Slik synkroniserer du iPhone-notater med Gmail-kontoen din

iPhone Notes er en av de mest populære appene blant brukere, ettersom appen tilbyr flere fordeler som å notere notater, en liste over oppgaver, navn på steder og personer, utgifter du har gjort i løpet av en dag, uke eller måned osv.

Så det er ganske åpenbart at du ønsker å få tilgang til disse tingene, det vil si Notes, selv om du ikke har iPhone, iPad eller iCloud-kontoen din i nærheten. Det du trenger er en nettkafé eller internettforbindelse hvor som helst for å åpne Gmail-kontoen din fra hvilken som helst Mac- eller Windows-PC.

Men hvordan kan en Gmail-konto hjelpe deg med å få tilgang til iPhone Notes? Vel, denne informasjonen handler om denne løsningen. Til å begynne med må du ha en Gmail-konto synkronisert med iPhone eller iPad. Hvis ikke, kan du synkronisere en eller flere Gmail-kontoer på iPhone / iPad.

Når du synkroniserer Gmail-kontoene dine med iPhone / iPad, er det ganske enkelt å synkronisere Notes-appen på Gmail.

Hvordan synkronisere iPhone-notater med Gmail-konto

Trinn 1. Start Innstillinger-app på iPhone → Bla ned og trykk på Mail, Kontakter, Kalendere.

Steg 2. Trykk på Gmail-kontoen du vil synkronisere Notes med.

Trinn 3. Slå notater PÅ.

Normalt kobles alternativene for mail, kontakter og kalendere PÅ som standard på din iPhone; alternativet for Notes må slås PÅ manuelt.

Nå kan du sjekke effekten på Gmail-kontoen din; Du kan se Notater som en etikett på venstre side under KOMPOSE-alternativet. Merk at du ikke kan redigere Notes fra Gmail-kontoen din, da dette alternativet bare gir tilgang til Notes fra Gmail-kontoen.

Sjekk også Notes-appen på iPhone; kan du se GMAIL på mappen-skjermen i Notes-appen. Lag notatene dine og få tilgang til de samme hvor som helst på jorden. Du kan også sende notatene til Gmail-kontaktene dine fra kontoen din.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar og kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.