Beste iPhone 6s Plus Designervesker i 2020: Made For Art Lovers

Vi prøver å prøve noen av de andre tingene for å holde iPhone 6s Plus i god stand. Å kjøpe en sak er det første vi gjør etter å ha hatt hendene på enheten. De fleste tilfeller vil skjule skjønnheten i det fantastiske Apples flaggskipsenhet.

For å overvinne dette hinderet har vi plukket ut noen av de beste designerkassene for iPhone 6s Plus. Disse tilfellene vil gi litt ekstra skjønnhet sammen med fullstendig beskyttelse. Ta gjerne turen rundt på listen og gjør kjøpet.

Beste designervesker for iPhone 6s Plus i 2019

#1. Sumoon

Sumoon presenterer en hybrid og kraftig designerveske for din iPhone 6s Plus. Normalt antas designersaker å være myke, men denne kan skryte av begge egenskapene: mykhet og styrke. Sumoon har lagt til tre lag med beskyttelse for å holde telefonen sikker mot støt.

Denne saken er laget av et bakdeksel av plast, støtfanger av plast og en innerramme av TPU for maksimal beskyttelse. Marmor i rosegullmønster gir saken en utmerket skjønnhet.

USP: Trelags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 2. Chichic

Attraksjonen min mot mandala design kommer aldri til å dempe. Denne designeren vesken til iPhone 6s Plus flaunts svart mandala skåret på gult tre korn. Saken, som symboliserer universet vårt, er laget av Dupont, som er en råvare av topp kvalitet.

Den avanserte IMD-teknologien blekner eller brikker aldri. Sakens estetikk kommer aldri i din måte å bruke andre funksjoner på telefonen. Du får lett tilgang til alle portene og knappene på iPhone 6s Plus.

USP: Hevet leppe for å beskytte kameraet

Sjekk ut på Amazon

# 3. MOSNOVO

Det som gjør "MOSNOVO" så sjarmerende er den imponerende blomsterdesignen. Dekselet har en støtsikker TPU-støtfanger og hardt PC-bakpanel.

Med dobbeltlags foringsrør kan saken enkelt tåle vanlige støt. Så stilen kommer ikke til bekostning av beskyttelsen.

Og med det tydelige designet, lar dekselet smarttelefonen vise frem sin eleganse. Dessuten kommer MOSNOVO designervesker i ti flotte fargevarianter.

USP: To-lags foringsrør

Sjekk ut på Amazon

# 4. Sonix

Sonix har et imponerende utvalg av designvesker for iPhone 6s Plus. Dette sitronskalldesignet ser fantastisk ut på din iPhone. Med det ripebestandige beskyttende belegget er telefonen din helt sikker. Dessuten har du full tilgang til alle porter med enkel trykk-knappdekning.

Dekselet har et avfaset kamerahull som beskytter linsen til iPhone når du plasserer enheten din på en hvilken som helst flat overflate. Denne saken er kompatibel med trådløs lading.

USP: Trådløs lading kompatibel

Sjekk ut på Amazon

# 5. PIXIU

Hva med å gå for en meget holdbar designerveske? PIXIU har støtdempende ytre skall for å avverge virkningen av til og med ekle støt. Alle de fire hjørnene er pansret for å hjelpe smarttelefonen med å overleve synker litt mer komfortabelt.

Når det gjelder design, har PIXIU et attraktivt mønster som ser fint ut på det. Det er også en silikonleppe for å beskytte berøringsskjermen mot skraper. Enda bedre, vil du kunne velge denne faste saken i tre vakre design: rosa, ananas og pionerblomst.

USP: Støtdempende ytre skall

Sjekk ut på Amazon

# 6. Viromo TM fra Prosidio

Velsignet med et iøynefallende floral design, ser Viromo veldig vakkert ut. Den myke TPU-støtfangeren forsterker ikke bare strukturen, men gjør det også mulig for saken å motstå støt. I tillegg gir den glatte rammen et mye bedre grep, noe som gjør det mer praktisk å holde iPhone 6s Plus.

Det gjennomsiktige bakpanelet gir iPhone frihet til å fortsette å avsløre sin sjarm. Både den store 5, 5-tommers skjermen og kameraet har ønsket skjerm mot skrubbsår. Det er ikke alt, den matte finishen holder fingeravtrykk i sjakk, slik at Viromo fortsetter å se på sitt aller beste.

USP: Iøynefallende blomsterdesign

Sjekk ut på Amazon

# 7. BENTOBEN

Ananas på den hvite bakgrunnen, som er ytterligere forseglet med lilla kanter. Dette skaper et mordersyn folk gjerne vil stirre på. Vesken er laget av hard PC og mykt TPU-materiale for å beskytte telefonen mot dråper og daglig slitasje.

Saken er presist kuttet ut, slik at du enkelt får tilgang til høyttalere, kamera, mikrofoner og andre porter på telefonen. Hevede lepper foran og linsehull beskytter telefonens berøringsskjerm og kameralinsen.

USP: Kunstnerisk appell

Sjekk ut på Amazon

# 8. GVIEWIN

GVIEWIN presenterer en av de fascinerende designerkassene for iPhone 6s Plus. Den kommer i 12 sjarmerende design, slik at det å velge en fin dress til phablet forblir en enkel oppgave.

Takket være det svært fleksible materialet er dekselet enkelt å installere og fjerne. Den klare støtfangeren kombinert med de fengslende mønstrene sikrer at den ikke trenger å gjøre mye arbeid for å få oppmerksomhet.

Og med tilstedeværelsen av den skrå kant, har berøringsskjermen en ekstra beskyttelse. GVIEWIN har også en beskyttelsesring nøyaktig designet for kameraet for å holde det trygt.

USP: Ekstra beskyttelse for kamera og skjerm

Sjekk ut på Amazon

# 9. Alphacell

AlphaCell har en designerveske med svarte og hvite strimler på baksiden. Designet gir et pent og rent utseende til din iPhone. Samtidig passer den tett på telefonen din, og du kan enkelt fjerne saken ofte.

Denne saken er kjent for sin elastisitet, og derfor kommer den raskt tilbake til sin opprinnelige form selv etter at saken er vridd og snudd av deg.

USP: Pent og rent utseende

Sjekk ut på Amazon

# 10. CASESOPHY

Casesophy har designet denne saken for bare jenter. Et iøynefallende mønster av røde og rosa roser er laget på et mykt og holdbart silikonmateriale. Dermed laget Casesophy en sterk sak som viser din unike stil.

Denne saken beskytter din iPhone mot utilsiktet fall og støt. Siden saken ikke er en smal passform, kan du ikke legge telefonen i lommene. Men så kan du alltid imponere vennene og kollegene med dette oppsiktsvekkende designet.

USP: Oppsiktsvekkende mønster

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Designervesker tilfører din iPhone en unik personlighet. De er ikke bare for mote, ettersom de er laget for å tåle daglig slitasje. Du kan bruke designervesker til å dekorere iPhonen din og for å beskytte den mot flere skader.

Hvilken designerveske vil du kjøpe for din iPhone 6s Plus? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Last ned appen vår for å bla gjennom flere tilbehør til iPhone 6s Plus.

Oppsummering ...

Designervesker tilfører din iPhone en unik personlighet. De er ikke bare for mote, ettersom de er laget for å tåle daglig slitasje. Du kan bruke designervesker til å dekorere iPhonen din og for å beskytte den mot flere skader.

Du vil kanskje utforske mer tilbehør fra iPhone 6s:

  • Beste iPhone 6s Plus belteklips
  • Beste iPhone 6s Plus herdet glass skjermbeskytter
  • Beste iPhone 6s Plus Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone 6s Plus vanntette tilfeller

Hvilken designerveske vil du kjøpe for din iPhone 6s Plus? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår for å bla gjennom flere tilbehør til iPhone 6s Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar