De beste trådløse hodetelefonene for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11 i 2020

Helt siden Apple bestemte seg for ikke å ta med en hodetelefonkontakt i den nyeste iPhone, har folk gått videre til enten AirPods eller trådløse Bluetooth-hodetelefoner. Selvfølgelig har Apple gitt liv til AirPods, men ikke mange er glad i det og synes det er behagelig. Det er mange brukere som fremdeles foretrekker trådløse hodetelefoner fremfor AirPods, og årsakene er mange. Vi føler at det er behov for en time, og vi har samlet en liste over de beste Bluetooth-hodetelefonene for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max.

Vi har gjennomgått forskjellige trådløse hodetelefoner og øretelefoner produsert av topp bedrifter og er like elsket av millioner av brukere over hele verden. Detaljene, funksjonene, fordeler og ulemper, vi har alt dekket slik at du ikke møter noen problemer med å velge de beste Bluetooth-hodetelefonene til din nye iPhone.

De beste Bluetooth-hodetelefonene for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max fra 2019

La meg nå lede deg gjennom noen av de beste trådløse hodetelefonene som har et tradisjonelt design, sporty utseende, støydempingsfunksjoner og mye mer! Dette vil hjelpe deg med å kjøpe de fineste av alle Bluetooth-øretelefoner med en gang for din iPhone som ikke har noen hodetelefonkontakt!

Rask tilgang:

 • Slår Solo3
 • TREBLAB Z2
 • TaoTronics
 • Tozo
 • Bose
 • Mpow
 • SoundPEATS
 • Senso
 • ACIL
 • HolyHigh
 • BassPal
 • Letscom
 • Levin

#1. Slår Solo3

Beats Solo3 har en ikonisk samling når det gjelder hodetelefoner. Hodetelefonens utforming kan virke tradisjonell, men den er bygget med den nyeste teknologien som gir den beste brukeropplevelsen. Med en batterilevetid på opptil 40 timer og den finjusterte akustikken sikrer at resultatet som best!

Det er trygt for hver dag, da ørekoppene er laget av komfortputer. Dessuten er hodetelefonene justerbare, slik at du ikke trenger å bekymre deg for størrelsesproblemet. Man kan enkelt kontrollere musikken, ta anrop, og du kan også aktivere Siri ved å bruke multifunksjonen på øret-kontrollene.

Beats Solo3 leveres med en bæreveske for trådløs hodetelefon, universal USB-ladekabel og 3, 5 mm fjernpratkabel. Den er kun tilgjengelig i svart farge!

USP: Krystallklar lyd, justerbar hodetelefon og fungerer med Siri

Sjekk ut på Amazon

# 2. TREBLAB Z2

Dette er ikke bare "nok en Bluetooth-hodetelefon", men de er "Bluetooth-hodetelefoner." Kraft fullpakket med en rekke funksjoner og stemmekvalitet. Disse iPhone 11 Pro Max-hodetelefonene har avansert lyd 2.0-teknologi som er støttet med 40 mm høyttalere.

Disse superkomfortable hodetelefonene er laget av avanserte, ultramykte materialer som lett formes med ørets naturlige form som om de er laget bare for ørene dine. Robusthet er i alle partiklene av disse hodetelefonene, da de ikke bare er en komfortabel passform, men de er aktiv støydemping og støtter hele 35 timers avspillingstid.

USP: 35 timers avspillingstid

Ta en titt på Treblab

# 3. TaoTronics

Med 40 mm drivere med blenderåpning gir den lyd og bass av høy kvalitet! Siden det kommer med en støydempende funksjon, kan du ta samtaler enkelt selv når det ytre miljøet er høyere. Ingen distraksjoner eller forstyrrelser lenger! Du må aktivere støyavbryterbryteren for å aktivere denne funksjonen.

Den er optimalisert for å passe til alle størrelser på grunn av de fleksible øreputene som er laget av førsteklasses pute-materiale. TaoTronics gir deg luksuriøs komfort med hodetelefonene, og man kan enkelt ta dem med et etui når de er sammenleggbare.

Lytt til favorittmusikken din når du reiser på lengre turer fordi den har en batterilevetid på opptil 45 timer! Den er tilgjengelig i svarte og rosa farger. Jeg er sikker på at jentene der ute må snekre for å få hodetelefoner med en rosa farge. Så her er noe for dere jenter og kvinner!

USP: Støyavbrytende hodetelefoner

Sjekk ut på Amazon

# 4. Tozo

TOZO har over 10 000+ positive anmeldelser på Amazon og det er enormt, for å være ærlig. Som merke har TOZO fått mye trekkraft med kvalitetsproduktene, og ett av dem er trådløse ørepropper som følger med en ladetaske.

Det er enkelt å koble den til din iPhone med et-trinns sammenkobling, og den er også kompatibel med trådløse ladere. Så hvis du allerede har en trådløs lader til din iPhone, kan du bruke den til å lade disse øreproppene også. Den er lett og enda mindre enn en mynt.

Med naturlig og autentisk lyd toppet med kraftig bass, er det en perfekt blanding av teknologi av hva øreproppene må ha i seg. Det er IPX8 vanntett som er perfekt for vannsport, svetter ut på treningsstudioet og lytter til den beroligende musikken mens det regner. Ørepluggene er tilgjengelige i sort, blå, grå og hvit fargevariant.

USP: vanntette ørepropper

Sjekk ut på Amazon

# 5. Bose

Du trenger ikke definere et produkt når det kommer fra Bose, er det ikke? Bare tuller. Men slikt er et merke som alltid leverer med det beste produktet i markedet. Boses hodetelefoner kan gi dyp, nedsenket lyd og det trådløse området er opptil 30 fot. Nå, dette er noe de fleste av hodetelefonene ikke er i stand til.

Den kommer med den nyeste Bluetooth-teknologien som gjør det enkelt å parre seg med iPhone 11 Pro Max, 11 Pro eller 11. Man kan enkelt bytte mellom to Bluetooth-enheter slik at du kan se en video på iPad og i mellomtiden være koblet til iPhone samtidig!

Den tradisjonelle designen og den justerbare rammen sikrer at du aldri blir lei av å høre på favorittmusikken din. Den kan spille opptil 15 timer med non-stop musikk og leveres med et oppladbart litium-ion-batteri. Bose-hodetelefoner er tilgjengelige i svart og hvit farge som har et snev av rosegullfarge på øreputene. Og dette stemmer perfekt hvis du har en rosegul farge på din iPhone eller til og med på saken.

USP: Bytte mellom to Bluetooth-enheter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Mpow

Mpow har kommet langt med tanke på en av de hottest solgte hodetelefonene på Amazon. Med over 20 000+ anmeldelser, er det en av de beste Bluetooth-hodetelefonene som er tilgjengelig for iPhone-modeller fra 2019. Den imponerende lydkvaliteten er det som gjør forskjellen.

I henhold til dem er det bedre enn de støydempende hodetelefonene som er tilgjengelige på nettet på grunn av den lukkede bakkonstruksjonen som gir overveldende Hi-Fi-lyd. Øreputen som brukes i dette produktet simulerer perfekt med menneskets hud, noe som gir langvarig komfort. Og det er ikke bare trådløst, men det kan også brukes som kablet hodetelefon med kabel.

Med et justerbart pannebånd kan du enkelt komme deg inn i komfortsonen din når det gjelder hodestørrelse, og dessuten er den fleksibel for å passe til alle hodestørrelser. Hodetelefonens unike design sikrer at den er sammenleggbar og kan bæres i et tilfelle som sparer deg for mer plass. Ikke bare iPhone, men du kan bruke den med den bærbare eller TV-en som støtter Bluetooth-funksjonalitet også.

USP: Crystal Clear Music

Sjekk ut på Amazon

# 7. SoundPEATS

Her er et annet sett øreplugger for iPhone-elskere. Den fungerer på Bluetooth 5.0-teknologi, og den kobles sammen med iPhone-en når du tar den ut av ladesaken. De innebygde mikrofonene sikrer at du har en problemfri samtaleopplevelse uten å håndtere iPhone. Og stemmen kommer fra begge øreproppene i stereomodus, noe som gjør den krystallklar.

Den leveres med øretips i forskjellige størrelser, slik at den passer til alle ørestørrelser. Komfort er den mest avgjørende faktoren når det gjelder valg av hodetelefon, og det er her SoundPEATS på sitt beste gir den beste komforten. Det er tilgjengelig i sort / hvitt fargevarianter og kommer med en problemfri garanti på 12 måneder.

USP: Easy Pairing

Sjekk ut på Amazon

# 8. Senso

Hvor ofte ser du et produkt med over 30 000+ positive anmeldelser på Amazon, knapt en eller to? Vel, Senso har det for tiden, og det er utrolig å se det! Hvis du leter etter rimelige, men sportslige hodetelefoner, er Senso din vei å gå! Denne hodetelefonen er det beste valget for de som ønsker å bruke den på treningsstudioet eller til sportslige aktiviteter også.

Med HD-stereoutgang og vanntett IPX7-karakter, er det fornuftig å bruke den når du svetter eller nyter litt vannaktiviteter. Den har en støydempende teknologi som sikrer at du aldri blir distrahert til andre lyder når du er på samtale eller lytter til favorittmusikken din.

Den kan sømløst koble til din iPhone med opptil 30 fot avstand uten at det går ut over lydkvaliteten. Med en garanti på 1 år og produktfargene som rød, svart, svartblå og svart rød, kan du rett og slett ikke be om mer til en så lav pris.

USP: Rimelig og sporty utseende

Sjekk ut på Amazon

# 9. ACIL

Den kuleformede trådløse øretelefonen fra ACIL gir deg et sporty utseende! Den leverer førsteklasses lyd ved hjelp av balanserte ankerførere og ørepropper. Den er svettefast og gjør den til en perfekt hodetelefon for løping og til å bruke den i treningsstudioet.

ACILs myke, flytende silikonproduserte øretips passer til de fleste øreformatene og gir deg ekstrem komfort og best lydutgang. Den har en batterilevetid på opptil 12 timer, og den lades på under 2 timer. Støykanselleringsfunksjonen holder de uønskede støyene borte fra deg når du lytter til favorittmusikken din eller ser på videoer.

USP: Sweatproof

Sjekk ut på Amazon

# 10. HolyHigh

Hvis du leter etter rimelige ørepropper til din iPhone 11 Pro Max, kan HolyHigh være et godt valg for deg. Det anses for å være de beste Bluetooth-øreproppene for sportslige aktiviteter. Øreproppene har 4 forskjellige ørespissstørrelser som sikrer et sterkt grep og gir ekstrem komfort mens du er på farten!

HolyHigh ørepropper er svetteisolerte med IP67-karakter og gir ultralyd selv når det er mye støy rundt deg. Med 26 timers spilletid er det et av de fineste alternativene å bruke den i en lengre periode. Den kobles enkelt sammen med iPhone-en din rett etter at du har fjernet den fra ladetasken, og den fungerer med Bluetooth 5.0-teknologi. Ørepluggene er kun tilgjengelige i svart farge!

USP: Perfekt for sport

Sjekk ut på Amazon

# 11. BassPal

Det er ingenting mye å si om BassPal, da det er ganske likt det vi så i HolyHighs øreplugg. De to store forskjellene er IPX7 vanntett rangering og 60 timers spilletid. Man kan enkelt dele en ørepropp med dine kjære for å dele musikken og se favorittfilmene dine sammen.

Med Hi-Fi stereolydkvalitet leverer den den beste effekten. Du kan aktivere Siri bare ved å trykke på knappen to ganger til stede på øreproppene. Det er ett trinns sammenkobling som gjør det enkelt å bruke helt fra word go!

USP: Hi-Fi stereo lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 12. Letscom

Du kan rett og slett ikke konkludere med en liste over beste Bluetooth-øretelefoner uten å inkludere Letscom! Med over 10 000+ positive anmeldelser på Amazon og en rimelig prislapp, er Letscom det foretrukne valget for mange av brukerne rundt om i verden. Det er en perfekt oppskrift å bruke den til sportslige aktiviteter og på treningsstudioet også.

Med den vanntette IPX7-klassifiseringen kan du også bruke disse øretelefonene i kraftig regn eller under øvelser når det er mer svette. Kontrollknappene på hodetelefonene gjør det enkelt å pause musikk, justere volumet, svare på samtalene og hoppe over sporene! Med bare 2 timers lading kan batteriet vare i opptil 8 timer lydavspillingstid.

Den viser batteriet som er igjen på din iPhone, noe som gjør det lettere å vite når du trenger å lade den. Med gel-øretips er det enkelt å ha på seg, og det gir en behagelig følelse når øretelefonene er på! Den kommer i 7 forskjellige livlige farger.

USP: Viser batteriprosent på iPhone

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Levin

Og her kommer våre endelige Bluetooth-hodetelefoner i dagens utvalg, men det er ikke minst sikkert! Levins hodetelefoner er perfekt for deg som ikke er komfortabel med ørepropper eller øretelefoner. De små hodetelefonene kan være ditt valg hvis du ikke er komfortabel med de såkalte større hodetelefonene.

Den er lett og gir ekstrem komfort når de er på ørene. Når knappene er synlige på hodetelefonen, blir det lettere å få tilgang til og kontrollere dem alle. Levins hodetelefoner er tilgjengelige i røde, blå og hvite farger.

USP: Kompakt størrelse

Sjekk ut på Amazon

Så det er det for nå!

Endelig dom!

Så hvilken av disse hodetelefonene du skal få til iPhone 11 Pro Max eller 11 Pro? Gi oss beskjed i kommentarene nå! Hvis jeg måtte velge en til min iPhone 11, ville jeg absolutt gått med Beats Solo3 på grunn av den førsteklasses lyden, justerbart pannebånd og kompatibiliteten med Siri også.

Anbefalte innlegg til trådløse hodetelefoner!

 • Beste Apple Watch Bluetooth-hodetelefoner
 • Beste trådløse Bluetooth-hodetelefoner for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
 • Beste trådløse hodetelefoner for Apple TV
 • Beste Siri-kompatible hodetelefoner for iPhone, iPad, Apple Watch & Mac

Hvis du elsket å lese anmeldelsen vår om de beste iPhone 11 Bluetooth-hodetelefonene, kan du dele tilbakemeldingene dine med oss ​​på Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene. Last ned iOS-appen vår for å holde deg oppdatert med alt det siste tilbehøret til iPhone & Apple Watch.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.