Kan du ikke sende tekstmelding fra iPhone / iPad? Her er rettelsene

Apples iOS har ikke ofte problemer. De fleste av gangene problemene er små, men samtidig irriterende. En av slike feil opplever at noen brukere ikke kan sende en vanlig tekstmelding fra iPhone eller iPad.

Jeg er ganske sikker på at du ville ha gjort den grunnleggende feilsøkingen som å sjekke nettverkstilkoblingen. Selv om grunnleggende feilsøking ikke har resultert i noe, så har du landet på riktig side. Bare sjekk listen over fikser som er gitt her, og prøv dem en etter en.

Slik løser du ikke kan sende tekstmelding fra iPhone / iPad-problemet

Start iPhone på nytt

La oss holde ting enkelt i begynnelsen. Prøv å starte iPhone på nytt, og prøv den deretter ved å sende en tekstmelding til hvem som helst. Det meste av tiden programvarefeil løses ved ganske enkelt å starte på nytt. Hvis dette ikke har løst problemet, så ikke bekymre deg, vi har også andre rettelser.

Slett gamle meldinger

Prøv å slette gamle meldinger fra iPhone-en din. Dette høres kanskje latterlig ut, men søppel av gamle meldinger kan være den skyldige. Så prøv det ved å gå til Meldinger- appen → Rediger → Velg alle meldingene og trykk deretter på Slett fra nedre høyre hjørne.

Veksle på Send som SMS

Før du går gjennom på den harde måten, må du forsikre deg om at du har slått på meldinger under Innstillinger. For å sjekke det, gå til InnstillingerMeldingerVeksle på “Send som SMS” . Det kan være nødvendig med en omstart, så bedre gjør det og sjekk om du er i stand til å sende tekstmeldingen.

Fjern landskode fra nummeret

Få brukere over forumet har nevnt at de var i stand til å sende tekstmeldinger etter at de fjernet landskoden fra nummeret de prøvde å sende en melding. Så det er bedre å prøve det også, dette kan hjelpe.

Slå av videresending av tekstmelding

Hvis du har aktivert videresending av tekstmelding på iPhone, kan det være et problem. Forsøk å slå den av ved å gå til InnstillingerMeldingerVideresending av tekstmeldingSlå AV Tekstmelding Videresending av alle listede enheter. Etter å ha gjort det, start iPhone på nytt og prøv å sende en melding.

Tilbakestill nettverksinnstillinger

Å sende en tekstmelding er relatert til nettverk, og ethvert problem i nettverksinnstillinger kan være problematisk. Prøv å tilbakestille nettverksinnstillinger på din iPhone ved å gå til InnstillingerGenereltTilbakestillTilbakestill nettverksinnstillinger .

Dette vil starte iPhone på nytt, vent til den lastes inn, og prøv å sende meldingen. Hvis det ikke fungerer, fortsett å lese nedenfor.

Bruk bare data for LTE / mobildata

Hvis din iPhone støtter LTE eller VoLTE, kan det hende at de skaper problemet. Det er fordi ikke alle områder er i stand til å levere LTE-signal. Det er bedre å slå den av eller bare bruke data. For å gjøre dette, gå til InnstillingerMobil / mobil dataLTE → Bare data ELLER slå dem av. Det er ikke obligatorisk, men prøv å starte iPhone på nytt og sjekk om du er i stand til å sende en melding.

Gjenopprett iDevice

Det mest irriterende er å gjenopprette iPhone. Det er fordi du vil miste dataene du lagret etter at du har gjort den aktuelle sikkerhetskopien. Uansett, når ting ikke fungerer etter hensikten, er det bedre å ta den tøffe ruten. Prøv det ved å gjenopprette iPhone fra sikkerhetskopien når du kunne sende tekstmeldinger perfekt. Dette burde definitivt løst problemet.

Del tilbakemeldingene dine i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar