Hvordan stoppe WhatsApp fra automatisk nedlasting av medier på iPhone

WhatsApps automatiske nedlastingsfunksjon laster ned bilder, videoer, dokumenter i bakgrunnen slik at du kan se dem senere uten forstyrrelser. Men det er en ulempe også. Det tapper fortsett dine mobile data.

Den gode nyheten er at det er en måte å deaktivere funksjonen for automatisk nedlasting. Hvis du ikke vil at WhatsApp skal laste ned bilder, videoer eller dokumenter i bakgrunnen, er du slik å stoppe.

Merk: Ikke bli forvirret med “Auto-download” og “Save to Camera Roll.” Auto-download-funksjonen laster ned mediet i bakgrunnen og holder det i WhatsApp selv. Mens Save to Camera Roll-funksjonen lagrer automatisk alle innkommende medier på din iPhone-kamerarulle.

Slik deaktiverer du WhatsApp automatisk nedlasting av bilder, videoer, lydapparater og dokumenter på iPhone

Trinn 1. Oppdater WhatsApp på din iPhone.

Steg 2. Åpne WhatsApp → Trykk på Innstillinger → Trykk på bruk av data og lagring.

Trinn 3. Under MEDIA AUTO DOWNLOAD, er det fire alternativer: Bilder, lyd, videoer og dokumenter.

Trykk ett for én på hvert alternativ og velg Aldri eller Wi-Fi.

Slå av automatisk nedlasting i WhatsApp

Hvis du slår den av, må du trykke på nedlastingsikonet for alle bilder, videoer og lydmeldinger. Når Wi-Fi er valgt, blir mediet bare lastet ned når iPhone-en er koblet til et Wi-Fi-nettverk. Det siste alternativet (Wi-Fi og Cellular) er i utgangspunktet å aktivere automatisk nedlasting for alle medier.

Det er bra at WhatsApp ikke gir et teppe-alternativ som gjelder alle. Jeg opplever at jeg stort sett trenger å forhindre automatisk nedlasting av video og lyd (fordi det er det som får mest av databruk.)

Vær oppmerksom på at talemeldinger lastes ned automatisk som standard, og det er ingen måte å stoppe det på (med mindre du manuelt forhindrer nedlastingen mens det skjer.)

Det er alt for nå!

Del gjerne dine synspunkter i kommentaren. Du kan få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen din på din iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar