Det mest viktige iPad Mini-tilbehøret fra 2020 bør du ha

Bortsett fra opplevelsen, er alt annet om iPad Mini lite. Det er klart det er ment å være broen mellom en smarttelefon og et nettbrett når det gjelder bærbarhet. Smarttelefoner er ment å være enormt bærbare; nettbrett er bra for mobilitet også, men de er litt tungvint. Det er der iPad Mini scorer godt.

Når du snakker om iPad Mini-tilbehør, må du naturligvis fokusere på funksjon. Mange mennesker lar seg friste av utseendet og tilsynelatende egenskapene til tilbehør, men de smarte tar en annen vei.

Hvis du har en iPad Mini, er sjansen stor for at du verdsetter "små" ting mer og går inn for god portabilitet og mobilitet. Selv om det er utallige iPad Mini-tilbehør som allerede er til salgs, kommer svært få ut som en virkelig funksjonell utvidelse av enheten. Vi tar en titt på slike viktige tilbehør til iPad Mini som virkelig er minimale, enkle, bærbare og enormt nyttige.

5 essensielle tilbehør for iPad Mini i 2019

#1. iPad Mini-etui

Dette er åpenbart. Du har en iPad Mini; det neste du trenger på listen din er en iPad Mini-etui. Markedet er oversvømmet med utallige iPad Mini-saker, men den som har fått øynene opp for oss er en folio-sak fra Ztotop.

Trekket har et enkelt og profesjonelt design. Den er pent utformet og i stand til å beskytte den kompakte nettbrettet mot støt og riper. Den har også en innvendig håndrem som gjør det mer behagelig å holde iPad. Ztotop folio deksel kommer i noen bedårende farger.

USP: Profesjonelt design

Sjekk ut på Amazon

# 2. iPad Mini tastatur + etui

Med iPad-strømbrukere føltes behovet for et tastatur raskt. Jeg er ikke sikker på om brukere virkelig ville jobbet med iPad Minis så kraftig (sammenlignet med iPad), men da er det alltid unntak.

ZAGGKeys Mini er et av de beste eksemplene på en iPad Mini-veske med et tastatur. Det er et tydelig designet etui med et fantastisk Bluetooth-tastatur. "Øy-stil" -designet gir en veldig enkel skriveopplevelse, og saken, mens du holder iPad Mini, er ganske sterk, bygd opp av det veldig holdbare og solide skallet.

USP: Øyestilnøkler

Sjekk ut på Amazon

# 3. Minihøyttalere

Nesten alle elsker musikk, og iPad Mini, antar jeg, vil være en like sterk musikkavspillingsenhet som iPad eller iPhone. Folk kommer til å høre på musikk på iPad Mini sine stereohøyttalere, men å ha et eget sett med minihøyttalere ville være en fantastisk opplevelse.

Det er mange alternativer fra Bose, JBL og andre merker, men tar veien for det kostnadseffektive her, fant vi ut at Philips SoundShooter er like god som alle andre.

Ved 3W lydeffektvurdering har vi en minihøyttaler som er høy nok, men ikke til et nivå der lyden blir for skurret eller høy for ubehag. Det er den perfekte følgesvennen til iPad Mini - spesielt for de innendørs fester og sene kvelder-musikaler.

USP: Ganske kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Strømadapter

Apples strømadapter - den siste 12W-en - er en slags velsignelse. Denne er litt kraftigere enn de eldre 10W-adapterne, slik at du kan forvente raskere lading. Apple Power Adapter 12W er kompatibel med hele spekteret av iDevices inkludert iPad Mini og er en av de sikreste ladere du kan få.

USP: Sikker lading

Sjekk ut på Amazon

# 5. objektiver

Ok, denne er enormt kul. Hva om du kunne ta bilder med fiskeøyne, vidvinkel / tele og makro ved å bruke iPad Mini? Nei, egentlig! Et kult lite stykke av en gadget som ser ut til å være dyr for størrelsen, men som kan gi deg fantastiske bilder.

Det er det ZWARTpro handler om. Settet leveres med flere linser som kan gjøre deg til en øyeblikkelig fotograf av den profesjonelle typen. Så om du ønsker å fange imponerende gruppe-selfies eller knipse det attraktive bildet av hele landskapet, kan disse linsene passe veldig godt inn i dine behov.

USP: Enkel å bruke design

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det! Så det oppsummerer vårt utvalg av det mest bedårende tilbehøret til iPad mini.

Hva er ditt valg?

Forutsatt at du har funnet den ideelle eiendelen for din kompakte iPad. Har jeg gått glipp av noe verdig alternativ? Ikke glem å kaste det opp i kommentarene, og vi tenker kanskje å inkludere det i roundupen.

Du vil også sjekke ut disse innleggene:

  • Beste kraftbanker for iPhone og iPad
  • Beste 12, 9-tommers iPad-tastaturetui i 2018
  • Beste 11-tommers iPad Pro tastaturetui for 2018
  • Beste 12, 9-tommers iPad-lærvesker i 2018

For å sikre at du enkelt får tilgang til våre siste innlegg, må du sørge for å følge oss på Twitter, Telegram og Facebook samt laste ned iOS-appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar