Beste iPhone 6 / 6s lommebokdeksler i 2020 som ser profesjonelt ut

IPhone 6 kommer med Apple Pay, en NFC-relatert teknologi som skal hjelpe deg med å bære kredittkortene dine "digitalt". På sitt beste trenger du ikke ta kredittkort fordi dataene er lagret på iPhone 6. Men fremdeles er iPhone 6 lommebokvesker en sjarm som ikke vil forsvinne snart. Faktisk ser jeg en haug med virkelig godt designet, estetiske lommebokvesker til iPhone 6.

Disse lommebokvesken er laget av kvalitetsskinn og er svært slitesterk og sports imponerende design. Enten du vil gå for en luksuriøs dress eller ønsker å ha et rimelig, men ganske funksjonelt deksel, kan du velge ut det riktige alternativet etter ditt spesifikke behov. La oss utforske samlingen!

Beste iPhone 6 / 6s lommebokvesker i 2019

#1. LAMEEKU

Jeg liker LAMEEKU lommebokveske da den tar vare på alle grunnleggende behov. Den er støtsikker og gir beskyttelse i full ramme for din iPhone. Den myke lærteksturen kombinert med den pene designen gir den et fasjonabelt utseende.

Den har tre skjulte kortspor på baksiden. Denne stilige lommebokvesken kommer i fire farger inkludert svart, blått, brunt og lysebrunt.

USP: Håndlaget

Sjekk ut på Amazon

# 2. Vofolen

Hvis du er ute etter en sak som lar deg bære flere kort, bør Vofolen være ditt topp valg. Det lar deg lagre så mange som ni kort og litt kontanter. Opprettet med PU-lær av høy kvalitet, har saken et vakkert design.

Den har seks magneter som hjelper den å motstå påvirkningen av støtet. Seks fargevalg lar deg velge riktig valg for smarttelefonen din.

USP: Ikke-giftig materiale

Sjekk ut på Amazon

# 3. ZVEdeng

Denne kortholdervesken er klumpete, men veldig nyttig. Hvis du er en person, som hater den tungvint lommeboken, bør du velge denne lommebokvesken fra ZVEdeng. Årsaken er enkel: saken har en dedikert veske festet til den med glidelås. Alle kortene og kontantene dine er beskyttet i den lille skinnvesken.

Det beste med denne saken er at vesken er avtakbar; så når du ikke trenger å bære kortene dine, må du fjerne det og beholde saken. Med metallplater inne i saken kan du plassere iPhone på bilens magnetiske feste.

USP: Kompatibel med bilfeste

Sjekk ut på Amazon

# 4. CM4 Q-kort beskyttelsesveske

CM4s Q Card Case er en veldig tynn lommebokveske som enkelt lar deg ha tre kort, IDer osv. Og kontanter. Den består av en proprietær premium, delikat gummi og stoffveske som er svært holdbar.

Det er kombinasjonen av elegant design og lett materiale som gjør denne saken uanstrengt å bruke mens du er på farten. Denne lommebokvesken sikrer telefonen din ideelt sett mot dråper, og skjermbeskytteren som er innebygd, beskytter mot riper.

USP: Taktile “klikk” -knapper

Sjekk ut på Amazon

# 5. Silk Vault Slim Wallet Veske

Silk Vault Slim Wallet Case har lett tre kort pluss kontanter i sporene. Det er en svært tynn sak som nøyaktig passer og beskytter din iPhone 6. Den er designet som et enkelt byggverk som gir telefonen din ultimat fullskjermsbeskyttelse.

Ergonomien til saken har en spesielt forsterket stiv understruktur som løser opp støt. Siden saken har en myk berøring, glir den enkelt inn og ut av lommen. Denne lommebokvesken kommer med en high-end ripesikker skjermbeskytter som er Lay-Flat og beskytter skjermen mot skader.

USP: Luftlommehjørner

Sjekk ut på Amazon

# 6. FYY

Når lær blir behandlet for å møte den feminine nåden, får du en imponerende sak som dette. FYY har overgått alle standardene (og forventningene også) for å produsere en lommebokveske. Robust design, eleganse, stil og styrke - alt er tilgjengelig her.

De praktiske detaljene er bare irrelevante (som du kan se dem tydelig) i nærvær av uimotståelig sjarm saken har. Du vil øyeblikkelig falle for denne lommebokvesken helt sikkert.

USP: Kraftig design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Spigen Slim Armour Wallet Case

Denne ultra-slanke saken fra Spigen inneholder en vertikalt glidende bakre seksjon som kan inneholde to ID-er eller kredittkort. Selv om det er en veldig tynn sak, tilbyr den fortsatt den nødvendige beskyttelsen på telefonen. Sakets kropp er designet med PU og polykarbonat, noe som bidrar til dobbelt befestning.

Denne saken har avansert støtdempingsteknologi og luftpute-teknologi som gir den ekstrem støtdempende evne. Luftputekantene beskytter telefonen mot utilsiktede dråper.

USP: Luftpute-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 8. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE presenterer en lommebokveske med en unik design. Vesken skiller seg fra annet tilbehør med sin dynamiske skimmer og elegante utseende. PU-lær i denne saken gir et bedre grep og forhindrer utilsiktede dråper.

Dekselet dekker din iPhone og beskytter den mot alle hjørner og sider. Dette betyr ikke at du ikke får tilgang til viktige porter og knapper på telefonen. De nøyaktige utklippene lar deg betjene din iPhone enkelt.

USP: Dynamisk skimmer

Sjekk ut på Amazon

# 9. ULAK

ULAK har gått en ekstra kilometer for å lage denne vakre saken for kvinner som er på farten. Enten det er din kitty party eller et formelt samvær på kontoret, kan du bære denne saken for å holde din iPhone beskyttet.

Den blomsterrike designen på PU skinn gjør denne lommebokvesken ekstraordinær. Den myke TPU-saken oppbevarer tre kreditt- / debetkort og litt kontanter. Ikke gå glipp av den sammenleggbare kickstand-saken som gir deg praktisk håndfri seeropplevelse.

USP: Støtsikker TPU-etui

Sjekk ut på Amazon

# 10. tatt

Tatt lommebokveske til iPhone 6 / 6s er laget med PU skinn. Det håndlagde designet gjør at det ser klassisk ut. Den er støvtett, ripetett og temperaturbestandig, og kan beholde sin sjarm lenge.

Lommebokvesken har en magnetisk spenne som fester seg ordentlig til dekselet og holder iPhone 6s ordentlig inne. Det er tre spor inne i saken. Mens to spor er for kort, er det ene for kontanter. Det er en ekstra spalte på baksiden som lar deg beholde små endringer eller et transportkort.

Skulle du gå for både relativt rimelig og svært brukervennlig lommebokveske til din iPhone, kan denne ideelt oppfylle dine forventninger.

USP: Magnetisk metallklips

Sjekk ut på Amazon

# 11. JanCalm

En annen blomsterdesign på lommebokveske! JanCalm har laget denne elegante saken fra premium PU-lær. Pinkish blomster på det svarte skinnet skaper et unikt mønster, som fanger oppmerksomheten umiddelbart.

Denne saken er laget av førsteklasses syntetisk skinn; det myke interiørmaterialet gir beskyttelse til din iPhone. Du bør aldri være bekymret for riper, skitt og rutinemessig slitasje.

USP: Sterk og stilig

Sjekk ut på Amazon

# 12. Zover

Enkelhet blir et salgsargument når du tar det i din skritt. Zover har laget denne enkle lærvesken til iPhone 6s. Vesken er laget av mykt og miljøsertifisert toppkornsskinn. Zover benyttet en minimalistisk tilnærming til å produsere denne premiumsaken, som er tilgjengelig i syv farger.

Hver sak imponerer deg med sin beroligende farge og profesjonelle profil. Den magnetiske lukkingen lar deg åpne og lukke saken raskt uten problemer.

USP: Minimalistisk designtilnærming

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Bcov

Bcov har laget et Mandala-mønster på dette lærdekslet. Når du åpner folioen og ser tilbake, får du se hele sirkelen, som representerer universet. Dette mønsteret skiller saken ut fra andre vanlige design.

Saken passer nøyaktig på iPhone 6s eller iPhone 6. Når du har installert saken, kan du slutte å bekymre deg for riper og chips. De nøyaktige utklippene sikrer rask og enkel tilgang til alle viktige porter, knapper og kontroller på din iPhone.

USP: Mandala mønster

Sjekk ut på Amazon

Logger av

Med tilgjengeligheten av så mange fantastiske lommebokvesker, vil det ikke være en vanskelig oppgave å plukke opp riktig match for din iPhone. Fra de dyreste lommebokssaker til rimeligste, har jeg sørget for at dine spesifikke behov blir perfekt oppfylt. Hvis noe av din favoritt lommebokveske til iPhone 6 / 6s mangler fra denne topplisten, gi meg beskjed om navnet i kommentarene.

Du vil også sjekke ut disse listene:

  • Beste iPhone 6 Folio Vesker
  • Beste iPhone 6 / 6s batteri tilfeller
  • Beste iPhone 6 / 6s Kickstand tilfeller
  • De beste vanntette dekslene for iPhone 6 / 6s

For raskt å få tilgang til flere slike topp iPhone tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.