Beste Super Mario-kjørealternativer for iPhone og iPad i 2020: Fast-Paced Runner Games

Super Mario Run er en ekte perle, og jeg elsker å ta en tur! De fantastiske tankene snurrer, og vegghopp har fascinert meg mye. Dessuten kan jeg ikke få nok av Toad Rally og Kingdom Builder. Men det betyr ikke at jeg bare er hekta på dette spillet hele tiden. Dette er mine beste Super Mario Run-alternativer for iPhone og iPad, som jeg liker å spille med samme pust.

Hvis du er noen som ikke finner Nintendos Mario-spill lenger eller vil prøve ut noe annet, kan denne kule listen tjene formålet ditt. Dessuten har de mange nivåer fylt med mange utfordringer for å teste mettet. Er du klar til å utforske dem alle? La oss sjekke det ut! (Gå over til dette innlegget for å sjekke ut de beste Pokemon Go-alternativene) Here you go!

De beste Super Mario Run-alternativene for iPhone og iPad i 2019

Nr. 1 . tempel løp 2

Temple Run trenger ingen introduksjon da det har vært et fantastisk uendelig løpsspill i lang tid. Og den nyeste versjonen har fått mye mer for å gjøre deg forelsket i løping, hopping, sving og glidning.

Løp gjennom skoger, miner, zip-linjer og farlige klipper til mens du prøver å flykte med det forbannede idolet. Etter hvert som nye hinder fortsetter å komme din vei, må du være ekstra forsiktig med å møte dem alle sammen. Klarer du å snakke? Treff bakken med Temple Run 2!

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Fun Run Arena 3

Liker du å spille flerspillerspill? Fun Run Arena 3 kan være et spennende alternativ for deg. Sett deg i gang og overgå vennene dine eller den tilfeldige spilleren for å vise fram mettelen din.

Spillet krever at du hopper og unndrar deg hindringer for å opprettholde tempoet. Sørg for å legge igjen alle for å vinne løpet. Konseptet med spillet kan høres ut som litt enkelt, men det er fullt av utfordringer. Ditto, det vil skjerpe konkurranseevnen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Rayman Adventures

Rayman Adventures er for folk som har en stor fascinasjon for autokjøring. Spillet krever at du løper raskt, hopper og glir over flere forskjellige nivåer; hver og en har sine egne utfordringer. Du må hoppe til perfeksjon og unngå hindringer for å sikre at du holder deg på sporet.

Når du må redde de hjelpeløse eggene til Incrediballs, har du blitt mer fokusert. Din viktigste oppgave er å finne ut og samle alle de utrolige sidene og ta dem med hjem. Mat dem med den nødvendige omsorgen, spill med dem og lag også flott musikk sammen for å gi mer moro.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Kameleonløp

Chameleon Run er virkelig fartsfylt og krever at du er like aktiv for å vinne løpet. Det er en fantastisk auto-runner med den vanskelige vrien.

Kom igjen… det er på tide å løpe raskt, hoppe og bytte gjennom utfordrende nivåer! Sørg for å oppnå målet ditt smart for å få belønninger. De ikke-lineære nivåene med tre hovedmål på hvert nivå holder deg opptatt av mer. Den har utmerket hoppmekanikk som hodehopp og dobbelthopp.

Med enkle kontroller med to knapper kan du forbli på toppen av spillet uten problemer. Den fargerike grafikken tilfører uimotståelig sjarm.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 5. Mr Jump

Når du har kommet i gang med Mr. Jump, vil du ikke føle deg som å hvile stille. Det er hvor lykkelig dette spillet kan være for deg! Hjelp helten din med å hoppe robuste nivåer. Pass på… Du må være på ditt smarteste beste for å få ønsket resultat.

Den er utviklet for å utfordre ferdighetene dine på en morsom måte. Du kan oppgradere dette kule spillet for å låse opp tasten og spille det uten noen form for forstyrrelser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Punch Quest

Gå inn i dette scintillating stansespillet i arkadestil! Lurer du på hvordan du ville spilt dette spillet, eller rettere sagt hvordan du ville slå motstanderen ned ved hjelp av en trøkk? Du kan kontrollere det med bare tapper ved å bruke venstre og høyre tommel.

Smeller, store bokstaver, pummel og japmonstre når du løper gjennom fangehullene. Vil du være mer aggressiv? Kjør en farlig dinosaur som skyter laser for å knuse fiendene dine. Enda bedre kan du låse opp flere kraftige trekk for å forvandle deg til en uslåelig jagerfly.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Robot Unicorn Attack 2

Ser du på eventyr med en fantastisk enhjørning som spyr regnbuer ut av høve? Det som gjør RUA 2 så søt er den utfordrende spillmekanikken som krever spesiell ferdighet for å mestre. For å komme i gang, velg mellom lag regnbue og inferno og fullfør et nivå hver for å få penger på belønninger.

Zoom gjennom to verdener under en lang kamp. Mens den ene verden består av Rainbows og Harmony, er den andre surret av Ice og Wonder. Velg mellom noen forskjellige kropper, maner, vinger, horn og stier for å tilpasse enhjørningen din. Dessuten kan du også bruke 12 forskjellige evner “Rainbow Saviour” og “Gallow's Gallop” for å styrke deg selv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Running Game - Endless Running

Når det gjelder å tilby ubegrenset moro, er denne uten sidestykke. Det er et nytt uendelig løpespill som jeg har likt å spille.

Du må hjelpe den store karen til å løpe så lenge som mulig ved å hjelpe den å unngå hindringene. Kjøringen gjennom snø og is byr på mye moro. Og underveis kan du samle mye søte bær. Så kom i gang med dette enkle løpespillet og vinn mange poeng for å skryte av din drapsmannskompetanse!

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Mos Speedrun

Leter du etter et fartsfylt rennespill? Mos Speedrun er det du bør velge for å få til det manglende krydderet. Med så mange som 25 ekstremt tøffe etapper, vil du ha en god tid å gå etter dette spillet.

Hva med å la vennene dine vite hvor mye du koser deg med hurtigkjøringen? Bare registrer ditt beste løp og del det. Lås opp alle de 12 vakre draktene. Den fantastiske grafikken og den fantastiske plattformdynamikken vil gjøre deg vanedannende.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 10. Vector

Vector er et fantastisk arkadestil. Det vil tvinge deg til å bryte løs og Kickstart et uendelig løp. Med fantastiske Parkour-inspirerte trekk med tillatelse fra Cascadeur-animasjonsverktøy, er det noe du ikke vil føle at du gir opp så lett selv etter å ha spilt i flere timer.

De utfordrende nivåene tester ikke bare ferdighetene dine, men bringer også nødvendig krydder inn i spillopplevelsen. Ettersom nye spennende utfordringer blir lagt til med hver oppdatering, vil du alltid finne noe virkelig out-of-the-box å hengi deg til. Siden det også er tilgjengelig for Facebook, vil du elske å ta en tur med vennene dine.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

Det er alt!

Topp innsatsen din?

Så, hvilke er spillene som kommer til å krydre spilletiden din? Det ville være kult å kjenne navnene deres.

Ikke gå glipp av disse spillelistene også:

  • Beste Endless Runner-spill for iPhone og iPad
  • Beste strategisspill for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-puslespill
  • Beste bilspillspill for iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone-spillelister.