Beste CRM-apper for iPad i 2020: Administrer forhold til kunder på farten

Styring av kundeforhold (CRM) er avgjørende for enhver virksomhet da den holder alt i perfekt synkronisering; baner veien videre for en vinn-vinn-situasjon for alle interessenter. Når det er en slik kuttstrupe konkurranse, er det bedre å administrere CRM jevnt for å få den ønskede veksten. Det er her disse beste CRM-appene for iPad (fungerer også med iPhone) kan bli ekstremt avgjørende for å akselerere hele prosessen.

Ikke gå glipp av noen detaljer som klienten din spesifiserer ved å notere dem i appen samtidig. Hvis du har en iPad og mange kunder å glede seg til, bruk CRM-apper som gjør arbeidet ditt enklere og effektivt. Tilpass og tilpass kravene ved å legge til bilder, diagrammer eller en enkel påminnelse - appene har alt. Få deg til å skinne i selskapet ditt ved å være en proff takk til de mange funksjonene som disse CRM-appene for iOS gir.

Beste CRM-apper for iPad i 2019

#1. Salesforce

“Salesforce” er en av de beste CRM-appene jeg noensinne har brukt. Appen forener CRM og forretningsprosesser for å styrke produktiviteten din. Du kan øyeblikkelig få tilgang til alle pivotale data, eksisterende tilpasninger og administrere dem effektivt ved hjelp av en rekke produktivitetsverktøy.

Samarbeid med kollegaene og følg med på resultatene dine. Med de tilpassede varslene vil du være i stand til å holde deg våken om de siste oppdateringene og forhåndstilbud. I tillegg er Salesforce kompatibel med flere språk, inkludert engelsk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, gresk, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, norsk bokmål og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

#1. Zendesk Sell

Leter du etter en CRM-app for å styrke salgsproduktiviteten og holde salgsteamet alltid oppdatert? “Zendesk Sell” burde være et veldig nyttig alternativ.

Med e-postmaler kan du kommunisere på en mer personlig måte og også spare verdifull tid. Med geografisk plassering kan du se dine nærliggende kunder på et innfødt kart og kontakte dem. Det viktigste er at det sender deg et varsel når viktige kundeemner eller avtaler oppdateres.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Cloze Relationship Management

Cloze kan øke produktiviteten din og gjøre det mulig for deg å administrere CRM uten stress. Appen lærer hvem som er viktig for deg og minner deg om viktige ting, slik at du holder deg i tempo.

Når du ideelt har konfigurert Cloze, holder den oversikt over e-postene dine, telefonsamtaler, notater og oppfølginger for å holde deg i perfekt synkronisering med alt som betyr noe for deg. Derfor kan du administrere prosjektene og tilbudene dine litt mer praktisk.

Ta med hele kontaktene dine ett sted, hold dem oppdaterte og organiser dem også basert på flere viktige ting som når du snakket og plassering osv. Du kan også planlegge e-post som skal sendes senere. Enda bedre, Cloze støtter flere tjenester som Gmail, iCloud, Office365, Exchange, Outlook og Yahoo!

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Kontaktpersoner Journal CRM

"Contacts Journal CRM" gir den komplette løsningen for å håndtere forretnings- og personlige forhold. Du kan opprette tilpassede felt, legge ved dokumenter til hver kontakt og sette oppfølginger effektivt.

Det lar deg også spore ditt kunde- og kundeforhold og hjelper deg å forbedre det. Du kan vise kartet over alle kontaktene dine med fargekodingsalternativene. Du vil kunne sette opp e-postmaler med flettemerker for raskt å sende personlige e-poster.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Pipedrive

Pipedrive er en svært funksjonell salg CRM-app. Ved å la deg takle oppgaven din effektivt gir den deg den viktigste kontrollen over salgsresultatene. Det gir deg også problemfri tilgang til dine to-dos, kontakter, avtale historie. Alle endringene du gjør lagres raskt i Pipedrive webapp for å sikre at dataene dine forblir sikre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Zoho CRM

"Zoho CRM" lar deg ha full kontroll over salgssyklusen. Alt du vil ha tilgang til er rett på fingertuppene for å hjelpe deg med å få oppgaven glatt.

Dashbordene gir deg riktig innsikt om viktige salgsmetriker og trender. Du kan planlegge og spore alle aktivitetene dine. Enda bedre, det lar deg få tilgang til og endre kundeinformasjon til og med frakoblet, som blir synkronisert så snart du er online.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. nøtteskall

“Nutshell” er spesielt laget for små bedrifter, og tar bort all byrden ved CRM-styring. Så lenge du har iOS-enheten med deg, kan du se og redigere kontoen din, så vel som kontaktinformasjon til og med.

Funksjonen for skanning av visittkort lar deg opprette nye potensielle kunder umiddelbart. Gjennom varsler holder det deg i takt med alt som betyr mest for deg. For å bruke denne appen, må du ha en konto hos Nutshell. Det gir en gratis prøveperiode på 14 dager.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Highrise

Highrise er enda en ressurssterk CRM-app primært designet for små bedrifter. Kontakthåndteringsverktøyet gjør det mye praktisk å holde teamet organisert og fokusert på målet.

Du kan samarbeide med teamet ditt om kontakter, e-postmeldinger, notater og andre nødvendige ting. Dessuten lar den deg dele en adressebok med hele teamet og spore oppgaven lett. Still påminnelser til å forbli finjustert med alt du trenger å gjøre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. CRM.pad

CRM.pad kan øke produktiviteten din enormt. Enten det er å administrere kundeinformasjon, kundeemner, avtaler, oppgaver, bestillinger eller å holde alt i perfekt synkronisering, er det dette du trenger for å gi virksomheten din en viktig fordel.

Du kan enkelt legge inn ordrevarer, med den integrerte handlekurven og digital signatur. Det lar deg også raskt fange salgsdata for en farmasøytisk salgsrepresentant eller forbruksvarerindustrien. Ettersom det fungerer til og med offline, har du den nødvendige fleksibiliteten til å utføre arbeidet ditt uten forstyrrelser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. CRM og salgsporing

For å ta kontroll over salg og administrere kundedata mens du er på farten, er denne opp til merket. Du kan bruke denne appen til å holde oversikt over alle forretningsmuligheter og gode tilbud. Og med bedre innsikt, vil du styrke salgsgevinsten.

Appen lar deg raskt få tilgang til hele informasjonen til kundene dine, slik at du vil kontakte dem når som helst og hvor som helst. En viktig funksjon ved denne appen er at den gir deg forslagene til å fokusere på viktige aspekter. Enda bedre kan du lage oppgavelister og notater for aldri å glemme å gjøre en viktig oppgave.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Disse CRM-appene er designet for å forandre ytelsen din og styrke forretningsforholdet ditt. Avhengig av behov eller formål, kan du velge appen som kan levere varene til deg med ønsket resultat.

Siden vi snakker om virksomhet og CRM, vil jeg anbefale deg å sjekke ut disse innleggene også.

  • Beste strekkode- og QR-kode Skanner-apper
  • Beste visittkort-skanner-apper
  • Beste ERP-apper for iPad
  • Beste prosjektledelse for iPad

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, for aldri å gå glipp av de siste appoppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar