Beste iPad-apper for forfattere i 2020 for å hjelpe deg med å perfeksjonere kunsten å skrive

Takket være teknologien og spesielt Steve Jobs, har kunsten å skrive også blitt helt hip! Det er denne tingen som heter en iPad som du sikkert har hørt om et par millioner ganger allerede, (med mindre du er fra Mars) som har noen fantastiske apper for spirende forfattere.

Det er ganske naturlig å bli bitt av skrivefeilen, spesielt hvis skriving ikke bare er din lidenskap, men en metode for selvuttrykk som du virkelig ikke kan kanalisere ordentlig fordi du blir sittende fast et eller annet sted. Så her er en liste som vil hjelpe deg gjennom.

Beste iPad-apper for forfattere i 2019

Vi har satt sammen noen av de beste iPad-appene for forfattere som ikke bare vil hjelpe deg i skrivingen din, men som også vil sørge for at du skriver riktig måte! Les videre…

#1. Bjørn

For en mer forenklet skriveopplevelse er "Bear" et ideelt valg. Appen er pakket i flere nyttige redigeringsverktøy som hjelper deg å skrive med fullstendig sinnsro. Det er også mange imponerende temaer som lar deg få litt kule tilpasninger inn i blandingen.

Med enkel formatering med ett trykk og muligheten til å eksportere historien din i flere formater som HTML, PDF, DOCX, MD, JPG og EPUB, gir deg mer fleksibilitet. Bortsett fra å være et nyttig skriveverktøy, er Bear også et elegant notatmateriale. Dessuten er den designet for å jobbe sømløst med Apple Pencil slik at du kan tegne bilder og tegne fantasien.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Forfatter

Det som gjør denne appen til et så nyttig verktøy er muligheten til å hjelpe deg med å lage notater og historie mye enklere. Dessuten kan du gjøre innspillingen mens du skriver for å holde oversikt over fremdriften. Det lar deg også raskt ta bilder og legge til favorittbildene dine i historien for å gjøre det mer levende.

Ettersom historiene er fargekodet, vil du kunne finne dem og endre farge - om nødvendig. Enda bedre er det også et alternativ å angi fremtidige varslingspåminnelser på bestemte notater for å huske viktige ting.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Werdsmith

“Werdsmith” motiverer deg til å gi 100% og til slutt får det beste ut av deg - forfatteren. Den har fem fascinerende temaer for å holde oppgaven din fullstendig oppmuntret. Med mange formateringsalternativer har du den nødvendige friheten til å designe historien etter ditt hjerte.

For å få ønsket resultat, sett regler og ordmål du ønsker å følge religiøst, og hold en fane om hvordan du går for å gjøre oppgaven hver dag. Det vil bidra til å forbedre ferdighetene dine. Arbeidet ditt sikkerhetskopieres automatisk i skyen og forblir beskyttet av din Touch ID.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. iA Writer

Ønsker du å forbedre skriveopplevelsen din og gjøre oppgaven din enklere? Du trenger "iA Writer" for å styrke både skriving og produktivitet med den nødvendige effektiviteten.

Det tilpassbare tastaturet akselererer skrivingen og gjør det mer enkelt. Du kan bygge flere manuskripter fra en rekke kapitler og legge inn kildekodefiler som kodeblokker og hekke tekstfiler i hverandre.

Pris: $ 8.99

nedlasting

# 5. Lister for forfattere

"Lister for Writers" er designet for å være en veldig nyttig verktøykasse. Med flere lister med spørsmål, plottlinjer, karaktertrekk, ideer til å endre spill, yrke og mer, tar det ikke bare bort mange byrder, men gir også historien din rett vinkel. Mest interessant kan det passe perfekt inn i konseptet for enhver type historier som fiksjon, nasjonal romanskriving, kreativ skriving, en novelle eller en essayoppgave.

Takket være ordbokstøtten, trenger du ikke å forlate appen for å finne ut betydningen av kompliserte ord. Det er en notisblokkfunksjon som lar deg samle en tankevekkende liste over elementer og redigere dem mer praktisk.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. TeX Writer

Synes du det er litt upraktisk å skrive og kompilere TeX-filer? Du må ha “TeX Writer” for å fremskynde skrivingen og gjøre oppgaven ukomplisert.

Den har støtte fra både vanlig TeX og LaTeX. Bruk smarte kommandoer, syntaksutheving og raskt tekstvalg for å ganske enkelt LaTeX-redigering. Det tilpassbare assistenttastaturet lar deg enkelt sette inn spesialtegn. Synkroniser filen med Dropbox for å oppbevare den sikkert.

Pris: $ 14.99

nedlasting

# 7. synonym

Du kan absolutt ikke gjøre uten en tekstredigerer, kjære skribent! Her er Byword, en fantastisk enkel, ren tekstredigerer. For $ 6 er det egentlig ikke en dårlig avtale heller.

Du kan sveipe eller bytte mellom ordtelling, innebygde verktøy som lenker og bilder og tegnsetting. Byword påkaller Markdown-syntaks som bruker vanlig teksttegn for å betegne formatering. Du kan eksportere Markdown-dokumenter til PDF- og HTML-dokumenter. Bruk et mørkt tema under lite opplyste forhold for å gi litt komfort for øynene. Funksjoner som Split View, Multitasking og 3D Touch-snarvei på kompatibel iPhone gjør det ganske imponerende. Publiser toppartiklene dine på WordPress, Tumblr, Blogger og Evernote.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 8. Story Dice: Ideas for Writers

Det er ideelle ideer som gjør enhver historie interessant. "Story Dice" er et fantastisk kreativt skrivemeldingverktøy som gir ideer til karakteren, plottet og innstillingen. Enda bedre kan du bruke disse ideene ikke bare til å skrive, men også til muntlig historiefortelling.

Med høyoppløselig grafikk har den et imponerende design. Den inneholder mer enn 200 piktogrammer i ordboken, mange stillbilder og terninglyder for å gjøre oppgaven din med å skrive noe veldig spesielt litt enkelt.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 9. P skriving

“P Writing” er en enkel, serende skriveapp som skal gjøre arbeidet ditt effektivt. Du får alle nødvendige verktøy for å skrive artikler og designe dem i ønsket format. Med 12 forskjellige skrifttyper har du nok frihet til å gi teksten et bedre utseende.

Velg mellom forskjellige papirstiler og slå av vannmerket etter behov. Du kan også angi copyright for å beskytte innholdet. Dessuten er det også et alternativ å angi hovedbakgrunnen.

Når du har skrevet historien, kan du dele artiklene dine via flere sosiale apper som Facebook, Twitter, Tumblr og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Chambers Dictionary

Du vil aldri gå tapt for ord igjen med denne appen! Den 13. utgaven består av 260 000 ord, uttrykk, forbindelser og avledede former. Nye ord er blitt forklart på en bedre måte for å la deg forstå dem lett.

Den nye bruken av gamle ord og deres oppdaterte uttale kan styrke ditt lager av ordforråd betydelig. Det viktigste er at du kan filtrere søkeresultater og til og med tilpasse søkealternativer. Garantert å hjelpe deg med å skrive bedre!

Pris: $ 9.99

nedlasting

Det er alt, kompis!

Pakk inn

Disse appene kan enormt hjelpe deg med å gi historien din den foretrukne vinkelen og gjøre den mer interessant for leserne. Med tillatelse til den nyttige verktøykassen, og de lar deg plotte historien uten problemer. Så dra den største fordelen med disse beste skriverappene for iPhone og forbedrer ferdighetene dine.

Som forfatter vil du gjerne utforske disse spesielle listene, inkludert:

  • Beste språklæringsapper for iPhone
  • Beste språkoversettelse iPhone-apper
  • Beste leksikonapper for iPhone og iPad

Har jeg savnet å inkludere noen av favorittskriveappene dine på denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram for å lese for flere slike topplister over iPhone og iPad-apper. Sørg også for å prøve den på iPhone-appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar