Beste iPhone 6 tilfeller under $ 20 i 2020: 5 Rimelige høykvalitetssaker å velge mellom

Du trenger ikke å bruke en formue på en iPhone 6-sak for å få den beste saken. Det viser seg at det er en hel haug med under $ 20 saker for iPhone 6 som kan beskytte din iPhone mot støv, riper og noen ganger til og med utilsiktet fall / støt.

Vi har avrundet noen få iPhone 6-saker som er under $ 20. På Amazon kan du ta dem for mye mindre (noen ganger mindre enn $ 10). Og dette er ikke bare slanke saker. Du finner flotte design også. Dykk rett inn.

Beste iPhone 6 tilfeller under $ 20 i 2019

#1. Silke VAULT

Foretrekker du ikke en tradisjonell lommebokveske? Silk VAULT kan være perfekt for din spesifikke smak!

Vesken har et formmessig utseende og vikles sømløst rundt iPhone. Med de strukturerte sidene har du et ekstra grep som reduserer sjansen for å skli opp.

Imidlertid er det største høydepunktet i denne stilige lommebokvesken det skjulte sporet der du kan lagre opptil tre kort og en dollarregning. Når det gjelder beskyttelse, er det på linje med de forsterkede hjørnene.

Det følger også med skjermbeskyttelse for å tilby et ekstra forsvar for din iPhone berøringsskjerm. Videre kommer Silk VAULT i tre farger som midnattssvart, stillegrønn og rød rouge.

USP: Skjult kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 2. Spigen Liquid Air

Det jeg virkelig liker i Spigen Liquid Air er den elegante, men likevel beskyttende designen. Vesken er laget av topp kvalitet TPU og har myk strukturert overflate.

Takket være det prikkete mønsteret vil du ha forbedret grep mens du holder saken i håndflaten. Med luftpute-teknologien har alle de fire hjørnene fått ekstra beskyttelse.

En skrå kant sikrer at skjermen ikke glir når den plasseres på den flate overflaten. Dessuten gir de presise utklippene deg tilgang til alle portene og knappene på din iPhone komfortabelt.

USP: Luftpute-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 3. WenBelle Blazers Series

Hvis du er ute etter en enkel, men ganske god lommebokveske, kan WenBelle Blazers Series få et seriøst blikk. Det er laget med topp kvalitet PU-lær. Med den glatte strukturerte overflaten har du bedre grep.

Du har tre spor for å lagre kortene dine, og det er også en liten lomme som lar deg holde noen dollarregninger inne. På grunn av den magnetiske lukkingen, holder den alle verdisakene dine trygt inne.

Du kan også doble frontdekselet for å se mediene komfortabelt i liggende modus. Til slutt kommer Blazers Series-tilfeller i tre farger, brun, grå og blå.

USP: Klassisk design

Sjekk ut på Amazon

# 4. OtterBox COMMUTER SERIES

OtterBoxs COMMUTER SERIES-saker trenger ikke introduksjon i det hele tatt. Drevet av to-lags struktur er dekslet beskyttende nok til å motstå støt.

De befestede hjørnene gir den ekstra til din smarttelefon. Det er et utklipp på baksiden som lar logoen skinne gjennom.

Når det gjelder knapper, føles de veldig lydhøre og er enkle å trykke på. Det er ikke alt, COMMUTER SERIES-tilfeller støttes av livstidsgaranti.

USP: Konstruksjon med to lag

Sjekk ut på Amazon

# 5. BAKESOG

Hva med å presentere iPhonen din en krystallklar sak? BAKESOG har en gjennomsiktig design, og sikrer at smarttelefonen din kan glødes sømløst.

Hard PC og myk TPU har kombinert for å gi saken den sårt tiltrengte styrken for å tåle støt. Jevn støtfanger sørger for at du har forbedret grep som forhindrer utglidning.

Med den skrå kant glir ikke berøringsskjermen på en flat overflate. Dessuten føles knappene veldig responsive og er enkle å trykke på.

USP: Hevet leppe

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Nå som du har tatt en titt på de ovennevnte tilfellene, la oss vite hvilken du har valgt til smarttelefonen din. Og hvis du finner noen andre saker som er verdt å inkludere i roundupen, gi oss beskjed om det nedenfor i kommentarene nedenfor.

Du vil utforske:

  • Beste iPhone 6 lommebokvesker
  • Beste iPhone 6 Folio Vesker
  • Beste iPhone 6 slanke tilfeller
  • Beste iPhone 6 Kickstand tilfeller

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar