Send iMessage med Spotlight og Echo Effects i iOS 11 på iPhone og iPad [Slik gjør du det]

iMessage har to helt nye skjermeffekter som “Spotlight” og “Echo” i iOS 11. Mens førstnevnte fremhever meldingen din ved å legge et stort søkelys over det, multipliserer sistnevnte meldingen over hele skjermen; og dermed bringe mye moro inn i stykket. Hva med å ta en titt på disse nye skjermeffektene? Gå gjennom denne hurtigguiden for å sende iMessage med Spotlight og Echo-skjermeffekter i iOS 11 på iPhone og iPad

Prosessen med å sende iMessage med Echo eller Spotlight skjermeffekt er den samme som før. Så hvis du hadde brukt denne funksjonen i iOS, ville du vært ganske kjent med den. Men hvis du nettopp har byttet til økosystemet, ville det være en helt ny opplevelse for deg. Nok snakk; la oss dykke rett inn for å finne ut hvordan det fungerer!

Slik sender du iMessage med Spotlight og Echo Effects i iOS 11 på iPhone og iPad

Trinn 1. Start apper på iOS-enheten din → Åpne samtale .

Steg 2. Nå trykker du på iMessage- tekstfeltet → Skriv inn meldingen.

Trinn 3. Neste trykk, trykk og hold nede sendeknappen.

Trinn 4. Deretter må du velge Skjerm- fanen øverst.

Nå, gå videre og send meldingen din med dine favoritt-skjermeffekter.

Send iMessage med Echo Screen Effect: Echo er den første skjermeffekten i iOS 11. Bare trykk på pilknappen for å sende den.

Send iMessage med Spotlight-skjermeffekt: For å sende meldingen din med Spotlight, bare sveip til venstre fra høyre på skjermen og trykk deretter på send-knappen. Det er nummer to på listen - fra begynnelsen.

Sveip til venstre fra høyre til venstre for å få tilgang til flere skjermeffekter som kjærlighet, konfetti, etc.

Send Foto / Video og GIF med Echo / Spotlight Screen Effect i iMessage på iOS 11

Du kan også sende GIF, foto og video med Echo og Spotlight-effekter. Hvis du vil sende foto / video med skjermeffekten, trykker du på kameraikonet → velger du klippet fra biblioteket ditt eller klikker på et nytt → Trykk og hold send- knappen → Velg skjermeffekt → og send deretter som vanlig.

For å sende GIF med skjermeffekten, trykk på App Store- ikonet → Trykk på den røde søkeknappen nederst → velg hvilken som helst kul GIF og send den deretter som nevnt ovenfor.

Dine favorittskjermeffekter?

Jeg liker å sende iMessage med skjermeffekter da de gir de virkelige vingene til følelsene. Blant alle ni-skjermseffekter liker jeg Love, Echo og selvfølgelig Spotlight. Jeg er så trist å vite at det ikke er nye bobleeffekter i iOS 11.

Hvilken er din favoritt skjermeffekt? Del tankene dine i kommentarene.

Ta en titt på disse relaterte innleggene også:

  • Hvordan sende / motta Apple Pay Cash i iOS 11
  • Hvordan skjule varsler for individuell iMessage-samtale

For å lese flere slike hurtigguider relatert til iOS 11, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Google Plus og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar