MultiTimer iPhone-app: Flere nedtellingstimer med alarmer for å gjøre det beste ut av din tid

De fleste av oss prøver vårt beste for å være enten i forkant eller aldri la det etterlate oss. Imidlertid kan svært få matche trinnene sine med de alltid ustoppelige tider. Selv om de fleste aldri lykkes med å holde seg i tråd med hektiske planer, er det noen som knapt tar igjen dem.

Er du den som er villig til å finjustere hverdagen din fint og være i stand til å forbli ett skritt foran hver plan med optimal bekvemmelighet? Jeg vil anbefale deg en smart timer-app som er spesielt utviklet for å fikse kompleksitetene i å administrere de forskjellige aktivitetene dine, e-postsjekk, lage en daglig rapport, skrive en artikkel og mer med ren moro. Helt siden jeg hadde et samspill med det, ble det mitt utmerkede verktøy for å håndtere forskjellige aktiviteter med presisjon.

Villig til å finne ut hemmeligheten bak at jeg blir bedre av noen rutineoppgaver? Værsågod!

MultiTimer iPhone-app

MultiTimer ” er det som kan hjelpe deg med å ha en perfekt kontroll over det fartsfylte livet ditt. Den ytterst avanserte timer-appen for iPhone eller iPad kan skryte av noen eksklusive funksjoner designet for å få frem ønsket komfort ved å få tak i timeplanen din.

Sett opp flere tidtakere samtidig

Denne ultramoderne timer-appen lar deg stille flere tidtakere på en gang og spore fremdriften deres med letthet. Enten du er skribent, kokk, ingeniør eller fitnessfreak, vil du gjerne sette den opp, holde oversikt over oppgaven din og få arbeidet ditt gjort i tide.

Som for eksempel vil jeg sette opp ti tidtakere relatert til de spesielle arbeidsområdene mine, for eksempel taleplanlegging, skrive en pressemelding eller lage mat av favorittretten min. Jeg vil kunne tilpasse hver tidtaker i henhold til arbeidsområdet mitt, gi den en respektive tittel, merke som ønsket og holde oversikt over dem. Det er så kult, er det ikke? Jeg personlig setter pris på disse ganske brukervennlige funksjonene.

Utrolig enkel funksjonalitet

Så langt funksjonaliteten er en bekymring, er den ganske enkel å bruke. Enten du vil starte nedtellingen eller sette den i pause, er alt du trenger å gjøre å trykke på timeren bare en gang. Hvis du ønsker å tilbakestille tidtakeren, trykker du bare to ganger. Trykk lenge på den for å åpne en timer. Wow, det tar bare to sekunder.

Mange funksjoner for å få det beste ut av tiden din

Det er mange funksjoner som lar deg få de forventede resultatene. Du kan gruppere tidtakerne med en felles tittel; tilpasse etikett, farge og lyd på hver tidtaker.

Den støtter også bevegelser for å la deg ordne eller zoome tidsur etter ønske. Med Today-widgeten kan du spore fremdriften umiddelbart. Appens ikonmerke viser deg de ferdige eller aktive tidtakerne. Du kan også legge til ikoner på tidtakeren og favorittemojiene på etiketten.

Det tilpassede rutenettet for tidtakere bringer den virkelige moro i spill. Hvis du har Apple Watch, trenger du ikke å bruke iPhone for å forbli oppdatert eller få mest mulig ut av denne appen rett fra håndleddet ditt smart (i stor grad).

Ettersom den bare veier 20 MB, ville du ikke være mye plaget med plassen det tar på iOS-enheten din.

Gratis tilgjengelig med kjøp i appen

Timer-appen (grunnleggende versjon) er gratis tilgjengelig i App Store. Pro-versjonen av appen lar deg legge til ekstra arbeidsområder, der hvert arbeidsområde har et tilpasset rutenett med tidtakere og sin egen lyd.

Siden det også følger med kjøp i appen, kan du krydre det etter ønske. Den er kompatibel med iOS 7 eller nyere og utviklet for å fungere på iPhone, iPad og iPod touch.

Best Among the Lot

MultiTimer er den desidert beste appen du ønsker å stille inn tidsforløpet ditt så glatt som du ønsker. Å være bemerkelsesverdig uanstrengt med tanke på funksjonalitet, og skryter av kvalitetene til å stjele hjertet ditt.

Gitt de rike egenskapene, ville du virkelig glede deg til å ta en titt på det akkurat som meg ..!

Kompatibilitet: iPhone, iPad og Apple Watch

Pris: Gratis [Tilbyr kjøp i appen]

Last ned MultiTimer

Har du prøvd det på iDevice? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar