Finn My Stuff iPhone-app: Mist aldri verdifulle ting

Til nå har du blitt fascinert av utrolige dingser og programvare som du leste i science fiction eller sett i Bond-filmer. Du skulle ønske du kunne bruke en av de magiske enhetene eller appene i ditt virkelige liv.

Find My Stuff er en slik app som er utrolig, og likevel kan du bruke den i livet ditt. Det fungerer som din personlige assistent for å hjelpe deg med å finne tingene dine.

Finn My Stuff iPhone-app

Hva er Finn mine ting?

I ditt rutinemessige liv må du ha stått overfor mange tilfeller når du har mistet de små verdisakene dine som bilnøkler, lommebok, koffert og andre. Selv om slike ting knapt koster deg noen få dollar, kan du ikke gå ut av hjemmet eller kontoret uten noen. Og la meg si deg, disse tingene blir tilfeldig lagt av oss et sted, og vi har en tendens til å glemme beliggenheten. Dette er når Find My Stuff redder deg.

Find My Stuff er en iOS-app (Android-versjon er i gang, så folk som bruker Android-telefoner må vente litt tid) som hjelper deg med å finne verdisakene dine som bilnøkler, bil, bærbar PC, bagasje, ski eller snowboard, kjæledyr, kamera og til og med barna også. Alt du trenger er et fyrtårn for å få forbindelse med Find My Stuff-appen.

Beacon er en Bluetooth-sporingsenhet som du trenger å legge ved eller plassere i verdifulle artikler. Når du synkroniserer Beacon med appen, vil den begynne å kommunisere med appen.

Hvordan fungerer Find My Stuff?

Beacon er tilgjengelig i forskjellige former og størrelser, som inkluderer en USB-enhet, Bluetooth-dongle, chip, en liten myntcelleenhet og et klistremerke. Du kan velge hvilket som helst av disse fyrlyktene i henhold til størrelsen og formen på verdisakene dine. Hvis du for eksempel vil bruke Beacon på ski, kan du gå for et klistremerke, som kan installeres på det mest passende området; bare sørg for at klistremerket ikke kommer av etter konstant bruk av ski.

Når du har installert Beacon, kan du synkronisere den i Find My Stuff-appen som varen din og sette opp varsler. La oss anta at du ikke plasserer skiene dine, eller hvis noen løper av med skiene, vil du motta et varsel om skienes beliggenhet. Hvis du ved et uhell mister skiene fra bakken, kan du enkelt spore stedet ved hjelp av Beacon.

Beacons er billige, og du trenger ikke kjøpe noe ekstra maskinvare. Dessuten kan de styres fra selve iPhonen din. Dermed kan du forhindre at dyrebare ski blir stjålet eller mistet ved å investere et lite beløp. Men du må være forsiktig, for ikke å miste iPhone!

Sett opp Find My Stuff med Beacon

Først må du laste ned Find My Stuff fra AppStore og kjøpe Beacon av god kvalitet. Når Find My Stuff er på iOS-enheten din, la oss koble Beacon til appen.

Trinn 1. Start Find My Stuff-appen.

Steg 2. Trykk på “+” symbolet fra øverste høyre hjørne.

Trinn 3. Skriv inn Tittel (gi et gjenkjennelig navn til tingene dine).

Trinn 4. Hold Beacon så nær iOS-enheten din som mulig.

Trinn 5. Trykk på "Legg til" når Beacon blir oppdaget på iOS-enhet.

Mange beacons er utstyrt med en strømknapp; i så fall, ikke glem å trykke og holde på av / på-knappen i noen sekunder.

Trinn 6. Fest nå Beacon med din verdifulle gjenstand fysisk.

Det er gjort; nå vil verdisakene dine aldri gå tapt.

Utmerkede funksjoner i Find My Stuff

  • Du kan raskt få en oversikt over verdifulle plasseringer på kartet.
  • Du kan også sjekke objektets nærmeste fortid, dvs. hvor den var før noen minutter.
  • Du kan stole på denne appen da den gir perfekte varsler; Hvis kjæledyret ditt løper fra deg, sender det deg et varsel på iPhone-en din.
  • Find My Stuff støtter alle beacons; du er ikke pålagt å kjøpe et fyrtårn av et bestemt merke.
  • Hvis iPhone-en din er koblet til et kjent Wi-Fi-nettverk (kontor eller hjemme), vil Find My Stuff ikke sende deg noen varsling.
  • Du kan bekrefte om verdisakene dine er i nærheten av deg eller ikke; Du kan trykke på varslingsknappen, så fyret begynner å pipe hvis det er innen rekkevidde.

Gitt funksjonaliteten og funksjonene anbefales Find My Stuff for profesjonelle som reiser mye. Det er ganske nyttig for arbeidende mødre og eldre, som holder kjæledyr hjemme.

Pris: Gratis

Last ned Find My Stuff-appen

Kjøp Find My Stuff anbefalte beacons.

Jaalee Beacon for iPhone [$ 23.39]

Så hvordan liker du denne appen? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar