Slik endrer du dokkfargen i iOS 7 på iPhone, iPad og iPod Touch

Noe av det avgjørende som endret seg med iOS 7 er måten bakgrunner fungerer på. Det mest bemerkelsesverdige var at den glassrike kaien ble chucked ut for en mer gjennomskinnelig bakgrunn som plukket farger fra tapetet. Men du kan endre dokfargen til en dempet grå.

Dette korte tipset er for brukere som ønsker å endre dockfargen i iOS 7 på iPhones og iPads. Ikke veldig interessant, du kan ikke konfigurere dock-bakgrunnen til å ha en bestemt farge. Du kan bare fjerne den gjennomskinnelige følelsen av kaien.

Slik endrer du dokkfarge på iPhone, iPad og iPod Touch

Trinn 1. Trykk på Innstillinger på iDevice.

Steg 2. Gå til general.

Trinn 3. Trykk på Tilgjengelighet.

Trinn 4. Bla ned og trykk på Økt kontrast

Trinn 5. Slå på bryteren for økt kontrast.

Trinn 6. Lukk innstillingsappen for å se om endringene har trådt i kraft.

Du bør se en dock med grå bakgrunn. Som sagt er det et dempet grått som ikke er veldig imponerende. Men hvis bakgrunnen din produserer en underlig farget dock, kan det være en bedre ting å dempe grå.

En god ting å komme ut av dette er at uansett hva bakgrunnen din er, vil dockfargen forbli uendret. Og de fire ikonene på kaien får den prominensen de fortjener.

Det er ett negativt aspekt også. Kontrollsenteret vil miste den svake translucensen og vil ikke lenger ha en uskarp bakgrunn som siver gjennom den. I stedet er det en flat tone. Men det er omtrent den eneste endringen jeg så etter å ha slått på innstillingen for økningskontrast.

Du kan også være interessert i andre iOS 7-endringer som du vil justere. Her er en om bevegelsessyke assosiert med iOS 7. Ta en titt på vår andre iOS 7 hvordan du kan tilpasse / endre ting i iOS 7.

 

Legg Igjen Din Kommentar