Det er et batteriavløpsproblem i iOS 9 Beta versjon

Oppdatering: iOS 9 er utgitt for publikum, og folk laster ned og installerte denne versjonen entusiastisk på iDevices. Men dessverre står mange overfor batterilevetid og treg ytelse på iPhones, iPads og iPods.

Vi har listet opp løsninger for hvordan du forbedrer iOS 9-batterilevetid på iPhone og iPad, og hvordan fikse iOS 9 treg ytelse. Du kan sjekke ut både informasjon og løse problemene.

Problemløsning med iOS 9 Beta-batteri

Batterilevetiden i Beta-versjonen av iOS 9 hadde mange brukere som hadde opplevd søvnløse netter. Men med den andre oppdateringen i iOS 9 Beta, ser det ut til at dette problemet har blitt adressert av Apple, siden jeg kan se lengre batterilevetid på iPhone 6 min.

I går kveld viste iPhone 6-batteriet mitt 68%, og da jeg sto opp om morgenen rundt 8, kunne jeg se 66% batteri - bare to prosent av batteristrømmen ble tømt i løpet av natten. Tilbake på kontoret spurte jeg min kollega om batteriytelsen til iPhone 6 Plus, og han var også spent på denne løsningen på batterilevetiden i det første kuttet av iOS 9. Har du lastet ned iOS 9 og opplevd denne forbedringen? Hvis ja, del tilbakemeldingene dine med oss.

Jeg lastet ned iOS 9 Beta på Apple iPhone 6. Jeg var ganske nysgjerrig på denne oppdaterte versjonen da jeg var vitne til storheten ved WWDC 2015 8. juni. Det sier seg selv at hvis du blogger om Apples produkter og programvare som en ivrig blogger, vil du absolutt gjerne utforske iOS 9-funksjoner kunngjort av tech-giganten.

Derfor er spenningen min for iOS 9 Beta forståelig. En av kollegene mine lastet også ned denne Beta-versjonen på sin iPhone 6 Plus. Det var klart at vi var opptatt av å dele våre erfaringer med denne oppdateringen.

Hjemme, da batteriet viste meg 70% rundt klokka 23, var jeg ganske glad for å se at batteriet ikke gikk tomt. Men da jeg sto opp rundt seks om morgenen, ble jeg overrasket over å se batteristatusen redusert til 20%. Og tro meg på at jeg ikke la internett ligge på telefonen min, og fikk heller ingen samtaler, SMS; Det var uaktuelt å lytte til musikk over natten. Dette var noe sjokkerende for meg. Raskt satte jeg telefonen min for å lade batteriet.

Da jeg kom på kontoret, delte jeg denne opplevelsen med min kollega, som hadde en lignende opplevelse på sin iPhone 6 Plus. Imidlertid sa han at Beta-versjonen har en tendens til å kaste slike overraskelser for iOS-brukere. Under arrangementet kunngjorde Apple imidlertid at Low Power Mode ville spare batterilevetiden i iOS-enheter.

Men samtidig kommer denne modusen med en brodd i halen ved at den reduserer ytelsen og nettverksaktiviteten for å forbedre batteriets levetid. Når du slår på dette, er Mail Hent, Oppdatering av bakgrunnsapp, bevegelseseffekter og animerte bakgrunnsbilder deaktivert.

Derfor brukte jeg iPhone 6 min uten å slå på Low Power Mode; Jeg hadde ikke noen anelse om at batteriet skulle tømme så fort. Jeg håper at Apple ville vurdere denne tilbakemeldingen før de ga ut iOS 9 for publikum fordi blogosfæren vurderte sterk batterilevetid som et av høydepunktene i WWDC 2015. Nå vil samfunnet (og også vanlige brukere) sikkert forvente at problemet med batteriavløp er adressert innen høsten 2015.

Fant du denne guiden nyttig? Del erfaringer med oss ​​i kommentaren, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar