Beste iPhone 6 / 6s sykkelmontering i 2020: Hold kontakten mens du sykler

Sykling skal ikke hindre deg i å ringe og motta samtaler, se på videoer, lytte til sanger og alle de aktivitetene du kan gjøre ved å sitte i lenestolen din. Og derfor lages sykkelfester.

Denne listen over sykkelfester til iPhone 6 inkluderer de beste produktene som kan hjelpe deg med å holde kontakten med dine kjære selv mens du padler syklene dine gjennom de glatte og røffe terrengene.

Beste iPhone 6 / 6s sykkelmontering i 2019

#1. IPOW

IPOWs sykkel monteres tett på iPhone 6 når du installerer enheten på festet. Se på silikon sommerfuglbånd som griper godt fast din iPhone 6. Du vil aldri føle telefonen din riste selv mens du padler gjennom røffe terreng.

Sjekk de myke gummilinjene for klemme. disse gummilinjene reduserer sikkert vibrasjoner og beskytter telefonens skjerm mot riper.

USP: Myke gummilinjer

Sjekk ut på Amazon

# 2. okra

Uansett hvilken sykkel eller motorsykkel du har, vil dette sykkelfeste fra Okra passe til alle styret. Dessuten kan du også bruke denne monteringen på din båtskinne, barnevogn, osv. Denne konstruksjonen i ett stykke sikrer langvarig bruk.

For installasjon vil det ikke ta mer enn ti sekunder. Bare fest festet til sykkelen din ved å hekte på den justerbare silikonstroppen. Festet kan strekkes lett for å passe til ethvert styr på sykkel eller motorsykkel.

USP: Universal passform

Sjekk ut på Amazon

# 3. iKross

Enten du foretrekker å sykle på glatte veier eller på fjellet, dette sykkelfeste for iPhone 6 vil tette grepet over baren. Den er glatt på iPhone, men allikevel solid nok til å holde den rett på sin plass. Synsvinkelen er justerbar for å passe dine preferanser.

I motsetning til andre sykkelfester, trenger du ikke en verktøysett for å installere den. Bortsett fra det er den laget med ABS-plast og metall, som er perfekte for utendørs bruk. Til slutt er prisen konkurransedyktig og verdt kvaliteten.

USP: 360-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 4. CAW.CAR-tilbehør

360-graders rotasjon gjør hele forskjellen når du sykler med iPhone 6 montert på styret. Enten du ser på en video (vi foreslår ikke at du gjør det) eller bruker kart for å navigere i ruten din, kan du rotere telefonen din for å få den beste utsikten. Dette er mulig med CAWs sykkelfeste for iPhone 6.

Den beste delen av dette sykkelfestet er at det lar deg betjene telefonen når du har installert den på festet. Du kan bruke telefonens skjerm, knapper og mikrofonkontakt for musikk. Du trenger ikke å demontere telefonen for å bruke den.

USP: 360-graders rotasjon

Sjekk ut på Amazon

# 5. Vibrelli

Hurtigutgivelsesfunksjonen trenger en spesiell omtale her. Det er noen anledninger når du må ta hensyn til telefonen - en viktig samtale eller melding som trenger et raskt svar. I denne situasjonen kan du stole på Vibrellis sykkelfeste; Du kan klippe av og på telefonen på få sekunder.

For den ekstra sikkerheten til telefonen din, tilbyr Vibrelli's tre silikonbånd; Du kan bruke to band til å sikre et fast grep og riste-fri bruk av telefonen.

USP: Rask utgivelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Aduro

Aduros prestasjon ligger i å produsere et sykkelfeste som lar deg betjene telefonen med en hånd. Når du sykler, er begge hendene opptatt; og når det gjelder betjening av telefonen, må du bruke en av hendene. Aduro sykkelmonteringer utmerker seg med å tilby den beste enhåndsbetjeningen av telefonen din.

For å gi deg den beste seeropplevelsen har Aduro produsert et sykkelfeste med justerbar 360-graders rotasjon. Dette sykkelfeste leveres med livstidsgaranti, slik at du enten erstatter eller får full refusjon.

USP: Enhåndsoperasjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ailun

Selv sykkelfestene kan gjøre morgenene fargerike. Se på nyanser av sykkelfester presentert av Ailun. Du kan hente hvilken som helst av de fem livlige fargene, der Ailun har produsert festene. Kjøp alle de fem og skift feste hver dag.

Festet er laget av supersterk, sklisikker silikon, som kan absorbere støt og holder enheten din tett. Din iPhone 6 er sikker på dette sykkelfesten. Ikke glem å fjerne telefonen når du kommer hjem.

USP: Fargerikt sortiment

Sjekk ut på Amazon

# 8. Bovon

En av de blendende egenskapene til Bovons sykkelfeste er multifunksjon. Du kan installere dette festet på sykkelen og motorsykkelen; I tillegg kan du knytte den rundt håndtaket på barnevognen og handlekurven.

På mindre enn 10 sekunder kan du feste dette sykkelfeste, takket være silikonbeltet, som gjør det enkelt for deg å montere og fjerne festet fra alle størrelser på sykkel, motorsykler eller barnevogner.

USP: Multifunksjonell

Sjekk ut på Amazon

# 9. MaxMiles

Dette sykkelfeste er utpekt som det sterkeste og mest pålitelige sykkelfeste tilgjengelig på markedet. Hvis du alltid er på farten, er MaxMiles din pålitelige partner som holder telefonen fast i sin sterke aluminiumsramme.

Utformingen av dette sykkelfeste ser klønete og sammensatt ut, men når du mottar pakken, vil du innse hvor enkelt det er å installere holderen på sykkelen din. Den justerbare klemmen er enkel å montere på sykkelens støtterør med installasjonsverktøy som følger med pakken.

USP: Aluminiumsramme

Sjekk ut på Amazon

# 10. iOttie

Dette er en annen enkel sykkelfeste som ikke har noen pyntegjenstand. Det slående med iOtties sykkelfeste er at du effektivt kan betjene telefonen selv mens du sykler med moderat hastighet.

Festeflaten har en firkantet design, som lar deg montere iPhone 6 i liggende eller portrettmodus. Du kan bruke portrettmodus for FaceTime og andre live videochatter.

USP: Allsidig montering

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Er du klar for en tur?

Armbånd regnes som de beste partnerne til mennesker som trener utendørs. Imidlertid har de sine begrensninger, fordi du ikke kan sjekke kartet eller foreta videochat med andre mens du trener. Sykkelfester har kanten over armbånd. Bare installer telefonen på festet, så er du god til å gå.

Du kan henvise til:

  • Beste iPhone 6 lommebokvesker
  • Beste iPhone 6 bilmontering
  • Beste iPhone 6-billadere
  • Beste iPhone 6 armbånd

Så, hvilket sykkelfeste skal du kjøpe? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Utforsk mer viktig tilbehør ved å laste ned appen din på iOS-enheten din.

 

Legg Igjen Din Kommentar