iCloud Backup Restore Stuck: Hvordan feilsøke gjenoppretting av problemer

Vi anbefaler vanligvis en iTunes-sikkerhetskopi når du oppgraderer / oppdaterer iPhone / iPad, men gitt den enkle man kan takle iCloud-sikkerhetskopier, foretrekker de fleste dette fremfor den manuelle iTunes-måten. Og det er bra også fordi det sparer deg for alle problemer med å koble deg til datamaskinen, skyte opp iTunes, plukke den siste sikkerhetskopien og mer.

For det meste gjenoppretter iCloud-sikkerhetskopier helt greit uten problem. Men av og til går noe galt, og iPhone eller iPad gjenoppretter ikke riktig / fullstendig fra en iCloud-sikkerhetskopi. Hva gjør jeg da? Her er noen mulige feil som kan dukke opp, og hvordan du kan feilsøke dem.

Forsikre deg om at du har det grunnleggende riktig før du dykker inn:

 • Et solid Wi-Fi-nettverk
 • Rett Apple ID og passord for iCloud-kontoen du har sikkerhetskopiert på

#1. “Det oppstod et problem med å laste iCloud-sikkerhetskopiene. Prøv igjen, konfigurer deg som en ny iPhone, eller gjenopprett fra en iTunes-sikkerhetskopi. ”

Dette er det fryktede tegnet som forteller deg at iPhone ikke ble gjenopprettet med sikkerhetskopien. Det kan være noen få grunner til at dette kan skje, spesielt (og forhåpentligvis) et problem med iCloud-servere. Når du ser at denne feilen vises når du prøver å gjenopprette fra en iCloud-sikkerhetskopi, er det dette som kanskje vil gjøre:

 • Sjekk iCloud-systemstatus . Hvis det er en feil på Apples slutt (serverproblemer), kan det tette sikkerhetskopieringsprosessen. Dette er faktisk greit fordi alt du trenger å gjøre er å prøve etter noen minutter (noen ganger, en time eller så).
 • Selv om systemstatusen viser grønt (som betyr at servere går bra), kan det fremdeles være et problem på serversiden som er spesifikk for tilkoblingen mellom iPhone / iPad og iCloud-serverne. Det kan være lurt å vente i noen minutter eller en time før du prøver igjen.
 • Hvis iCloud-sikkerhetskopier ikke gjenoppretter riktig i første forsøk, kan det være lurt å prøve igjen med start fra firkant et.

# 2. Bilder og videoer ikke gjenopprettet

Dette er et sjeldent tilbakevendende tema hos mange brukere som gjenoppretter sine nye iPhones eller iPads fra en iCloud-sikkerhetskopi. Bilder og videoer (i utgangspunktet vises ikke alle mediene i Bilder-appen / kamerarollen) på den nye / restaurerte iPhone.

Dette kan skje av to grunner, først og fremst:

Deaktivert iCloud-sikkerhetskopi for kamerarulle : Hvis kamerarulle ble ekskludert fra iCloud-sikkerhetskopiseksjonen, kommer mediet som finnes i den aldri til iCloud-sikkerhetskopien. Bilder og videoer fra kamerarollen er ekskludert. Noen mennesker gjør dette fordi iCloud lagringsplass er begrenset (5 GB for gratisversjonen). For å sjekke om iCloud-sikkerhetskopi har Kamerarull aktivert, må du:

 • Åpne innstillinger
 • Trykk på iCloud
 • Trykk på Lagring og sikkerhetskopi

 • Trykk deretter på Administrer lagring
 • Trykk på enhetsnavnet (enheten som sikkerhetskopieres)
 • Forsikre deg om at bryteren for kamerarull er slått PÅ

Dette sikrer at også bildene og videoene er sikkerhetskopiert.

Noen ganger tar det mye tid før bilder og videoer vises . Etter at du har gjenopprettet fra iCloud-sikkerhetskopien, kan det ta en stund før bilder og videoer vises i kamerarollen. Av en eller annen grunn skal dette faktisk skje bare hvis bildene kommer gjennom Photo Stream. Sjelden, men bilder vises flere timer etter en gjenoppretting, selv når de er en del av Camera Roll. Du må bare vente noen timer før du prøver noe annet.

 

Legg Igjen Din Kommentar