Beste iPhone 6s støtfangervesker i 2020: Suveren blanding av stil og beskyttelse

Kofangere er en av favorittdraktene mine som jeg liker å pare med iPhone. Selv om jeg alltid foretrekker å tilby det nødvendige forsvaret til smarttelefonen fra dråper, tiltrekker dekslene som er en flott blanding av stil og beskyttelse, meg veldig. Hvis du er som meg, vil du sette pris på denne oppstillingen av de fineste iPhone 6s støtfangervesker.

Som å vise frem smarttelefonen din? Vi har plukket ut ganske mange støtfangervesker med krystallklar design. Det er også noen ganske slanke deksler for å lage et strålende par med iPhone. Gå over for å utforske hva mer vi har stilt opp for deg!

Beste iPhone 6s støtfangervesker i 2019

#1. Caseology Skyfall Series

Alle beskyttelsestilfeller fra kaseologi holder tritt med de nyeste trendene, flagrer topp moderne design og styrke. Millioner av kunder kan gå inn for Caseology-kofangere for iPhones. Dette beskyttelsesdekselet er designet av de beste designerne i USA og er produsert av koreanske eksperter.

Støtfangervesken lar kundene legge til en smule teft og mote til mien. Den krystallklare ryggen gjør det mulig for et fotografi du har limt inn på baksiden av iPhonen din. Til slutt kan du velge denne stilige kofangeren i tre farger: gull, rosegull og sølv.

USP: Military-Grade Protection

Sjekk ut på Amazon

LES OGSÅ: Beste iPhone 6s-tilfeller

# 2. Spigen Ultra Hybrid

Noen ganger skaper enkelhet et moteuttalelse, en sak er Spigen Ultra Hybrid støtfangerveske for iPhone 6s. De siste iPhonene fra Apple House trenger mye omsorg og beskyttelse, og derfor er Spigen Ultra Hybrid-saken laget av Air Cushion Technology, slik at selv små dråper svette eller regn ikke skader det ettertraktede stykket.

Du kan vise det originale telefondesignet til dine venner og kolleger med sterk gjennomsiktighet saken har. Det er ikke alt; Ultra Hybrid tilfeller er tilgjengelige i fem attraktive fargevariasjoner inkludert svart, krystallklart, mynte, rosekrystall og romkrystall.

USP: Air Cushion Technology

Sjekk ut på Amazon

# 3. i-Blason Halo Series

Hva om din splitter nye iPhone 6s møtes med riper eller slitasje? Vel, hvis du holder den utsatt for alle potensielle skader, vil din kjære sikkert gråte av smerte. Ikke nå lenger. Sjekk denne i-Blason Halo Series Hybrid Clear Case for iPhone 6s som har hevede kanter for å beskytte skjermen på telefonen når du legger den ned.

Hvis du reiser i et fastpakket rør, trenger du ikke å bekymre deg for at telefonen din blir sklidd fra hånden. antiskli-funksjonen i i-Blason-saken gir bedre grep.

Nyt tilgang til alle åpninger, sensorer, høyttalere, kameraer og porter på din iPhone 6s med sine perfekte kutt. Dessuten har du syv sjarmerende farger å velge mellom inkludert marine, grønn, rosa, etc.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 4. Spigen Neo Hybrid Crystal

Spigens Neo Hybrid Crystal har en slående, men likevel beskyttende design. Så du kan vise frem iPhone elegant uten å sette beskyttelsen på enheten i fare.

Den er utstyrt med den solide støtfangeren og er fullt i stand til å tåle sjokk. Den skrå kant fungerer som et pålitelig skjold for berøringsskjermen. Og med det ergonomiske grepet, føler du deg komfortabel mens du holder saken i hånden.

Når det gjelder farger, har du så mange som seks fascinerende alternativer som blush gold, gunmetal, jet black osv. Å velge mellom.

USP: Ergonomisk grep

Sjekk ut på Amazon

# 5. iHarbort

IHarbort har en ultra-gjennomsiktig design, og lar din iPhone skinne gjennom. Laget av myk TPU, føles etuiet fint å ta på og passer også godt inn. Med den myke berøringsflaten har du et mye forbedret grep.

Takket være de nøyaktige utklippene har du problemfri tilgang til alle funksjonene på enheten din. Dessuten vil du ikke ha noen problemer med å installere og fjerne saken.

USP: Krystallklar design

Sjekk ut på Amazon

# 6. JETech

JETechs støtfangerdeksel er uten sidestykke når det gjelder å lage en søt match med iPhone. Den ser ganske kompakt ut og lar smarttelefonen din skinne i fullverdig form. UV-motstand forhindrer at den blir gul.

Utover den attraktive profilen, har den en meget holdbar konstruksjon drevet av høyverdig PC og TPU. Den skrå kant holder berøringsskjermen av når enheten plasseres med forsiden ned for å forhindre riper.

Alle hjørnene er luftdempet for å absorbere støt. I tillegg er det attraktive farger som svart, gull, grå å velge. Det er ikke alt; Du får livstidsgaranti på denne støtfangervesken.

USP: UV-motstand

Sjekk ut på Amazon

# 7. iXCC

Et støtdempende støtfangerveske som holder stilfaktoren intakt. iXCC har en gjennomsiktig design og har en robust ramme. Det myke TPU-kabinettet føles behagelig, mens de nøyaktige utklippene hjelper det å passe iPhone tett.

De skrå kantene løfter berøringsskjermen fra overflaten for å holde riper. Hevet leppe beskytter også kameraet mot skraper. I tillegg kommer iXCC med en begrenset levetidsgaranti.

USP: Ekstra beskyttelse for kamera og skjerm

Sjekk ut på Amazon

# 8. SUPCASE Unicorn Beetle Series

Materialet betyr noe når du ser etter en sterk, men stilig støtfangerveske. Supacase Unicorn Beetle Series tilfeller er laget av myk termoplastisk polyuretan og harde polykarbonatmaterialer. To lag med konstruksjon kan lett overleve tilfeldige dråper.

Ripebestandig belegg holder skrapingen videre i god avstand. Det er også hevet skråkant for å beskytte skjermen mot riper. Dessuten er Unicorn Beetle Series tilgjengelig i fem flotte farger som klar, rød / svart, etc.

USP: To-lags foringsrør

Sjekk ut på Amazon

# 9. LUVVITT ClearView

Hvis en støtfangerveske passer perfekt på enheten din, vil du sikkert elske dette vedlegget mellom iPhone og tilbehør. En misfit vil alltid skape problemer i tilfelle av støtfangervesken fordi det kan forårsake skade på telefonen din.

Luvvitt har laget en støtfangerveske til iPhone 6s som passer som en hanske; som om saken gir en varm klem til din iPhone og dette gir din iPhone 6s sitt naturlige utseende. De myke og klare TPU-kantene på alle fire sider gir ekstra beskyttelse.

Videre er ClearView tilgjengelig i så mange som 11 fargevarianter, slik at det ikke er så viktig å velge en fin match til enheten din.

USP: Tilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 10. RhinoShield CrashGuard

RhinoShields CrashGuard ser kjekk ut og gir militær beskyttelse til smarttelefonen. Støtfangervesken er robust nok til å motstå virkningen på opptil 11 fot. Og med den nyttige fronten, har skjermen et kompromissløst forsvar mot skrubbsår.

Solid PC-kabinett øker holdbarheten uten å legge til noe ekstra bulk. Høflig matt struktur, de glatte sidene gjør det lettere å holde på iPhone. Når det gjelder farger, er CrashGuard tilgjengelig i korallrosa, mørk blå og svart.

USP: Dråpesikring opp til 11 fot

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Nå som du har tatt en titt på de fineste støtfangersakene, gi oss beskjed om hvilken som har fått alle ingrediensene til å stå opp etter din spesielle smak. Og ja, ikke unnlater å fortelle oss om egenskapene du vil se i et topp deksel støtfangertrekk.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone 6s lommebokvesker
  • Beste iPhone 6s klare saker
  • Beste iPhone 6s batteri tilfeller
  • Beste iPhone 6s vanntette tilfeller

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar