Lunecase: En smart, fancy iPhone 5s / 5-sak som "aktiverer" for å ringe / SMS

Det er ikke ofte at fancy lys på en iPhone-sak faktisk viser seg å være noe nyttig. Derfor gjør Lunecase for iPhone 5 / 5s et slikt inntrykk. Lunecase er en enkel, solid iPhone-etui som passer til din iPhone 5 eller 5s. På overflaten ser det ut som en vanlig sak: en som du kan stole på for å beskytte ryggen til iPhone fra en børste med skarpe gjenstander, riper og til og med utilsiktet støt eller fall.

Men magien i Lunecase blir levende når du får en samtale eller en melding. Baksiden av saken lyser og avhengig av om det er en samtale eller en melding, lyser et annet ikon. Alt dette, uten batteri. Les videre.

Lunecase er akkurat som alle andre enkle etui for en iPhone 5s / 5. Den pakkes på iPhone, dekker baksiden helt, beskytter sidene, med utklipp for knappene ... i utgangspunktet de vanlige tingene. Men der det skiller seg er at Lunecase bruker elektromagnetisk stråling som slippes av din iPhone når den mottar et anrop eller en melding.

Mobiltelefoner avgir energi når de aktiveres av et GSM-signal: det vil si under en samtale eller en sending / mottak rutine. Det er lav energiutslipp (som produsentene prøver å redusere hele tiden), men lavenergien er nok til å aktivere en Lunecase. Skjult i saken er små lysdioder som aktiveres når iPhone begynner å avgi energi. Avhengig av verdien av denne energien, lyser forskjellige lysdioder som viser et ikon: telefonikonet når du mottar / ringer eller SMS-ikonet når du mottar en SMS.

Fancy som det høres ut, kan Lunecase faktisk være ganske nyttig. Du får vite om det er et anrop eller en melding bare ved å holde iPhone med forsiden ned, selv om den er helt lydløs / på vibrerende. De andre spekulerte fordelene er at telefonen kan være kjøligere når du er på en lang samtale fordi overflødig energi er brukt opp.

Det kan antas at Lunecase ser ut som en fancy ting hvis du kommer til å legge ned den lydløse iPhone-en med ansiktet ned hele tiden. Men å vite at all EM-energien faktisk blir brukt, kan gjøre en viss forskjell.

Lunecase er for tiden et Kickstarter-prosjekt.

Forventet levering : august 2014.

Forventet pris: $ 35 - $ 50. (hvis du tilfeldigvis pantsetter $ 29, må du være en tidlig fugl. Du vil motta en Early Bird Lunecase for iPhone 5s / 5 eller 5c.)

Sakskompatibilitet: iPhone 5s / 5 og iPhone 5c.

Merk: saken fungerer KUN med GSM-versjonen av iPhone.

 

Legg Igjen Din Kommentar