Slik aktiverer du iCloud-sikkerhetskopi på iPhone eller iPad i iOS 12

I motsetning til de fleste andre selskaper gir Apple den ultimate sikkerheten til brukerne. Det er den viktigste grunnen til at iPhones og Mac-maskiner anses for å være sikrere enn noen andre enheter. For å sikre beskyttelsen av dataene dine gir Apple deg et alternativ for å aktivere iCloud-sikkerhetskopi på din iPhone eller iPad i den nyeste iOS 12.

Selv om denne funksjonen lenge er introdusert av selskapet, fortsetter metoden for å sikkerhetskopiere iOS-enheten din med iCloud. Apple lar deg beholde alle dine iPhone / iPad-filer fullstendig sikkert gjennom iCloud Backup. Du kan enkelt aktivere det ved hjelp av noen få nødvendige trinn.

Selv om nesten alle trinnene er de samme som før, har det siste operativsystemet noe forkortet prosessen. Hvis du er ny på iOS-økosystemet og vil vite hvordan du kan gi en plettfri sikkerhetskopi til alle dataene på telefonen, er det slik du kan gjøre det.

Merk:

  • iCloud tar automatisk sikkerhetskopi av data som kontakter, apper, fotobibliotek, kontoer, dokumenter, helsedata, HomeKit-konfigurasjon.
  • For å sikkerhetskopiere dataene dine automatisk, må du sørge for at iPhone / iPad er: koblet til, låst og koblet til Wi-Fi.

Slik aktiverer du automatisk iCloud-sikkerhetskopi i iOS 12

Trinn 1. Start Innstillinger- appen.

Steg 2. Trykk på Apple-ID-en din

Trinn 3. Trykk på sikkerhetskopi → Trykk på iCloud sikkerhetskopi.

Trinn 4. Slå på iCloud Backup. En pop-up ber deg om å bekrefte handlingen din. Trykk på OK- knappen. Etter et par sekunder kan du se alternativet Sikkerhetskopiere nå på enhetsskjermen. Trykk på Sikkerhetskopier nå.

Hvis du ikke har nok iCloud-lagring, kan ikke iOS-enheten sikkerhetskopieres.

For å sjekke fremdriften og bekrefte om sikkerhetskopien er fullført, kan du gå til Innstillinger → Apple ID-profilen din → iCloud → iCloud sikkerhetskopi. Du kan se dato og klokkeslett for den siste sikkerhetskopien under Sikkerhetskopier nå.

Det er gjort!

Etter å ha fulgt metoden ovenfor, kan du automatisk sikkerhetskopiere din iPhone med iCloud-sikkerhetskopi.

For dette formålet kobler du iPhone eller iPad til en strømkilde og pålitelig Wi-Fi-nettverk. Forsikre deg om at skjermen til iOS-enheten din er låst. Med nok iCloud-lagring kan du ta sikkerhetskopi av enheten din med iCloud-sikkerhetskopi.

Slik gjenoppretter du iPhone ved å bruke iTunes eller iCloud Backup

Å ta en iCloud-sikkerhetskopi har to fordeler: Du kan gjenopprette iPhone når du tilbakestiller til fabrikken, eller du får en ny iOS-enhet.

Mange brukere bruker flere Apple IDer for å kjøpe innhold fra App Store eller iTunes; de kan være nødt til å logge på med forskjellige Apple ID-er. Hvis du glemmer passordet, kan du hoppe over dette trinnet og logge på senere.

En fremdriftslinje vises på iPhone-skjermen; ikke koble enheten fra strømkilden eller Wi-Fi-nettverket. Prosessen kan ta noen minutter, avhengig av størrelsen på iPhone-dataene og Wi-fi-nettverkshastigheten.

Når sikkerhetskopien er fullført, kan du bruke din iPhone. Basert på datastørrelsen vil innhold som apper, bilder og musikk fortsette å gjenopprette i bakgrunnen i flere timer eller dager.

Det er alt! Du har gjenopprettet enheten.

Pakk inn ...

iCloud-sikkerhetskopi er en av de enkleste måtene å sikkerhetskopiere iOS-enheten din på. Denne prosessen krever ikke programvare som iTunes, som du kan få tilgang til via bærbare datamaskiner. Hold sikkerhetskopi av enheten din med jevne mellomrom for å lagre verdifulle data.

Relaterte innlegg:

  • Slik sikkerhetskopierer du iPhone til iTunes: Et første skritt for å holde dataene dine sikre
  • Hvordan gjenvinne diskplass ved å tømme iTunes-sikkerhetskopier og data
  • Tips for å få fart på iPhone-gjenoppretting fra iTunes Backup

Hvor ofte tar du sikkerhetskopi av iPhone via iCloud-sikkerhetskopi? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Ikke glem å laste ned appen vår for å lese andre interessante og nyttige opplæringsprogrammer.