Beste iPhone XR-bakgrunnsapper fra 2020: Dynamiske bilder med sjarmerende temaer

Nylig opprettet jeg et innlegg om de mest attraktive iPhone XR bakgrunnsbilder. Etter å ha pakket opp det innlegget, trodde jeg at temaene ikke var nok i antall. Derfor bestemte jeg meg for å liste opp noen av de beste bakgrunnsappene for iPhone XR.

De fleste av disse tapetsappene fra tredjeparter kommer med en massiv butikk med hundrevis av HD-bakgrunner. De er tilgjengelige i flere kategorier og designet for å se attraktive ut. Dessuten får du også en sjanse til å forskjønne bakgrunnsbilder ved hjelp av tekst og umiddelbare effekter. Vil du ha en til din iPhone? La oss løpe gjennom roundup!

Topp 10 bakgrunnsapper for iPhone XR fra 2019

Merk: På grunn av mangelen på 3D Touch-funksjon, animerer ikke Live bakgrunnsbilder med berøring på iPhone XR.

#1. Bakgrunnsbilder og temaer for meg

Denne iPhone XR-tapet-appen fra Apalon Apps fortjener å sitte helt øverst i denne rundoppgangen. Og det er et par funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra mange av sine kolleger.

Først og fremst har appen fått en flott blanding av iøynefallende bakgrunnsbilder. De er tilgjengelige i ti kategorier som abstrakt, tegneserie, Sci-Fi, dyr, sport, natur, 3D, høytider, minimale og byer.

Og det andre fortsetter utvikleren å legge til nye bakgrunnsbilder fra tid til annen, slik at det gigantiske biblioteket alltid har massevis av fine bilder. Dessuten gir det spesielt ferieinnhold for å lyse opp festligheten din.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 2. WOW Pixel

La oss si det rett; WOW Pixel er en av de populære live-tapet-appene for iOS. De fire stjerners rangeringen og den stadig voksende skatten beviser at den kan leve opp til faktureringene rimelig bra.

Når vi snakker om tilbudene sine, får bildene øyeblikkelig øynene på grunn av hovedsakelig imponerende design og animasjon. De er basert på forskjellige følelser som kjærlighet, sinne, søte og mer. Dermed vil du velge ut et bilde som kan passe perfekt til humøret ditt.

Pris: 3-dagers gratis prøveversjon / $ 9.99 ukentlig abonnement

nedlasting

# 3. Vellum bakgrunnsbilder

Etter å ha mottatt 4, 7 stjerner av mer enn 27 000 rangeringer, hører “Vellum Wallpapers” absolutt til eliteserien.

Det som har kalt oppmerksomheten min i denne appen, er det bredeste utvalg av bakgrunnsbilder. De er rikt utformet og ser søte ut på Liquid Retina Display.

Du kan bruke uskarphetsverktøyet til å lage en uskarp bakgrunn for å forbedre utseendet til bildene dine ytterligere. Utvikleren legger kontinuerlig til de nye godsakene for aldri å la aksjen gå tom.

Til slutt vil du oppgradere til Vellum-premien ($ 1, 99) for å bruke appen uten noen begrensning.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 4. Live bakgrunnsbilder og HD-temaer

Det som har imponert meg er det enorme biblioteket som sikrer at du får mange muligheter til å eksperimentere. Men det har mye mer enn det som møter øynene.

Bortsett fra mange fengslende bilder for å designe låseskjermen på iPhone XR, har appen også mange vakre temaer som kan gjøre tastaturet til å se søtt ut. Tilgjengeligheten av apphyller og ikoner gir deg mer tilpasningsalternativ.

For ikke å snakke om de fine sitatene og ordtakene som holder deg inspirert til å oppnå mer i livet eller oppdage veien til evig lykke!

Pris: Gratis prøveversjon / $ 7.99 ukentlig abonnement

nedlasting

# 5.

Det er en av få bakgrunnsapper for iOS som tilbyr en omfattende samling av attraktive bakgrunnsbilder gratis. Bildene er profesjonelt designet og har fått ingrediensene for å gjøre at låseskjermen virker vakker.

Det er surret med 100 000 HD bakgrunnsbilder og bakgrunner. Akkurat som mange av de dyre kollegene, har den også flere kategorier som natur, landskap og mer.

Du får muligheten til å lagre bildene i kamerarollen og dele dem med venner. Videre er det tilgjengelig for $ 4.99 ukentlig, $ 9.99 / månedlig og $ 39.99 / årlig.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 6. Fancy bakgrunnsbilde og låseskjerm

Du kan stole helt på denne bakgrunnsappen for aldri å la låseskjermen se mindre fortryllende ut. Bakgrunnene er designet av høyt rangerte skapere. Og du kan direkte støte på høydepunktene og toppskapere-seksjoner for å velge de ønskede bildene.

I tillegg er det den nyeste delen der du får tilgang til de hotteste bildene. Ikke gå glipp av redaktørens valg, da det tilbyr den eksklusivt kuraterte bakgrunnen. Enda bedre kan du følge de talentfulle kunstnerne og lese biografien deres.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

# 7. Bakgrunner for fortnite

Denne er grunnet for fansen av Fortnite Battle Royal. Spillet tilbyr mange vakkert laget Battle Royal bakgrunnsbilder. De kreative ødeleggelsesbildene med HD-kvalitet ser fantastiske ut på Liquid Retina-skjermen.

Den legger ofte til nye Fortnite- og gamer-bakgrunnsbilder, slik at brenneren din aldri går ut av trenden. Videre sender den deg varsler når de helt nye bildene treffer biblioteket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Live bakgrunnsbilder 3D og HD-temaer

Hva skjer når du har en massiv samling bakgrunnsbilder til disposisjon? Vel, du får en glad hodepine kalt –Masse!

Denne live-tapet-appen for XR hevder å ha over 100 000 HD-bakgrunnsbilder. Når jeg så de enorme tallene, ønsket jeg å ta en lang kjøretur inn i tilbudene. Og når jeg snakker sannheten, fant jeg bildene prisverdige.

Dev-enheten oppdaterer appen ukentlig for å legge til nye temaer. Så skjermen din vil alltid få et vakkert antrekk til å flagre. En ting til, det lar deg utforske biblioteket og velge favoritter uten begrensning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Lag ditt eget bakgrunnsbilde

Lagre denne i den eksklusive samlingen av levende bakgrunnsapper. Vel, jeg sier det fordi jeg synes det er et snitt over enn de fleste av rivalene. Appen kan skilte med et bredt utvalg av kategorier, inkludert 3D, minimal, stil, dyr, plass og mer.

Jeg har funnet sport, ferier og tegneserier fengende. Som å tilpasse bakgrunnsbilder? Det lar deg også legge til tekst, tegne streker og velge mellom flere effekter for å pryde bildene dine.

Ikke glem å få mest mulig ut av morsomme klistremerker som kan gjøre bildene dine til å skille seg ut.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Bonus

Gab ◉ - noVu bakgrunnsbilde-app

noVu er i utgangspunktet en tastatur-app som har fått mange levende bakgrunnsbilder opp ermet. Så hvis du ønsker å få mye mer enn bare attraktive bilder, må du følge med på det.

Programvaretastaturet har et funky utseende og lar deg uttrykke deg med moro. Mer enn 10.000 klistremerker sikrer at samtalen din aldri treffer et kjedelig øyeblikk.

Over 150 kule skrifter lar deg tilpasse tastaturet etter beste smak. Takket være den fullstendige GIPHY-støtten holder den armhulen oppladet.

Pris: Gratis / kjøp i appen

nedlasting

Det er ganske mye det! Så dette er mine fineste bakgrunnsapper for Apples nyeste budsjett-iPhone.

Topp innsatsen din?

Jeg tror noen av appene ovenfor allerede har funnet et sted på smarttelefonen din. Vil du avsløre tingene som fikk deg til å ønske dem?

Du kan også gjerne se på:

  • Beste julebakgrunnsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad
  • Beste konvertere bilder og videoer til GIF med snarveier iPhone og iPad

Last ned appen vår og følg oss på Twitter, Facebook og Instagram for å følge med på de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar