Beste iPhone Xs maks lommebokdeksler i 2020: Alt fra luksuriøse deksler til de slanke draktene

Jeg foretrekker alltid å ha luksusen til en komplett lommebokveske, spesielt når jeg er på farten og vil holde alle verdisakene mine trygt et sted. Det lar meg ikke bare holde de små lommene mine lette, men gir også litt mer bekvemmelighet.

For mer fleksibilitet går jeg for saken med den avtakbare designen. De beste iPhone Xs Max lommebokvesker fra mange kjente tilbehørsprodusenter har kommet, og jeg er alle rustet til å se nærmere på hva de har å tilby.

Når jeg husker budsjettet, har jeg også plukket ut noen omslag som er designet for å være flaggskipsmordere. Så, se raskt på dem og fortell meg hvilken som ser ut til å være mer lovende for din spesifikke smak!

Beste iPhone Xs maks lommebokdeksler i 2019

Lett tilgang:

 • Pad & Quill Luxury Book
 • Case-Mate
 • Bellroy
 • PARFASE
 • Bella Fino fra Pad & Quill
 • KAVAJ
 • FLYEE
 • Silke
 • FLYEE
 • FYY
 • ProCase (Folio lommebok)
 • BENTOBEN
 • ProCase

#1. Luksusbok fra Pad & Quill

Ingen ros ville være for høy for Luxury Book fra Pad & Quill. Den premium skinnvesken er laget av fullkorns amerikansk sadelskinn. Inkluderingen av baltisk bjørk av tre gir flere rikdommer på profilen. Med den pene finishen gir omslaget en utøvende design.

Alternativet å ta med opptil 6-8 kort gjør Luxury Book til et flott valg for reisen. I tillegg er det en skjult lomme som lar deg ha litt penger til bruk mens du er på farten.

Når det gjelder holdbarhet, kan dette lærdekket overleve støt og til og med sette riper i sjakk. Tilstedeværelsen av behagelig skinntekstur sikrer at saken passer godt i hendene dine; og dermed redusere sjansen for sporadiske slip-ups.

Videre kan du velge Luxury Book i flere farger som stilig brun og den eviggrønne svart.

USP: Amerikansk sadelskinn i fullkorn

Ta en titt på Pad & Quill

# 2. Case-Mate

Hvis stilig design og førsteklasses kvalitet er på toppen av din prioritet, bør du gå til "Case-Mate." Den er pent utformet med rullestein av fuskelær. Med det glatte ytre tilbyr lærvesken bedre griping.

Det myke mikrofiberinteriøret spiller en viktig rolle i å beskytte iPhone mot riper. Det er tre spor som lar deg beholde kort og kontanter sikkert.

Med stativfunksjonaliteten kan du foreslå saken for å se medier i liggende modus. Til slutt kommer denne lommeboken-foliovesken i flere fargevarianter.

USP: Pebbled faux skinn

Sjekk ut på Amazon

# 3. Bellroy

Bellroy's slanke lommebokveske er signaturen til eleganse. Du må gi et gjennomtenkt design dekselet et blikk for å tro hvor imponerende det kan se ut på phablet.

Den ypperste flex-polymeren har gitt den den nødvendige styrken for å holde din iPhone beskyttet mot utilsiktede dråper. Inkluderingen av mykt mikrofiberinnredning gjør det lett å motstå riper.

Du kan bruke den skjulte plassen på baksiden for å bære kreditten din med full ro i sjelen, uten å legge til noe ekstra bulk på smarttelefonen. Dessuten gjør flere fargealternativer, samt en tre års garanti, bellroy til en av de hotteste flaggskip-lommebokdekselene for iPhone Xs Max.

USP: Misunnelsesverdig kompakt design

Sjekk ut på Bellroy.com

# 4. PARFASE

Hvis du ønsker å kutte ned bulk og holde alt lett, kan PARFASE være et av de bedre alternativene. Det er skåret ut i glatt syntetisk skinn og har knapper av aluminiumslegering som gir taktil tilbakemelding. Det er også en aluminiumslegering av aluminiumslegering som gir en ekstra sikkerhet for dobbeltkameraet.

Saken har en spor på baksiden slik at du kan bære et kort. Selv om foringsrøret er ganske tynt, kan det tåle mindre fall. Når det gjelder farger, kommer PARFASE i bare to alternativer: svart / grått og grått / brunt.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Bella Fino fra Pad & Quill

Nok en gang fra Pad & Quill. Først og fremst har denne lommebokvesken topp moderne utførelse. Skinn av høy kvalitet gir både livslengde og pro-look design.

Lærdekket utvikler den rike patinaen når støvet begynner å sette seg på den. Som et resultat vil du aldri finne at denne saken mister sin berømte kvalitet.

Med flere kortspor (passer opp til 6-8) og et stort rom for dollarregningen, lever det opp til dine grunnleggende behov når du vil bære tingene dine med fullstendig ro. Praktisk til side, støtter Bella Fino trådløs lading og kommer også i noen bedårende fargevarianter.

USP: topp moderne profesjonell design

Ta en titt på Pad & Quill

# 6. KAVAJ

Har du en smak for en premium skinnveske? Hvis ja, kan dette tilbudet fra KAVAJ vinne deg. For meg er høydepunktet i denne saken høykvalitets kuskinn og rik håndverk. Med den myke lærteksturen føles den varm å ta på og gir forbedret grep.

Det er et par spor på baksiden slik at du kan bære et kort et par dollarsedler. Auto sleep / wake-funksjonaliteten er designet for å forlenge batterilevetiden til phabletten din. Dessuten har du to fargealternativer å velge mellom sort og konjakkbrun.

USP: Toppskinn kuskinn

Sjekk ut på Amazon

# 7. FLYEE

FLYEE er ganske mye i tråd med PARFASE lommebokveske nevnt ovenfor. Det er også laget av syntetisk skinn og har et spor for et kort. Anti-sleep-designen sikrer at du får bedre tak, og at det ikke sklir opp.

Det er en kvalitet som mange av dere vil sette pris på i dette tilfellet: stativfunksjonaliteten. Hvis du liker ansikts tid og bruker enheten håndfri, vil du synes det er ganske nyttig. Dessuten hjelper fem vakre fargealternativer deg med å velge en bedre dress til Max.

USP: Kickstand-funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 8. Silke

Silk er en lommebok i new age som er grunnlagt for folk som setter pris på minimalistisk design. Den har holdbar konstruksjon drevet av slagfaste hjørner. De myke teksturerte sidene gir det essensielle grepet, mens de glatte knappene gir følbar tilbakemelding.

Silke har en spor på baksiden der du kan lagre opptil tre kort pluss en dollar regning. Med støtte for trådløs lading, trenger du ikke å fjerne dekslet fra iPhone før du legger det på ladematten. Videre kommer den i flere fargevarianter inkludert svart, blått, rødt og mer.

USP: Støtte for trådløs lading

Sjekk ut på Amazon

# 9. FLYEE

Ser du etter en rimeligere lommebokveske ($ 9.99) som oppfyller ditt grunnleggende krav med godt resultat? Du bør holde FLYEE under radaren din.

Denne lommebokvesken er laget av PU-skinn og enkel sport. Den har en spalte for et kort, og det er en sidelomme for lagring av kontanter. Du kan doble dekslet opp for å bruke din iPhone håndfri.

En annen nyttig funksjon er muligheten til å jobbe med Qi-standard for trådløs lading for å la deg slå av enheten komfortabelt. Å ja, FLYEE kommer i flere farger, slik at håndplukking av et mer passende deksel forblir en enkel oppgave for deg.

USP: Myk PU skinn

Sjekk ut på Amazon

# 10. FYY

Hva med å presentere iPhonen din en fargerik dress? FYY er vakkert utformet og kommer i forskjellige fargevarianter, slik at det å velge en sjarmerende kamp for phablet forblir en enkel oppgave for deg. PU-læret med det håndlagde designet gir det et sofistikert utseende.

Denne lommebokvesken har tre kortspor og en liten lomme slik at du kan sette inn litt penger. Det er også en håndleddsstropp som lar deg bære verdisakene dine komfortabelt. Og med standfunksjonaliteten alltid til din disposisjon, vil medietiden din aldri ramme en grov oppdatering.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 11. ProCase (Folio lommebok)

Det er den bedårende utøvende designen som har tvunget meg til å plukke ut ProCase. Den ekte lærkonstruksjonen viser frem det beste håndverket. Og den tidløse skinnteksturen hjelper den å beholde sin klasse lenge.

Et par kortspor og en pengelomme er gode nok til å ta vare på de grunnleggende kravene dine. Du kan også bruke frontdekselet til å øke videotiden. Når det gjelder farger, kommer ProCase i de vakre variantene: sort, brun og rød.

USP: Utøvende design

Sjekk ut på Amazon

# 12. BENTOBEN

“BENTOBEN” kan skryte av et vintage bokdesign som kan appellere til din rike smak. Lommebokvesken er klargjort med kuskinn og synlig sportssøm. Takket være den magnetiske lukkingen, forblir alle verdisakene dine sikre inne.

Med tre lommer for kort og et stort rom for å samle litt penger, stiller BENTOBENcan opp til det grunnleggende behovet ditt ganske bra. Bare de fleste fullverdige lommebokssaker som er nevnt over, kan det også øke filmtiden. Bortsett fra håndfri erfaring, kommer denne premium lommebokvesken til iPhone Xs Max i to farger: svart og den klassiske brune.

USP: Vintage bokdesign

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. ProCase

Enkelhet er hovedaspektet ved ProCase. Det beste med denne lette lommebokvesken er det skjulte kortsporet på baksiden som lar deg lagre to kort. Den sterke magnetiske holder kortene perfekt inni.

Med det imponerende bakdesignet kan du plassere smarttelefonen din i liggende modus for å se filmer komfortabelt. Når det gjelder beskyttelse, har kombinasjonen av PC og PU skinn gitt den nok styrke til å overleve dråper med letthet. Til slutt kommer ProCase bare i et par farger: svart og kaki.

USP: Sterk magnetisk lukking

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din favorittlommebok?

Nå som du har undersøkt en rekke lommebokvesker for din iPhone Xs Max, gi meg beskjed om den som har bestått syretesten din. Fortell oss dessuten om det du alltid vil se i ditt tilfelle.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

 • Beste iPhone Xs Maks
 • Beste iPhone Xs eksekutivsaker
 • Beste iPhone Xs slanke tilfeller
 • Beste iPhone Xs tunge saker

Har jeg savnet å inkludere noen av favorittakene dine i oppstillingen ovenfor? Gi oss beskjed om det og hold deg innstilt på oss via Facebook og Twitter, så vel som du kan laste ned appen vår for å utforske flere slike tilbehørssammenhenger.