Slik endrer du navnet på et album på iPhone og iPad

Kanskje det ikke var en god ide å navngi albumet “Picnic”? Det er mange ganger når et album begynner å inneholde bilder som navnet på albumet ikke beskriver godt. I disse tilfellene er det best å endre albumnavnet på din iPhone slik at du raskt får tilgang til dine spesielle minner.

En ting du trenger å vite at du ikke kan endre navnet på standardalbumene som Kamerarull, Skjermbilder, Personer, Nylig slettet, Live Photos, My Photo Stream, Animerte, Selfies, Videoer og steder. Du kan bare gi nytt navn til tilpassede mapper - enten de som er generert automatisk basert på en bestemt app som Instagram eller de du har laget.

Slik endrer du et albumnavn på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Bilder-appen på iOS-enheten din.

Som standard lander du på Album-skjermen i Bilder-appen.

Steg 2. Trykk på Se alle fra øvre høyre hjørne.

Trinn 3. Deretter trykker du på Rediger-knappen fra øverste høyre hjørne.

Du kan se en rød prikk i nærheten av venstre hjørne av album, som kan redigeres. Apple tillater ikke brukere å redigere noen standardalbum som Kamerarulle, Favoritter, Min Fotostrøm, etc.

Merk at du alltid kan redigere album som Instagram, Twitter, WhatsApp og andre.

Trinn 4. Trykk nå på albumnavnet for å endre navnet og skriv inn det nye navnet. Trykk til slutt på Ferdig- knappen fra øverste høyre hjørne.

Det er alt!

Noen spørsmål?

Bilder-appen har virkelig forbedret seg i nyere tid. Det er blitt mer funksjonelt og lar deg ikke bare gjenoppleve minnene dine, men også redigere bildene dine pent. Du kan dessuten lage lysbildefremvisning, bruke Markup-verktøy for å dekorere bildene dine etter beste smak.

Hva tar du for å ta bilder-appen? Er du imponert over forbedringene den siste tiden? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Du ønsker å sjekke ut disse relaterte innleggene:

  • Slik forhindrer du at videoer spilles automatisk i Bilder-appen på iPhone og iPad
  • Hvordan legge til filter til video på iPhone og iPad i iOS 13
  • Slik kan du raskt konvertere et levende bilde til video i iOS 13 på iPhone
  • De beste ansiktsbytteappene for iPhone og iPad

For å lese flere slike hurtigguider relatert til iOS, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram.

 

Legg Igjen Din Kommentar