Slik går du inn i DFU-modus på iPhone 11, 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

Mange mange gratulerer med anskaffelsen av den nyeste iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max, jeg ønsker iPhone en veldig sunn og lang løp. Selv om iPhone sjelden står overfor programvareproblemer eller problemer med den frosne skjermen, er det bedre å vite hvordan du selv kan løse noen av problemene i stedet for å skynde deg til en Apple Store med et øyeblikk. En av de mest effektive løsningene hvis din iPhone ikke oppfører seg, er å tvinge den på nytt. Men hvis problemet vedvarer, kan du følge trinnene nedenfor og lære hvordan du går inn i DFU-modus på iPhone 11, 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

DFU eller Device Firmware Update Mode er den siste løsningen du kan prøve for å feilsøke noen av problemene. I utgangspunktet kan du gjøre mindre endringer på enheten din når iPhone er i DFU-modus, for eksempel å nedgradere iOS-versjonen, jailbreaking eller un-jailbreaking your device eller fjerne utgått beta-versjon. Dette trinnet skal tas hvis iPhone-en ikke beveger seg forbi Apple-logoen () mens du er i omstart- eller gjenopprettingsmodus.

Slik setter du iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i DFU-modus

Før vi begynner, må du forsikre deg om at du har tatt en sikkerhetskopi av enheten din for å unngå tap av data. Ikke tap på noen av de viktige dataene dine, og fortsett å lage sikkerhetskopier av enheten din jevnlig.

Rask tilgang:

  • Slik går du inn i DFU-modus på iPhone 11-serien
  • Slik avslutter du DFU-modus på iPhone 11-serien

Slik går du inn i DFU-modus på iPhone 11-serien

Trinn 1. Koble iPhone til iTunes som kjører Windows PC eller Mac .

Steg 2. Trykk raskt og slipp Volum opp- knappen.

Trinn 3. Gjør det samme med Volum ned- knappen, dvs. Trykk raskt og slipp den.

Trinn 4. Trykk og hold på / av -knappen på høyre side av din iPhone til skjermen blir svart .

Trinn 5. Etter at skjermen blir svart, fortsett å holde av / på -knappen og hold inne Volum ned- knappen samtidig. Hold dem begge i 5 sekunder, og slipp av / på-knappen, men fortsett å holde volum ned- knappen i ytterligere 10 sekunder. (Hvis det gjøres riktig, skal skjermen forbli svart, det kan ta noen få forsøk for å komme til den.)

Trinn 6. Når skjermen forblir svart uten logoer eller tekst, kan du starte iTunes på Mac eller PC. En melding om at iTunes har oppdaget en iPhone i gjenopprettingsmodus. Du må gjenopprette denne iPhone før den kan brukes med iTunes ', vil pop-up. Etter denne popup-en, vil du gå inn i DFU-modus, og du vil få muligheten til å gjenopprette iPhone.

Slik avslutter du DFU-modus på iPhone 11-serien

Når du har gjenopprettet enheten eller gjort nødvendige endringer i den, må du følge disse enkle trinnene for å gå ut av DFU-modus.

Trinn 1. Trykk raskt og slipp Volum opp- knappen.

Steg 2. Gjør det samme med Volum ned- knappen, dvs. Trykk raskt og slipp den.

Trinn 3. Trykk og hold på / av -knappen på høyre side av din iPhone til Apple-logoen () vises.

Det er det for i dag folk ...

Logger av…

Vel, selv om jeg har gitt deg trinnene for å aktivere og deaktivere DFU-modus på iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max, vil jeg si at dette burde være din siste utvei. DFU er en viktig funksjon for iPhones, men den skal bare brukes under ærlige omstendigheter da den sletter alle dataene dine.

Relaterte innlegg:

  • Slik slår du av iPhone 11, 11 Pro og iPhone 11 Pro Max
  • De beste trådløse ladestativene for iPhone 11-serien
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11
  • Treetuier til iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max fra KERF

Hva tar du i DFU-modus? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor. Forsikre deg om at du følger oss på Facebook, Twitter og Instagram for noen hurtigreparasjoner av iPhone 11-serien og den helt nye iOS 13. Last ned iGB-appen vår fra App Store for flere slike iOS How-Tos.

 

Legg Igjen Din Kommentar