iPhone 6-funksjoner: Alt du trenger å vite om Apples nyeste flaggskip-iPhone

Apple lanserte iPhone 6 og iPhone 6 Plus (den større, 5, 5 ″ modellen) i dag. Og hvis du har fulgt denne og andre iOS-teknologiblogger, bør nesten ingenting komme deg som en overraskelse.

For de av dere som leter etter det komplette settet med iPhone 6-funksjoner som ble avslørt på Keynote, her er hele spesifikasjonen. Legg merke til at mange av funksjonene ofte er delt på iPhone 6 og iPhone 6 Plus, men denne listen handler om iPhone 6-spesifikasjoner:

iPhone 6-funksjoner

Formfaktor

IPhone 6 ligner veldig på hvordan alle lekkede prototyper og modeller ser ut. Den er høyere enn iPhone 5s og litt bredere også. Displayet spenner over 4, 7 ″ som tidligere rapportert / ryktet.

IPhone 6 er omtrent 6, 9 mm tynn, som er tynnere enn iPhone 5s ( 7, 6 mm ). Igjen, dette var noe vi har hørt om gjennom de lekket Foxconn-skjemaene.

Formfaktoren er veldig mye iPod Touch-lignende: buede kanter, ekstremt tynne og muligens lettere enn iPhone 5'ene.

Les også: Apple Watch-funksjoner, spes

iPhone 6-skjerm

Ingen omtale av en safirskjerm. Dette ble også antydet. I stedet snakket Phil Schiller om det som ser ut til å være " ionestyrket" skjerm . Det er fremdeles en netthinneskjerm med intense PPI-tall, men til syvende og sist er det ikke OLED. Det er en bedre versjon av LCD.

Oppløsningen på iPhone 6 vil være 750x1440px.

Interface

IPhone 6 har det vanlige iOS 8-grensesnittet. Apper bygget for iPhone 5s skaleres for å passe til iPhone 6s oppløsning. Med utgangspunkt i hvordan brukervennlighet fungerer på de fleste 4, 7 ”enheter i markedet, skal denne være enkel å bruke med en enkelt finger. Imidlertid er det noe som heter Reachability .

reachability

Reachability er en fin liten funksjon som lar deg få tilgang til de øverste områdene på skjermen uten å måtte stole på begge hendene for å bruke iPhone 6.

Du trykker to ganger på hjemmeknappen (ikke klikk, bare berør), og den øverste halvdelen av iPhone 6-skjermen vil gli ned til omtrent halve høyden på skjermen. Du skal kunne tappe de øverste delene nå uten å måtte bruke begge hendene .

iPhone-kamera

Apple brukte mye tid på å dekke kameraet. I motsetning til Samsung skjønt, får du ikke større oppløsning. IPhone 6 har et 8 MP kamera, det samme som iPhone 5s. IPhone har en større 1, 5um-sensor med en blenderverdi på f / 2.2. Ganske bra, hvis du spør meg eller noen som bryr seg nok om smarttelefonkameraer. Det er også den mye ryktede santone-blitsen .

ISight kan gjøre 1080p ved 60 fps . Slo-mo jobber med 240 bilder per sekund, som er nærmest ultra-slo-mo. Apple tar virkelig så langt.

Men alt dette er bare begynnelsen.

Fokus, stabilisering, sensorer

Det som virkelig er imponerende er (ordspill definitivt ment) fokus på autofokus . Schiller fortsatte å snakke om det han kalte fokuspiksler . ISight-kameraet har autofokus for faseregistrering som fungerer raskere enn vanlig autofokus på eksisterende iSight-kameraer.

IPhone 6 har digital bildestabilisering og filmstabilisering. Deteksjonen av ansikt, smil og blink er forsterket for å prestere bedre, raskere.

prosessor

Apple iPhone 6 har en A8-prosessor, 64-biters og alt det der. Ingen var voksende lyriske om brikken. Det ser ut som en rutinemessig oppgradering fra A7 akkurat nå, men folk på Arstechnica eller AnandTech bør kunne gjøre omfattende tester på den når iPhone 6 slipper.

A8 er 13% mindre, 20% raskere ved kjernebehandling og 50% raskere ved prosessering av grafikk i forhold til A7.

Co-prosessor

Men M8-prosessoren stjeler noe av rampelyset. Det er fordi - husker du den barometriske sensorbrikken vi snakket om? Vel, M8 får barometriske sensorer som kan lese relativt atmosfærisk trykk og dermed måle høyde.

Et kult luntbitt her er at M8 nå er utstyrt til å vite - automatisk - når du sykler, løper eller bare går.

tilkobling

Konnektivitet får et lite, men viktig løft med iPhone 6 (og 6 Plus). Du har ikke bare forbedret Wi-Fi med 3x raskere Wi-Fi for iPhone 6, men det er flere funksjoner på listen.

IPhone 6 vil inneholde over 20 LTE-band som er anerkjent som det største nummeret av en smarttelefon. Det er også VoLTE som lar deg ringe tydeligere, slik Apple hevder. For ikke å glemme, slik ryktene hadde det, støtter iPhone 6 også Wi-Fi-ringer hvis operatøren lar deg bruke den.

Hukommelse

IPhone 6 kommer i tre varianter: 16 GB, 64 GB og 128 GB. Ja, du la merke til at det ikke er noen 32 GB (ryktes riktig og at vi ikke kjøpte ryktet).

Det var ikke snakk om RAM (som det er vanlig med Apple), men det ser ut som om Apple vil holde seg til en 1 GB RAM (en fersk Geekbench-test avslørte like mye).

iPhone 6 Batterilevetid

IPhone 6 kjører i omtrent 14 timer ved normal bruk.

Hva med iPhone 6-prisen?

Apple holder seg til vanlig pris. Her er prislisten iPhone 6:

iPhone 6-pris:

  • 16 GB: 199 dollar,
  • 64 GB: $ 299,
  • 128 GB: 399 dollar.

Merk at dette er på en 2-års kontrakt.

Utgivelsesdato for iPhone 6

IPhone 6 vil være tilgjengelig for forhåndsbestillinger fra og med 12. september. Det betyr ganske mye at Apple-servere vil steke den dagen. Imidlertid slipper produktet offisielt i markedet 19. september.

Det er mye mer vi vil dekke over de neste dagene.

Hva er tankene dine om 4, 7 ″ iPhone 6?

 

Legg Igjen Din Kommentar