Hvordan merke WhatsApp-meldinger som lest / ulest på iPhone

Med den økende populariteten til WhatsApp over hele verden, har apputviklerne introdusert noen oppdateringer som brukere kan utforske på iPhonene sine. Selv om det er mer enn én oppdatering, vil vi gjerne ta opp hver for seg slik at leserne våre bedre kan bruke denne kule appen.

I denne oppdateringen kan WhatsApp-brukere merke chatterne som lest og ulest på iPhonene sine. Er det ikke kult? Som postkassen din, der du enkelt kan merke noen av e-postene dine som lest og ulest, på WhatsApp, kan du også utføre den samme funksjonen.

Denne funksjonen vil hjelpe deg med å klassifisere noen meldinger du vil lese igjen senere. Så her er hvordan du kan lese og uleste WhatsApp-chatter på iPhone.

Hvordan merke WhatsApp-meldinger som lest / ulest på iPhone

Trinn 1. Oppdater først den siste versjonen av WhatsApp fra AppStore

Steg 2. For å merke enhver ulest chat som lest eller hvilken som helst lest chat som ulest, bare sveip den forsiktig fra venstre mot høyre.

Trinn 3. En firkantet boks vil vises til venstre der du ber "Marker som lest" eller "Merk som ulest."

Trinn 4. Trykk på den boksen og chatten blir merket som lest eller ulest.

Det er en annen måte å merke enhver chat som lest eller ulest; alt du trenger å gjøre er å bruke lang sveipbevegelse fra venstre mot høyre, og chatten blir merket som lest eller ulest automatisk.

Vær oppmerksom på at når du mottar en chat, vil det vises et antall meldinger ved siden av chatten. Når du har åpnet chatten, vises numrene aldri på skjermen selv etter at du har ulest chatten. Som en indikasjon vil imidlertid alle uleste chatter vise en blå prikk ved siden av dem.

Se hvordan du kan merke WhatsApp-chatter som lest eller ulest på iPhone

Det er alt!

Liker du dette tipset? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar