Slik kjører du innfødt tvOS-leser på Apple TV

Apple TV har funnet mange brukere av sent som Apple har introdusert mange kule funksjoner til tvOS. Imidlertid er det mange mil å gå for Apple TV ettersom mange utviklere har kommet med noen hacks for å installere noen funksjoner kraftig.

En slik funksjon som Apple TV ennå ikke har introdusert, er tvOS-nettleseren. Siden Apples operativsystem, som driver power-up-boksen, ikke har funksjonaliteten til nettlesing, har en nederlandsk utvikler introdusert et hack.

Slik kjører du innfødt tvOS-leser på Apple TV

I følge jvanakker gjør dette hacket det mulig for fjerde generasjon Apple TV å kjøre en innfødt tvOS nettleser. Det som er mer rart eller interessant med dette hacket, er at det bruker Apples private API basert på UIWebView-klassen.

Apple har offisielt gitt denne funksjonen til iPhone- og iPad-utviklere, slik at de kan integrere webvisninger i apper.

Hacket tilbyr ikke anlegget til en bekreftet nettleser, men det lar brukere få mest mulig ut av Apple TVs uutnyttede potensiale. Dette hacket lar deg bla gjennom websider ved å bruke berøringsoverflaten på Siri Remote.

Brukere kan aktivere en markør på skjermen ved å trykke på berøringsflaten for å velge et hvilket som helst element og følge lenkene.

For å gå til forrige side, trykk på Menyknappen på Siri Remote. For å oppgi nettadresser, kan brukerne bruke Play and Pause-knappen.

Mange utviklere var overrasket over å vite at tvOS har et privat API for UIWebViews siden Apple ikke tillater noe slags webinnhold i Apple TV-apper gjennom UIWebViews eller på andre måter.

Hvis du eier en Apple TV, kan du laste nettleseren ved hjelp av Xcode ved å bruke en modifisert tvOS-fil.

Fant du denne guiden nyttig? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentarfeltet, eller kontakt oss via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar