Kerf iPhone 6 / 6s Plus Rene tresaker i 2020: Opplev essensen av mors natur

Du har kanskje lagt merke til at vi er stor tilhenger av iPhone-saker. Vi har gjennomgått mange vakre saker og har også gjort en rekke roundups i forskjellige kategorier. Av alle lister og anmeldelser vi gjør, er en av favorittkategoriene våre tresaker.

Årsaken til at vi har en tendens til å gjennomgå tresko, er at den er unik, holdbar, og den viktigste er at de er i ett slag. Vi får aldri se den samme saken med noen andre i verden. I dag er vi tilbake med en fantabuløs tresak til iPhone, og den heter KerfCase.

Kerf treveske til iPhone 6 og 6s Plus i 2019

Ben Saks grunnla KerfCase i 2013, siden har selskapet fokusert på fineste håndverk av tresaker til iPhone. Treverket som brukes i tilfeller oppnås lokalt fra trærne som har trang til å dø, som ellers ender opp som mulch. Vi har gjennomgått sakene med minuttdetaljer og gitt et detaljert resultat nedenfor.

100% tre

Hver sak fra KerfCase er laget av den beste kvaliteten på trestokker. Tresakene inkluderer Bocote-tre, kanaritre, kirsebærtre, Bubinga-tre, og mange andre typer som vi kanskje ikke engang har hørt om. Alle disse sakene går gjennom en grundig produksjonsprosess.

Design

Hver sak fra KerfCase er unik på sin måte. Som antydet tidligere, er disse sakene laget av tre, og du vil derfor ikke finne den samme saken noen gang. Hvis du liker noe av saken som er oppført på KerfCases hjemmeside, bør du handle raskt og foreta kjøpet. I motsetning til konkurrenter, vil KerfCases tresaker gi deg en ren trefølelse når du holder dem i hendene.

Beskyttelse

Treverk er holdbart av natur, og du kan stole på det. Sakene er laget med ytterste perfeksjon for å gi et flott utseende og fullstendig beskyttelse. Alle de fire hjørnene på iPhone 6 Plus og 6s Plus er grundig dekket, slik at det ikke er mulig å skade dem. Selv om den dekker enheten din helt, vil den ikke se klumpete eller vanskelig å holde i hendene.

tilgjengelighet

Treverk er ikke så fleksibelt som plast eller annet materiale som brukes til å lage iPhone-saker. Selv da vil du neppe føle noe ubehag når du får tilgang til noen porter eller funksjoner på iPhone 6 / 6s Plus. De presise kuttene for kameraet, hodetelefonkontakten og lynporten føles nesten som å ikke ha noen sak i det hele tatt. Sakene er enkle å installere, bare skyv iPhone-en på den og forsiktig trykk. Din dyrebare iPhone holdes forsiktig med friksjon og lar ikke den gli ut.

Produktspekter

KerfCase's tilbyr et bredt utvalg av design laget med forskjellige tresorter. Selskapet har en sak for alle. Designene vil passe for alle uansett profil. Enten du er student eller en Hollywood-kjendis, vil du helt sikkert skille deg ut av mengden med disse tresakene.

Priser

Hvis du har råd til å kjøpe en iPhone 6 / 6s Plus, har du definitivt råd til å kjøpe disse sakene. KerfCase er ikke billig, men hvis du er den som bedømmer kvaliteten, vil du vite verdien av disse sakene. Det er forskjellige tilfeller tilgjengelig med forskjellige prislapper. Området starter fra $ 99 og går opp til $ 329.

Konklusjon

KerfCases saker er helt sikkert klumpete på lommebøkene dine, men kvaliteten og håndverket er verdt hver krone. Sakene er førsteklasses, og det vil påvirke deres eleganse av design og følelse.

Prisklasse: $ 99- $ 329

Kjøp det fra KerfCase.com

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar