Hvordan laste ned Viber-videoer og bilder til iPhone Kamerarull

Viber har over 1 milliard brukere over hele verden, og er utvilsomt et av de mest gjennomførte alternativene til WhatsApp. Funksjoner som video- / lydsamtaler og morsomme, gruppemeldinger gjør det mulig å få sømløs kommunikasjon.

For å forhindre at fotobiblioteket blir rotet, lagrer Viber ikke medier automatisk på iPhone-en din. Imidlertid, hvis du ønsker å lagre de delte tingene for en minnesak, kan det være lurt å laste ned bilder og videoer som er delt gjennom Viber-chattråder på iOS-enheten din. La oss lære å få det til!

Hvordan lagre bilder og video fra Viber på iPhone

Trinn 1. Start Viber på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, trykk på More-knappen nederst i høyre hjørne → trykk på Innstillinger.

Trinn 3. Neste opp, trykk på Media.

Trinn 4. Deretter må du slå på bryteren for Lagre i galleri.

Det er ganske mye det! Fremover blir klipp og bilder automatisk lagret i fotobiblioteket på enheten din.

Senere, hvis du ønsker å slutte å laste ned medier til fotobiblioteket, kan du komme til samme innstilling og slå av alternativet Lagre i galleri .

På samme skjermbilde kan du velge å automatisk slette medier etter ønsket tid. Bare trykk på Keep Media og velg tidsperioden.

Dessuten har du også muligheten til å forhindre at appen automatisk laster ned bilder på mobilnettet og til og med begrenser databruk. Hvis du bruker begrenset båndbredde, må du sørge for å dra nytte av disse funksjonene.

Pakk inn ...

Selvfølgelig er Facebook Messenger og WhatsApp mer populære. Viber er imidlertid ikke så langt etter og har nesten alle triksene for å lokke brukere.

En av favorittfunksjonene mine i denne appen er Dark Mode ( More- knappen → InnstillingerUtseende ), ettersom det gjør chatting med venner mer praktisk om natten. Jeg skulle ønske at WhatsApp også tilbød denne funksjonen (omtrent som Messenger) før enn senere.

Utforsk også følgende artikler:

  • Beste iMessage-alternativer
  • Beste sosiale medie-apper for iPhone og iPad
  • Beste videosamtalerapper for iPhone og iPad
  • Hvordan skjule aktiv status i Facebook Messenger på iPhone og iPad

Hva tar du for Viber og hva er funksjonene du vil se i den? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentarene, og følg oss også på Facebook, Twitter og Telegram, samt last ned iOS-appen vår for å følge med på de siste artiklene våre.