“Din Apple-ID var låst av sikkerhetsgrunner” er en ny Trick to Hack Apple ID

Phishing er et av de eldste triksene i boken for å hacke brukerkontoer. Enten det er Yahoo, Facebook, Twitter, Google eller Apple; hver teknisk gigant har møtt dette problemet. Med internett-teknologier som utvikler seg raskt, har disse phishing-angrepene også avansert. De har nådd et stadium hvor en gjennomsnittsbruker sannsynligvis vil falle for det og få deres akkreditiveregistrering kompromittert.

Phishing-e-post “Apple-ID-en din var låst av sikkerhetsgrunner” - Nok en fruktløs innsats for å stjele Apple ID

I løpet av de siste 12 timene har få brukere overtatt bekymringene sine til Twitter for å motta en e-post om deres Apple-konto. Apple Support var hyperaktiv på sosiale medier, og løste raskt spørsmålene sine og sa at det ikke var noe annet enn et forsøk på å hacke brukerens Apple ID-konto.

@AppleSupport @Apple Er dette en legitim e-post angående eplekontoen min, eller er dette svindel? Hjelp vær så snill. pic.twitter.com/oNXGHaSFJs

- Jermaine (@jmaineville) 23. mai 2019

@AppleSupport falske e-post igjen pic.twitter.com/OGpsUZWkrM

- DaRrEn ?? (@DarrenTullock) 23. mai 2019

Apple Support ba også brukerne om å rapportere phishing-koblinger ved å bruke det offisielle Apple-nettstedet. Hvis du også har mottatt en slik e-post, må du huske å ignorere den og rapportere den til Apple. Apple har også bekreftet at det ikke er noe galt med systemet eller sikkerheten deres, og at alle brukerkontoer er trygge.

Det som er overraskende er at hvordan endte hackere e-postadresser til iCloud-kontoer? Det er en mulighet for at hackere har sendt masse-e-post uten å vite hvilken e-post som er tilknyttet en iCloud-konto. I akkurat dette tilfellet er angrepet så sofistikert at brukere antar at det er en offisiell e-post fra Apple.

Men som de fleste av phishing-angrepene eller andre nettbaserte svindel, hadde også denne en universell feil. Den patetiske grammatikken og meningsløse setningsdannelsen skiller enkelt e-posten fra offisiell Apple-e-post, som har et fagspråk.

Den beste måten å være trygg på er å lære å identifisere ekte e-poster fra Apple.

Logger av…

En ting jeg personlig føler er at ingen teknologi noensinne er 100% sikre. En bruker skal ha grunnleggende teknisk leseferdighet i denne virtuelle verdenen. Hvis du deler informasjonen din ut, kan Apple eller ingen andre hjelpe deg med å beskytte personvernet ditt. Så hvis du har den gode tekniske kunnskapen, må du sørge for å dele det med noen som sliter med å forstå.

Du kan også gjerne utforske:

  • WannaCry Ransomware Attack: Du må vite disse oppsiktsvekkende fakta
  • Eurasiske økonomiske kommisjonens database viser 11 iPhone 2019-modeller
  • Apple tar utdanningsvei for å fange Indias smarttelefonmarked

Har du mottatt noen slik e-post? Forsikre deg om at du deler ordet med venner og familie og hjelper dem med å sikre iCloud-kontoen sin. Og ja, sørg for å få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar