Slik gjenoppretter du slettede WhatsApp-chatmeldinger på iPhone

WhatsApp er utvilsomt den mest populære meldingsappen med over 800 millioner brukere over hele verden. Muligheten til å tillate brukere å chatte med sine venner og kjære med letthet har gjort at den skiller seg ut. Bortsett fra det, er det flere funksjoner som, talemeldinger, ringer og mer som har utrolig hjulpet det i å vinne over brukere.

Jeg personlig trives mye med vennene mine ved hjelp av WhatsApp. Selv etter at jeg er ferdig med samtaler, elsker jeg å sjekke chattehistorikken for å gjenoppleve noen minneverdige øyeblikk. Dessverre har jeg ved et uhell slettet en meldingshistorikk mens jeg brukte appen for et par dager tilbake. Tanken på å miste chathistorien for alltid fikk meg til å føle meg trist.

Mens jeg prøvde å få de slettede meldingene tilbake, ble jeg kjent med noen triks som gjorde at jeg med letthet kunne gjenopprette dem.

Slik gjenoppretter du slettede WhatsApp-meldinger på iPhone

WhatsApp lagrer ikke nettpratloggen din på serverne. Derfor kan den ikke gjenopprette noen slettet melding. Likevel, hvis du har sikkerhetskopiert chatloggen din via iCloud eller iTunes, kan du få dem tilbake.

(WhatsApp → Innstillinger → Chatter → Chat sikkerhetskopi → Sikkerhetskopier nå. Dessuten er det et alternativ for å aktivere automatiske eller planlagte sikkerhetskopier. Bare trykk på Auto Backup og velg alternativet etter ønske. Hvis du også vil sikkerhetskopiere videoer, bare vri på bryteren som heter Inkluder videoer som er under Auto Backup.)

Trinn 1. For å gjenopprette den slettede chatloggen, må du sørge for at iCloud-sikkerhetskopi eksisterer. Bare gå til WhatsApp-innstillinger → Chats → Chat Backup og finn ut når den siste sikkerhetskopien ble utført.

Steg 2. Slett WhatsApp fra din iPhone. Trykk og hold på appikonet, og trykk deretter på "X" som vises når appen vil begynne å vri seg. Trykk på Slett i hurtigvinduet for å bekrefte.

Trinn 3. Neste oppstart App Store. Søk på WhatsApp og installer den.

Trinn 4. Aktiver Push-varsler og trykk på neste skjermbilde Godta og fortsett.

Trinn 5. Du må bekrefte telefonnummeret ditt som du bruker for WhatsApp-kontoen.

Trinn 6. Trykk på Gjenopprett chatlogg.

Trinn 7 Du skal få alle meldingene dine når gjenopprettingsprosessen er fullført.

Det er gjort!

Gjenopprett WhatsApp-chat fra iPhone-sikkerhetskopi

Hvis du har sikkerhetskopiert din iPhone ved hjelp av iTunes eller iCloud, kan det hende du kan gjenopprette nettpratloggen din.

Gjenopprett via iTunes

Trinn 1. Koble iPhone til din Mac eller datamaskin som du har lagret sikkerhetskopien på.

Steg 2. Start iTunes og klikk på Filer → Enheter → Gjenopprett fra sikkerhetskopi.

Trinn 3. Sjekk ut dato og størrelse på hver bakside. Klikk deretter Gjenopprett.

Gjenopprett fra iCloud Backup

Du må først slette alt innhold og innstillinger, siden du bare kan gjenopprette fra iCloud-sikkerhetskopi med bruk av Setup Assistant.

(Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Slett alt innhold og innstillinger). Nå gjenoppretter enheten din ved hjelp av Setup Assistant.

Det er alt du trenger!

Hvordan liker du dette emnet? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i en kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.