Beste plattformspill for iPhone og iPad i 2020: Bli fortrolig av High-Octane Action

Plattformspill har alltid fascinert meg. De med fartsfylt handling og spennende konsept er mitt personlige valg. Hva med deg? Hopp rett inn for å ta en titt på de beste plattformspillene for iOS!

Med disse topp iPhone-plattformspillene får du full frihet til å vise frem ferdighetene dine. De tilbyr mange tilpasningsmuligheter og belønner deg til og med for å være enestående. Med mange utfordrende oppdrag, sikrer de at du aldri kommer så lett ut av kroken.

Beste plattformspill for iPhone og iPad i 2019

#1. Sonic Dash

“Sonic Dash” har vært et av favorittspillene mine, hovedsakelig takket være det spennende konseptet. Du får spille som Sonic som er på et uendelig løpsoppdrag for å skyte ut en rekke forskjellige utfordringer.

Du vil like å hoppe, spinne og gå for en fantastisk strek i de nydelige 3D-miljøene. Den lar deg også spille spillet som en av Sonics venner som Tails, Shadow og Knuckles.

Be vennene dine konkurrere med deg og gi ditt beste for å styre topplistene. Dessuten vil du vinne mange belønninger for å prestere bra.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Rayman Adventures

Rayman Adventures har et fascinerende konsept. Gamle egg er blitt stjålet og møtt med store problemer. Du må hjelpe Rayman og vennene hans med å redde eldgamle egg.

Spillet har over 55 spillbare figurer som Rayman, Barbara, Globox, Teensie og mer. Du har mer enn 320 unike gjenstander å samle på. Med over 200 nivåer har du mange muligheter å utforske.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Den er full av gnister

Denne gir en fantastisk plattformopplevelse, som tar deg gjennom livet til en fyrverker. Spillet har mer enn 80 nivåer, og hver av dem er laget for å teste ferdighetene dine.

Spill smart for å bytte farger, fly, hoppe, klatre og til og med unngå. Det livlige lydsporet slipper aldri tempoet ned. Videre kan du oppgradere dette spillet ($ 2, 99) for å få uendelige liv og spille det uten annonser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Lep's World

Er en førsteklasses hoppplattform på radaren din? Gi en sjanse til "Lep's World." Grunnen til at jeg vil anbefale dette spillet til deg, er at det tilbyr interessant gameplay. Koble dette sammen med 160 gjennomtenkt utformede nivåer, så har du en vinner for en uendelig spilltur.

Du må møte ni kraftige fiender som er fullt utstyrt for å teste ferdighetene dine som spiller. Og med flerspillermodus alltid på spill, kan du gå mot vennene dine eller andre spillere for å vise dyktigheten din og topp chatten for å få tak i masse godbiter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. King of Thieves

En flott blanding av arkade-, plattform- og flerspiller-PVP, “King of Thieves” er en spen å spille. I dette spillet må du stjele så mange perler som mulig for å lage kraftige fangehullsforsvar. Og når du først er i kamp, ​​kan du utløse laugskrigen for å desimere motstanderne dine.

For å holde deg foran fiendene dine, samler du mange unike perler fra magiske sfærer og mestrer trylleformularene. Få mest mulig ut av det gamle totemet for å eliminere motstanderne dine. Det er ikke alt, det lar deg også tilpasse antrekket ditt til å se annerledes ut.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Ormekjøring!

“Worm Run” er ganske enkelt å spille, men det kan være veldig vanedannende. Alt du trenger å gjøre er å bare skyve ormen på smart måte å unngå hindrene. Du må være ekstra forsiktig og trekke deg tilbake i tid før hindringen treffer deg.

Du kan invitere vennene dine til å kjempe mot deg. Det lar deg også spille mot globale spillere. Så legg det lysende showet ditt for å komme på topplistene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Kattefugl!

“Cat Bird” er ganske enkelt et kult plattformeventyr. Det lille dyret er på en uendelig søken for å få hjemmet igjen.

Du får en sjanse til å våge deg gjennom forskjellige verdener og møte utfordringer. Lastet med over 40 utfordrende nivåer, og har nok triks til å holde deg oppslukt.

Det er tre unike sjefer å kjempe mot. I tillegg har den også en prøveperiode-modus for å la deg utfordre deg selv litt mer streng.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. I Bike: On Thin Ice

I Bike har lenge vært et topp plattformspill for iOS. Det som gjør dette spillet så spennende, er det spennende konseptet.

I dette spillet får du spille som morsom Dennis. Utforsk, hopp og gli gjennom det vakre, men dødelige eventyrlandet.

Sørg for å låse opp garderoben full av plagg underveis for å kle Dennis. Sørg for å oppdatere støvsugere og parasoller for å låse opp skjulte gjenstander.

Det kule lydsporet sikrer at spillingen forblir full av glede. Med så mange som 80 oppdrag har du mange utfordringer å møte!

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. MEGA MAN X

Med en actionfylt historie, "MEGA MAN X", er det du bør spille for å ha timer med glede. Spillet har tre nivåer: enkelt, middels og hardt. Så hvis du ikke er flink til å spille det fartsfylte spillet, kan du begynne med det lett-middels nivået.

Du må møte 80 utfordringer, og alle er designet for å teste ferdighetene dine. Spill spillet smart for å vinne kampene og stige gjennom gradene for å toppe rangeringen.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. Cally's Caves 3

Liker du å kjempe ut episke kamper? “Cally's Caves 3” kan være et utmerket valg, hvis din forkjærlighet for episk krig aldri ser ut til å få nok.

Herbert, skurken, prøver å ha fast kontroll over hulen for å gjennomføre sine onde eksperimenter. Hovedpersonen Cally vil ikke at ondskapene skal ødelegge freden. Du må hjelpe Cally med å vinne krigen mot den mektige mektige Herbert.

Dette spillet har 120 nivåer over 8 soner, og har et antall triks opp ermet for å vinne deg. Du må kjempe mot 20 typer onde fiender. Ikke bekymre deg, du kan dra nytte av 12 typer våpen med 89 unike effekter for å desimere dine motstandere.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Så dette er våre fineste plattformspill for iOS. Forhåpentligvis har du likt å se nærmere på hva de har å tilby. Hvilken har du valgt for spillet ditt?

Du kan også se på disse spilloppsummeringene:

  • Beste livssimuleringsspill for iPhone og iPad
  • Beste skytespill for første person for iPhone og iPad
  • Beste Word-spill for iPhone og iPad
  • Beste actionspill for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste appoppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar