De beste iPhone 8 Plus trådløse lader i 2020 for å slå opp iPhone uten å ta av saken

Selv om jeg fremdeles synes kablet lading er mer effektivt, har jeg begynt å like trådløs lading mer. For mer fleksibilitet foretrekker jeg sakene som er kompatible med Qi-standarden for trådløs lading. Derfor trenger jeg ikke å fjerne saken før jeg slipper min iPhone på en ladepute for å få strøm på. Hvis du også vil ha denne bekvemmeligheten, kan du se gjennom de beste iPhone 8 Plus-tilfellene med støtte for trådløs lading.

Selv om de fleste av disse sakene er ganske fine, er det noen deksler som har gjort en enestående balanse mellom beskyttelse og slankhet. Å vite at mange mennesker elsker det klare designet, har jeg valgt noen få klare saker også. Så la oss utforske samlingen og velge ut den mest passende enheten for enheten din!

Beste iPhone 8 Plus trådløse ladestøttesaker - 2019

Rask tilgang:

 • ESR iPhone 8 Plus støtte for trådløs lading
 • Ghostek Cloak 3 iPhone 8 Plus Trådløs ladetui
 • Anker KARAPAX Breeze
 • EasyAcc iPhone 8 Plus Trådløs oppladningssak
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • ESR
 • Anker KARAPAX Ice
 • CASEKOO iPhone 8 Plus støtte for trådløs lading
 • RANVOO iPhone 8 Plus Trådløs ladetui
 • Nicexx iPhone 8 Plus Trådløs ladetui

#1. ESR

Utstyrt med solide dobbeltlag med konstruksjon, har ESR en kompakt design som vikler seg skinnende rundt på iPhone 8 Plus. Den harde PC-ryggen er sterk nok til å tåle nedslag, mens alle hjørnene er pansret for å spre sjokk.

iPhones skjerm har sikker beskyttelse i form av hevet leppe. Metallringen lar deg plassere smarttelefonen din i liggende modus for å glede deg over videoer.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved denne saken er at den også fungerer med det magnetiske bilfestet. Derfor vil du ha forbedret handsfree-opplevelsen av phablet på stasjonen. Forbi funksjonene kommer ESR bare i to farger: sort og sølv.

USP: Metal kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 2. Ghostek Cloak 3

Vis frem iPhone med stil! Ghostek Cloak 3 viser elegansen til phableten din med den klare designen. Med den støtsikre støtfangeren er saken fullt ut i stand til å bekjempe anslaget.

Gummi kroppen føles veldig komfortabel med hendene, mens knappene er veldig sprø og gir følbar tilbakemelding. Utklipp for kamera, port og sensorer er presise, noe som gir det et passende passform. Til slutt er Ghostek Cloak 3 tilgjengelig i seks attraktive farger og leveres med livstidsgaranti.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Anker KARAPAX Breeze

Det som har fått meg til å ønske “Anker KARAPAX Breeze” er det forbedrede grepet og formtilpassede designet. Saken er ekstremt beskyttende, men ser ikke klumpete ut i det hele tatt. Derfor har smarttelefonen et pålitelig skjold uten å legge mye vekt.

Det største høydepunktet i denne saken er 3D-tekstur som hjelper saken med å passe godt i hendene. Forhøyet kant løfter skjermen fra overflaten for å forhindre riper. Utover beskyttelse, er KARAPAX Breeze tilgjengelig i to farger: gull og gunmetal toppy med 18 måneders garanti.

USP: Tynn slim fit

Sjekk ut på Amazon

# 4. EasyAcc

Hvis du har lyst på slanke saker, vil du bli imponert over den elegante designen til EasyAcc. Laget av ekstremt mykt TPU-materiale, saken er veldig fleksibel og har en matt finish.

Dekselet er gult gul og mister ikke glansen når det utsettes for UV-stråler. Med den skrå kant for kameraet og skjermen, sikrer det at enheten din har beskyttelse overalt.

Når det gjelder knapper, er de ganske lydhøre. Dessuten kan EasyAcc beskytte smarttelefonen din fra bunnen av.

USP: Anti-gulning

Sjekk ut på Amazon

# 5. Spigen Ultra Hybrid S

Spigen Ultra Hybrid S, som er sportslig attraktivt og tydelig design, gir en fantastisk match med iPhone 8 Plus. Selv med denne saken på, kan smarttelefonen din avsløre sitt utseende i fullverdig form.

Kombinasjonen av hard PC og myk TPU forsterker strukturen. Det er også en metallstativ som lar deg bruke enheten komfortabelt i liggende modus. Kamerarring og hevet leppe gir en ekstra sikkerhet for iPhone-en din. Dessuten kan du velge Ultra Hybrid S i to farger: romkrystall og krystallklar.

USP: Air Cushion Technology

Sjekk ut på Amazon

# 6. ESR

Første ting først, den viktigste grunnen til at jeg har plukket ut denne saken fra ESR, er det attraktive marmormønsteret. Jeg trodde du ville elske å flagge marmor design på iPhone 8 Plus.

Mykt TPU-materiale er enormt fleksibelt og passer feilfritt på smarttelefonen. Du kan enkelt installere og fjerne saken, takket være fleksibiliteten. Mønsteret mister ikke sjarmen så lett; og dermed holder sjelen i saken levende lenge. Videre kan du velge denne fine saken i fire sjarmerende farger.

USP: Marble Pattern Design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Anker KARAPAX Ice

Det er den semi-gjennomsiktige designen og godt oppbygde som gjør Anker KARAPAX Ice til en fin følgesvenn for din iPhone. Vesken er laget av polykarbonat og TPU-materiale som gir styrke til å gi pålitelig beskyttelse til smarttelefonen din. Hevede felger holder berøringsskjermen beskyttet mot skraping og lar ikke den gli når den plasseres flatt. Knapper har et responsivt preg og gir følbar tilbakemelding.

KARAPAX Ice kommer i to fargevarianter som sort og rosa. I tillegg har du 18 måneders garanti i disse tilfellene.

USP: Halvtransparent hardback og myk støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 8. CASEKOO

CASEKOO er klargjort eksplisitt for folk som er sjarmert av det tynne designet. Forberedt med hardplast, er dekslet anti-riper. Frostet finish pryder ikke bare designet, men holder også fingeravtrykk borte. Derfor fortsetter saken å se på sitt aller beste lenge.

Logoutklipp gjør at merkevaren kan skinne gjennom. I tillegg er CASEKOO tilgjengelig i flere fargevarianter toppet av 12-måneders garantien.

USP: Anti-fingeravtrykk

Sjekk ut på Amazon

# 9. RANVOO

RANVOO har et misunnelsesfullt utseende. Det er rygg med matt finish og separat krombelagt kant som gir praktisk grep og støtfangerskjerm din iPhone mot riper og tilfeldige dråper.

Mens alle utklippene er nøyaktige, føles de dekkede knappene ganske følsomme for berøringen, noe som gjør det mye enklere å kontrollere enheten din. Du har fire fengslende farger som sort, blått, mørkegrønt og gull å velge mellom.

USP: Elegant utseende

Sjekk ut på Amazon

# 10. Nicexx

EasyAcc er en elegant blanding av elegant og beskyttelse. Opprettet med syntetisk skinn og TPU av topp kvalitet, saken er holdbar nok til å absorbere støt. Børstet aluminiums teksturer forsterker designet.

Teksturert syntetisk skinnfinish sikrer at du har det sikre grepet. Knappene er veldig glatte og har bedre klikk. Kantene på saken er høyere for å gi den essensielle beskyttelsen til skjermen. Dessuten kommer EasyAcc i to flotte farger som grått og gull.

USP: Gjennomsiktig glass med 9H hardhet

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Så hvilken har fanget øynene dine?

Jeg håper du har likt å ta en titt på disse trådløse ladekompatible sakene for iPhone 8 Plus. Hvilken er den heldigste å koble sammen med din iPhone? Det ville være min glede å kjenne navnet og funksjonene du har funnet beundringsverdige i det aktuelle tilfellet.

Du bør ikke gå glipp av:

 • Beste iPhone 8 Plus batteri tilfeller
 • Beste iPhone 8 Plus lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 Plus lærvesker
 • Beste iPhone 8 Plus tynne saker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar