig god folio-lommebokveske til en overkommelig pris, kan du vurdere dette tilbudet fra TUCCH. Det er laget av PU-skinn og har en stilig, håndlaget design.

Det myke skinnets ytre gir en behagelig følelse, mens TPU-kabinettet gir den nødvendige motstand for å bekjempe støt fra dråper. Tre kortspor og en pengelomme gjør den til et ideelt reisefølge.

Forsiden er god til å fungere som et provisorisk stativ for å livliggjøre videoen din. Dessuten vil du være i stand til å velge ut TUCCH i noen betydelige fargealternativer som blå, brun, varmrosa og mer.

USP: Stilig utseende med håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Maxboost

Enkelt sagt, stemmen min for den rimeligste, men svært imponerende folio-saken for iPhone 8 Plus, går til dette tilbudet fra Maxboost. Tilgjengelig for bare 8, 99 dollar, kan det slå mange av sine kolleger på flere fronter.

Dekselet er klargjort med mykt PU-skinn og har et slagfast interiør for ekstra beskyttelse. Det er en stor pengelomme og tre spor der kreditt- og ID-kortene dine kan finne en trygg havn.

Med det selvutøvende stativet alltid klart, vil den horisontale visningen forbli morsom. Enda bedre, denne lommebokvesken spiller også fint med trådløse Qi-aktiverte ladere og kommer i svarte og rosa gullfarger toppet av en pålitelig livstidsgaranti.

USP: Rimelig, men likevel veldig imponerende

Sjekk ut på Amazon

# 8. Icarercase

Har du en smak for rik håndlaget design? Hvis ja, kan Icarercase folio lommebokveske være et godt valg. Laget av ekte skinnskinn, er det en langvarig følgesvenn av smarttelefonen din.

Den er utstyrt for å tilby kroppen beskyttelse til enheten. Tre kortspor og en pengelomme kan ideelt sett oppfylle oppgaven din. Magnetstropp sørger for at iPhone sammen med andre verdisaker forblir trygt inne. Bortsett fra, Icarercase kommer bare i to farger: brun og kaffe.

USP: Rich Handmade Design

Sjekk ut på Amazon

# 9. WenBelle Blazers Series

Hvis du er ute etter en enkel, men likevel funksjonell folio-sak, kan WenBelle Blazers Series passe beundrende på dine behov. Med den lave profilen har den et profesjonelt utseende. Det myke PU-skinnet utvendig føles fint å ta på og gir også et sikkert grep.

Mykt teksturert interiør sikrer at restene skrapes i sjakk. Når det gjelder beskyttelse, kan du stole på at den tåler påvirkning. Tre kortspor og en pengelomme hjelper det å krysse av for alle viktige bokser. Forbi funksjonene, kommer denne anstendige foliovesken i tre farger: blå, brun og grå.

USP: Lavprofildesign

Sjekk ut på Amazon

# 10. iPulse

En rikt håndlaget sak som iPulse fortjener å ha oppmerksomheten din. Italiensk fullkornsskinn forsterker konstruksjonen samtidig som den gir uimotståelig appell til profilen. Glatt lærtekstur spiller en avgjørende rolle for ikke bare å styrke grepet, men også hjelpe den å beholde sin klasse lenge.

Ett ID-spor, to kredittkortspor og en stor lomme for kontanter sikrer at du ikke trenger å ha en frittstående lommebok. TPU interiør øker konstruksjonen; slik at den tåler sjokk. På toppen av alt kommer iPulse i flere farger - støttet av livstidsgaranti.

USP: Glatt lærtekstur

Sjekk ut på Amazon

Hva er din favoritt folio sak?

Det er på tide å gi oss beskjed om navnet på saken som har stjålet hjertet på iPhone-en din? Er det den som har et vintage design eller den som ser trendy ut? Fortell oss dessuten om funksjonene du liker å se i en folio-sak av høy kvalitet.

Det kan være lurt å utforske disse innleggene:

 • Beste iPhone 8 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 Plus tilfeller
 • Beste iPhone 8 Plus støtfangervesker
 • Beste iPhone 8 Plus tynne saker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topp iPhone-tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar